NRK > Nyheter

Mandag, 26 Juli, 15:45

NRK - 17 juni 21 kl. 06:15

Støre lanserer 100-dagersplan

Ap-leder Jonas Gahr Støre lover mer å rutte med for alle som tjener under 750.000 kroner i året. Et eventuelt regjeringsskifte vil merkes fra dag én, sier Støre som legger fram sin 100-dagersplan for et regeringsskifte i høst..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jonas Gahr Støre, Støre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Støre, lanserer, 100-dagersplan
VG - 17 juni 21 kl. 15:29

Støre strekker på fristen for 100-dagersplan

Arbeiderpartiet lanserer 40 løfter for de første 100 dagene i regjering, men innrømmer at flere av løftene vil ta lengre tid å oppfylle..

Dagbladet - 31 mars 21 kl. 00:25

Lanserer nettsted: - Den verste presidenten

Det tidligere presidentparet Donald og Melania Trump lanserer «45office.com», hvor man blant annet kan legge inn bookingforespørsler, og ønsker om en personlig hilsen..

VG - 16 juni 21 kl. 11:42

Lanserer gigantfond: – Historisk øyeblikk

EU-kommisjonens leder starter godkjenningen av medlemslandenes gjenreisingsplaner og lanserer EUs gigantfond når hun besøker Lisboa og Madrid onsdag..

NRK - 16 juni 21 kl. 11:57

Lanserer EUs gigantfond

EU-kommisjonens leder starter godkjenningen av medlemslandenes gjenreisingsplaner og lanserer EUs gigantfond når hun besøker Lisboa og Madrid onsdag. NextGenerationEU er navnet på gjenreisingspakken som skal hjelpe EU-landene å få økonomien på fote igjen etter pandemikrisen..

E24 - 12 juli 21 kl. 08:12

Aker Carbon Capture lanserer karbonfangst som abonnement

Akers karbonfangstselskap lanserer en ny forretningsmodell. Samtidig begynner inntektene å øke betydelig..

Dagbladet - 19 april 21 kl. 11:54

1,2 millioner ekstra doser til Norge

Mandag ble det kjent at EU har inngått avtale med Pfizer om levering av ytterligere 100 millioner vaksinedoser i 2021..

Dagbladet - 26 april 21 kl. 18:40

Sånt blir det fort krig av

President Joe Biden har anerkjent drapene på armenerne for mer enn 100 år siden som «folkemord». Sånt blir det fort krig av..

Dagbladet - 04 mai 21 kl. 12:55

100 smittet etter restaurant-utbrudd

Utbruddet ved restauranten Toldboden i Ålesund vokser. Kommunen omtaler det som en «massesmitte-hendelse»..

Dagbladet - 05 juni 21 kl. 10:19

Over 100 personer knyttes til 17. mai-utbrudd her

Trondheim opplevde en smitteeksplosjon etter feiring av nasjonaldagen. Flere ble smittet på utestedet Fire Fine, og smitten spredte seg videre som ild i tørt gress. Nå kan 107 tilfeller knyttes til utbruddet..

Dagbladet - 07 juni 21 kl. 03:59

Beveger seg i rekordfart

Isbreen har vært nærmest stillestående i 60 år. Nå beveger den seg opp mot 100 ganger så raskt som normalt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mulig drukningsulykke

Dykkere er sendt til Bystanda i Steinkjer, til det som er en mulig drukningsulykke. En mann var sett ute i vannet, men er nå ute av syne. Ingen er derimot savnet på det nåværende tidspunkt..

NRK - 10 minutter siden

Ny rekord for Pantelotteriet

Så langt i år har Pantelotteriet omsatt for 171 millioner kroner, mot 131 millioner kroner på samme tid i fjor. – Vi setter rekord på rekord og er stolte over at lotteriet i år vil tilføre Norges Røde Kors mer enn 100 millioner kroner, sier daglig leder Gaute Langdal i Norsk Pantelotteri. Han forklarer økningen blant annet med delvis stengte grenser, varmt vær, høyt salg av drikkevarer med norsk pantemerke og en økt interesse for lotteriet.

NRK - 15 minutter siden

Avslutter leteaksjonen

Leteaksjonen etter mannen som ble observert kavende i Venneslafjorden i Vennesla avsluttes da politiet har kommet i kontakt med en mann som stemmer med beskrivelsen. Mannen som er fra Nederland var ute og svømte butterfly i det aktuelle tidsrommet. Mannen gikk i land etter svømmeøkten og har det bra..

NRK - 30 minutter siden

Mista tusen liter maling på E16

Gudvangatunnelen og Fretheimstunnelen på E16 er stengde på grunn av malingssøl. Ein tankbil skal ha mista over tusen liter med måling..

NRK - 15 minutter siden

Avblåser leteaksjonen

Leteaksjonen etter mannen som ble observert kavende i Venneslafjorden i Vennesla avblåses da politiet har kommet i kontakt med en mann som stemmer med beskrivelsen. Mannen som er fra Nederland var ute og svømte butterfly i det aktuelle tidsrommet. Mannen gikk i land etter svømmeøkten og har det bra..

NRK - 30 minutter siden

Tror bryllup-utbruddet er over

51 personer har fått påvist koronasmitte etter et bryllup på Strømmen i starten av juli. Lillestrøm kommune regner ikke med at det kommer flere..

NRK - 1 time siden

Bergensbanen er i trafikk att

Toget går att på Bergensbanen etter å ha vore stengd eit par timar grunna brann i eit overbygg ved ein tunnel på Ustaoset. Truleg har gneistregn frå togskinnene sett fyr på gras og spreidd seg til overbygget, opplyser Sørøst politidistrikt til NRK..

NRK - 45 minutter siden

Person slått med jernstang

En person som var involvert i en slåsskamp ved Borkedalen i Lillesand ble blant annet slått med jernstang og kjøres til legevakt av politiet. Flere personer var involvert i slåsskampen, men gikk hver til sitt da politiet ankom stedet..

NRK - 1 time siden

Nye søk i Vennesla

Det søkes nå sørover Otra etter mannen som mandag formiddag ble observert kavende i vannet i Venneslafjorden. Politiet arbeider ut ifra nye observasjoner..

NRK - 45 minutter siden

Sherman hardt ut mot Kina

USAs viseutenriksminister Wendy Sherman gikk hardt ut mot Kina og tok opp deres påståtte hacking på et møte i Tianjin. Kina ber USA slutte å demonisere landet. En rekke saker som cybersikkerhet og menneskerettigheter har bidratt til å forverre forholdet mellom USA og Kina..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt