VG > Innenriks

Mandag, 26 Juli, 14:26

VG - 05 mai 21 kl. 05:17

Støre lover å redde AFP-ordningen

LO og NHO har tatt et stort steg for å lande en ny AFP-ordning i privat sektor. Men noen må plukke opp regningen. Ap-leder Jonas Gahr Støre sier at en rødgrønn regjering vil være med å bidra til det..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NHO, AFP, Jonas Gahr Støre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Støre, loverå , redde, AFP-ordningen
NRK - 03 juni 21 kl. 02:11

Vedum lover å redde AFP

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum gjør det klart at han støtter Ap-leder Jonas Gahr Støres løfte om å redde AFP-ordningen, melder VG. – Vi kommer til å støtte opp under initiativet Støre har tatt for å bidra til å redde AFP-ordningen. Vi ønsker å styrke ordningen og vil at den skal omfatte flere, sier Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum til VG..

NRK - 13 april 21 kl. 11:52

Gir kompensasjon for pakkereiser

Ordningen med kompensasjon til reisende som ikke fikk benyttet sin pakkereise på grunn av koronarestriksjoner er nå klar. Ordningen gjelder reisende som ikke har fått tilbakebetalt sine innbetalinger for avlyst pakkereise som følge av at pakkereisearrangøren er gått konkurs Pakkereisen må være kjøpt til og med 14. mars 2020 og ikke omfattes av systemet med reisegaranti.

VG - 02 juni 21 kl. 19:08

Vedum: – Vil redde AFP

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum går ut og støtter Ap-leder Jonas Gahr Støres løfte om å redde AFP-ordningen..

E24 - 05 mai 21 kl. 07:02

Støre lover å redde AFP-ordningen

LO og NHO har tatt et stort steg for å lande en ny AFP-ordning i privat sektor. Men noen må plukke opp regningen. Ap-leder Jonas Gahr Støre sier at en rødgrønn regjering vil være med å bidra til det..

NRK - 14 mai 21 kl. 12:50

Vil utvide fritt behandlingsvalg

Høyre vil utvide ordningen med fritt behandlingsvalg, sa statsminister Erna Solberg i sin åpningstale til Høyres landsmøte fredag. Fritt behandlingsvalg skal sikre at pasienter kan velge private tilbud på statens regning hvis det går raskere. – Hvis Høyre får fortsette i regjeringen etter valget, så vil vi utvide ordningen med fritt behandlingsvalg.

NRK - 25 mars 21 kl. 10:06

Mener taxfree-ordningen bør fjernes

«Norge mot 2025»-utvalget anbefaler regjeringen å skrote taxfree-ordningen. De peker blant annet på at ordningen undergraver det norske avgiftssystemet, gjør alkohol og tobakk mer tilgjengelig og har uheldige klimaeffekter. Ekspertutvalget har vurdert hvordan norsk økonomi påvirkes av koronapandemien fram mot 2025, og leverte torsdag sin rapport til finansminister Jan Tore Sanner (H).

NRK - 25 mars 21 kl. 10:06

Mener taxfree-ordningen bør skrotes

«Norge mot 2025»-utvalget anbefaler blant annet regjeringen å skrote taxfree-ordningen. Ekspertutvalget har vurdert hvordan norsk økonomi påvirkes av koronapandemien fram mot 2025, og leverte i dag sin utredning til finansminister Jan Tore Sanner (H)..

E24 - 25 mars 21 kl. 10:06

Regjeringsutvalg vil avskaffe Taxfree-ordningen

«Norge mot 2025»-utvalget anbefaler regjeringen å skrote taxfree-ordningen. Det kommer fram i utvalgets endelige rapport..

VG - 13 mai 21 kl. 12:09

Høyre vil frede taxfree-ordningen

GARDERMOEN (VG) Linda Hofstad Helleland vil frede taxfree-ordningen i fire nye år hvis Erna Solberg (H) fortsetter som statsminister, men møter motstand i egen regjering..

NRK - 06 juni 21 kl. 19:38

Vil gi gründere skattefordeler

Finansminister Jan Tore Sanner (H) sier til NTB at han ønsker at flere oppstartsbedrifter skal få dra nytte av en ordning som lar dem få store skattefordeler når de gir sine ansatte opsjoner som kan innløses senere. – Dette handler om å gjøre det lettere for oppstarts- og vekstbedrifter å tiltrekke seg dyktige medarbeidere, og senere beholde dem, forteller han. Målet er at den nye ordningen skal hjelpe oppstartsbedrifter, som ofte ikke kan gi konkurransedyktig lønn.

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Fastlegene skal teste hvem som kun trenger én vaksinedose

Fra mandag er det mulig å ta en test hos fastlegen for å slå fast om du har hatt corona og kun trenger én vaksinedose..

VG - 4 timer siden

Helga Pedersen: – Ap har strevd de siste årene, det ser jo alle

VESTERTANA (VG) Eksminister Helga Pedersen har prøvd livet som både lærer og sauebonde. I 2019 ble hun valgt som ordfører – og så for seg en rolig tilværelse. Siden har hun sittet nesten konstant i krisestab..

VG - 19 timer siden

Gutt (12) hentet med luftambulanse etter båtulykke

En gutt er fraktet til sykehus med luftambulanse etter at han fikk foten i propellen på en fritidsbåt..

VG - 18 timer siden

Mann omkommet etter kanovelt – kvinne klarte å svømme i land

En mann i 50-årene er bekreftet omkommet etter en kanoveltulykke i vannet Øyangen, Ringeriket. Samboeren hans er reddet..

VG - Igår: 01:46

Mulig meteor observert over store deler av landet

Det som trolig er en meteor ble natt til søndag observert over store deler av landet.

VG - Igår: 01:46

Mulig meteoritt observert

Det som trolig er en meteoritt er observert over store deler av Østlandet natt til søndag.

VG - Igår: 19:56

Kom inn på Norges vanskeligste studier

Poenggrensene ved høyere utdanning fortsetter å øke. Nadia Irandoust (18) og Astrid Utheim Aune (19) kom likevel inn på noen av Norges vanskeligste studier..

VG - Igår: 19:02

Flere fullvaksinerte smittet i Sogndal: – Gir oss grunn til å tro at vaksine gir dårlig vern mot smitte

Kommuneoverlege er bekymret for at vaksinen kan gi dårligere vern mot smitte enn først antatt. – Jeg tror vi må bli mer bevisste på at fullvaksinerte fortsatt kan utgjøre en smittefare for andre, sier Nakstad..

VG - Igår: 17:08

Alkohol-tabu blant norske prester

Mange norske prester peker på en stadig mer åpen alkoholkultur i kristne miljøer. Men flere synes likevel det er vanskelig å snakke høyt om at de er glad i å ta seg en øl..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt