NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 23:30

NRK - 11 mai 21 kl. 11:11

Støre: Lite plaster på stort sår

Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre beskylder regjeringen for å kjøre Norge inn i et blindspor på vei ut av krisen. – Dette reviderte budsjettet er et plaster på et sår som regjeringen har latt vokse gjennom åtte år, og som vil fortsette å vokse med fortsatt høyrepolitikk, sier Støre om regjeringens forslag til revidert nasjonalbudsjett. – Mer penger til kommuner og psykisk helse i et revidert budsjett kan bøte litt på den akutte krisen vi står i, men det bøter ikke på åtte år med velferdskutt, privatisering og nedprioritering, sier han..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jonas Gahr Støre, Norge, Støre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Støre, Lite, plaster, stort, sår
VG - 23 feb. 21 kl. 14:03

Bare dyr føder alene

Hurtigtesting av far er bare et lite plaster på såret. Når problemet er mye større – nemlig langvarig nedprioritering av barselomsorgen..

Aftenposten - 02 mars 21 kl. 16:18

Omfordeling av vaksinene er et (for) lite plaster på såret for Oslo

Endringen i vaksinestrategien er ikke egentlig en endring..

Aftenposten - 22 feb. 21 kl. 06:17

Mer penger til kommunene skal redde småbedriftene. – Som et plaster på et stort blødende sår, sier utelivsgründer.

Ny krisepakke skal hjelpe kommunene som er hardest rammet av pandemien..

E24 - 22 april 21 kl. 15:58

Bransjen får 46,5 mill. i støtte: – Et plaster på såret

46,5 millioner i krisepenger til restaurant- og utelivsbransjen. – Jeg synes det er kjekt med penger, men dette løser ingenting, sier Christopher Haatuft ved Lysverket..

Aftenposten - 13 april 21 kl. 15:08

Avlyser Tons of Rock 2021 ryker - og byr på Iron Maiden i 2022

Iron Maiden stiller på Tons of Rock i 2022, som et gedigent, høytspillende plaster på såret for at det ikke blir noen….

NRK - 13 juni 21 kl. 17:08

Jobber med alternativ til sprøyter

De store legemiddelfirmaene jobber med flere alternativer til stikket i armen: Vaksiner i form av nesespray, tabletter eller plaster. Russerne tester nå ut sin Sputnik-vaksine som nesespray. India utvikler også en nesespray-vaksine..

NRK - 21 april 21 kl. 06:51

Kan vera lite nytte av massetesting

Massetesting for koronavirus på skulane har lite nytte, dersom det er lite smitte i området. Det understreker Helsedirektoratet til NTB. Mellom anna har Viken og Rogaland varsla massetesting for å halde skulane opne.

E24 - 28 mars 21 kl. 09:06

Sanner avviser å gi støtte etter strømsjokk: – Lite behov

Frp etterlyser hjelp etter høye strømregninger i vinter, men regjeringen viser til at prisene har falt. – Lite behov for ytterligere, umiddelbare tiltak, svarer finansminister Jan Tore Sanner (H)..

VG - 19 feb. 21 kl. 11:40

«25 under 25»: Jeg er sjokkert over hvor lite sjokkert politikerne er

Jeg er sjokkert over hvor lite sjokkert politikerne er. Hvor blir de av i kampen mot overforbruket?.

Dagbladet - 24 feb. 21 kl. 22:53

- Lite har blitt gjort

Kinesiske myndigheter skal ha gjort lite for å avdekke coronavirusets opphav i de første månedene etter utbruddet, ifølge WHO-rapport..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Gulltyv rømte på sparkesykkel

En bevæpnet mann som ranet en gullsmedbutikk i Paris, rømte med ransutbyttet på en elsparkesykkel. Han fikk med seg gullsmedvarer for 20 millioner kroner, og er fortsatt på frifot, melder fransk politi..

NRK - 30 minutter siden

Varsler ny runde om sperregrensa

Rødt-leder Bjørnar Moxnes vil senke sperregrensa fra 4 til 2 prosent. Arbeiderpartiets Stein Erik Lauvås sier til Vårt Land at han vil foreslå å heve sperregrensa til 5 prosent. Partier under sperregrensa får ikke andel i de 19 utjevningsmandatene som valgloven fastsetter..

NRK - 3 timer siden

Folk er fortsatt strømløse i Agder

Uværet over Sørlandet det siste døgnet har satt sine spor. På det meste har over 3000 husstander vært uten strøm, og en del er det fortsatt. Natt til tuirsdag var det over 20.

NRK - 30 minutter siden

Google og Apple i pluss

Flere av USAs store teknologiselskaper melder om gode resultater i andre kvartal. Googles eierselskap Alphabet melder om nær en tredobling av overskuddet fra samme periode i fjor. Økte reklameinntekter fra søkemotoren og på Youtube trekkes fram som noe av forklaring, melder nyhetsbyrået AFP.

NRK - 2 timer siden

Anbefaler munnbind inne i USA

Amerikanske helsemyndigheter anbefaler at fullvaksinerte bruker munnbind innendørs på offentlig sted. Grunnen er smittebølgen knyttet til delta-varianten. Anbefalingen gjelder i områder med mye smitte.

NRK - 1 time siden

Smittet mann hadde 200 nærkontakter

En voksen mann i Steinkjer i Trøndelag fikk tirsdag påvist koronasmitte. På listen over nærkontakter satte mannen opp 200 personer, skriver Trønder-avisa. Mannen skal ha vært på utestedet Vårt Hjem i Steinkjer sentrum – det innebærer at 130 andre gjester nå må teste seg.

NRK - 1 time siden

Tre til sykehus etter ulykke

Tre personer er sendt til sykehus etter en trafikkulykke på E18 mellom Sandvika og Slependen tirsdag kveld. To biler var involvert i ulykken. Veien ble stengt en stund, men er tirsdag kveld åpen igjen.

NRK - 1 time siden

Smittet satt opp 200 nærkontakter

En voksen mann i Steinkjer i Trøndelag fikk tirsdag påvist koronasmitte. På listen over nærkontakter satte mannen opp 200 personer, skriver Trønder-avisa. Mannen skal ha vært på utestedet Vårt Hjem i Steinkjer sentrum – det innebærer at 130 andre gjester nå må teste seg.

NRK - 1 time siden

Anmeldt for rasisme mot ung ansatt

En dame i 40-årene ble tirsdag kveld anmeldt for å ha ytret seg rasistisk mot en ansatt ved et bingolokale i Fredrikstad sentrum. Politiet rykket ut til bingolokalet etter tips fra en annen gjest. Da de ankom stedet skal den nå anmeldte kvinnen fortsatt ha oppført seg ufint, forteller operasjonsleder Terje Marstad.

NRK - 1 time siden

Anmeldt for ufin språkbruk

En dame i 40-årene ble tirsdag kveld bortvist fra et bingolokale i Fredrikstad sentrum. Ifølge politiet skal hun ha snakket stygt til personalet. Damen har blitt anmeldt for hatkriminalitet, skriver politiet på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt