NRK > Nyheter

Wednesday, 07 December, 17:21

NRK - 28 sep 22 kl. 15:38

Støre: – Styrket mistanke om en villet handling

– Informasjonen vi har fått i dag styrker mistanken om at skadene kommer av en villet handling, sier statsminister Jonas Gahr Støre sier om skaden i gassrørledningene Nord Stream. – Vi anser situasjonen som alvorlig. – Det er avgjørende at Nato og Europa står samlet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jonas Gahr Støre, Nord Stream, Nato, Europa

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Støre, Styrket, mistankeom en , villet, handling
Klartale - 28 sep 22 kl. 16:48

Forsvaret blir mer synlige rundt norske plattformer

Forsvaret være mer til stede og synlige. De skal være i områdene rundt norske olje- og gassinstallasjoner. Det fortalte statsminister Jonas Gahr Støre onsdag.

Aftenposten - 28 sep 22 kl. 14:57

Kaller Østersjøen-hendelsene «en villet handling» – varsler at Forsvaret vil være mer synlige i norsk oljesektor

Statsminister Jonas Gahr Støre omtaler gasslekkasjene fra gassrørledningene i Østersjøen som «en villet handling» og….

NRK - 16 nov 22 kl. 09:57

NTB erfarer: Polen-hendelsen ikke en villet handling

Det er ingenting som tyder på at eksplosjonen som onsdag rammet en polsk landsby, er en villet handling, ifølge Nato. Det erfarer NTB. Nato-sjef Jens Stoltenberg skal møte pressen klokken 12.

E24 - 28 sep 22 kl. 15:36

Støre om gasslekkasjene: Antagelsen om en villet handling er styrket

– Vi har ingen konkrete indikasjoner på at det er direkte trusler mot norske olje- og gassinstallasjoner, sier statsminister Jonas Gahr Støre under onsdagens pressekonferanse om gasslekkasjen i Østersjøen..

NRK - 20 okt 22 kl. 19:06

7000 høns blir avliva etter mistanke om fugleinfluensa i Klepp

I Klepp er det mistanke om fugleinfluensa etter fleire døde og svake høner på ein gard. Derfor blir 7000 høner i dag avliva, melder Mattilsynet. Om det er fugleinfluensa eller ikkje, veit ikkje Mattilsynet.

NRK - 27 sep 22 kl. 18:07

Støre: – Nærliggende å tro at det er sabotasje

Polen, Sverige, Danmark og Tyskland har uttrykt bekymring for at skadene på gassledningen i Østersjøen er resultat av sabotasje. Statsminister Jonas Gahr Støre mener det er sannsynlig. – Når vi har sett bilder fra lekkasjene og det er registrert eksplosjoner på havbunnen så er jo det nærliggende å tro, sier Støre til NRK.

NRK - 28 jun 22 kl. 14:11

Politiet i Oslo: Jobber kontinuerlig med å få oversikt over aktuelle miljøer

Politiet i Oslo skriver i en e-post til NRK at PST vurderer at vi fortsatt står i en uavklart trusselsituasjon og at det foreligger en uavklart trussel. – Det jobbes kontinuerlig med å få oversikt over aktuelle miljøer og personer og avverge at nye hendelser skjer. PST og politiet jobber med å få oversikt over personer vi er kjent med og personer vi ikke er kjent med.

NRK - 27 sep 22 kl. 18:07

Støre tror det er sabotasje i Østersjøen

Polen og flere andre land har uttrykt bekymring for at skadene på gassledningen i Østersjøen er resultat av sabotasje. Statsminister Jonas Gahr Støre mener det er sannsynlig. – Når vi har sett bilder fra lekkasjene og det er registrert eksplosjoner på havbunnen så er jo det nærliggende å tro, sier Støre til NRK.

NRK - 06 okt 22 kl. 12:40

Svensk politi: Mistanken om sabotasje er styrket

Åstedsundersøkelsen ved gassrørledningene Nord Stream 1 og 2 er nå fullført. Etterforskningen har styrket mistankene om grov sabotasje, skriver svensk sikkerhetspolti i en pressemelding. Det har vært eksplosjoner ved Nord Stream 1 og 2 i svensk økonomisk sone, som har forårsaket omfattende skader på gassrørledningene, står det videre..

NRK - 28 sep 22 kl. 10:00

Støre: – Har snakket med Nato om Nord Stream-lekkasjer

Statsminister Jonas Gahr Støre sier til NRK at han har vært i dialog med Nato i forbindelse med lekkasjene i kablene Nord Stream 1 og 2, men foreløpig ikke anmodet om bistand til overvåking av norske installasjoner. – Vi har høy sikkerhetsoppmerksomhet rundt våre installasjoner. De er mange og vi har høyt vakthold og overvåker både luft og vann, sier statsministeren.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Apple starter produksjon av databrikker i USA

For første gang på nesten et tiår skal Apples databrikker produseres i USA., Byggingen av en ny fabrikk i Phoenix i delstaten Arizona skal bidra til å gjøre selskapet mindre avhengig av brikker produsert i Asia, sier Apple-sjef Tim Cook ifølge Bloomberg. (NTB).

NRK - 30 minutter siden

Musk ikke lenger verdens rikeste

Forretningsmannen Elon Musk er ikke lenger verdens rikeste man, viser årets liste fra magasinet Forbes. Musk må i år se seg forbigått av franskmannen Bernard Arnault som eier motehuset Louis Vutiton..

NRK - 45 minutter siden

TV 2: Salmonella trolig fra importert produkt

Mattilsynet mener de har kommet nærmere kilden for det pågående salmonella-utbruddet i Norge. – Vi tror smittekilden er et utenlandsk næringsmiddel som er vanlig, har ganske kort holdbarhet og distribueres over hele landet, sier Catherine Signe Svindland, seniorrådgiver i seksjon biologisk mattrygghet til TV 2. 58 personer er så langt smittet i utbruddet..

NRK - 30 minutter siden

Har sendt varsel mot psykiater

Forfatter Hilde Rød-Larsen overleverte onsdag et varsel til Statsforvalteren mot psykiateren som hun har anklaget for grenseoverskridende opptreden, melder TV 2..

NRK - 1 time siden

Tysk sikkerhetstjeneste: Høyreekstrem bevegelse vokser

Av de mistenkte i den tyske politiaksjonen mot et nettverk av høyreekstreme, skal flere være tilknyttet den såkalte Reichsbürger-bevegelsen. Bevegelsen aksepterer ikke den tyske føderasjonen og er tilknyttet flere nynazistiske grupperinger. Lederen for den tyske sikkerhetstjenesten sier onsdag ifølge Reuters at bevegelsen har vokst betydelig det siste året.

NRK - 1 time siden

McKinsey opphever taushetsplikt for Telenor

Dagbladet meldte tidligere i ettermiddag at McKinsey har opphevet taushetsplikten for statssekretær Kristoffer Thoners kundelister. Dette er ikke riktig. I en oppdatert melding skriver avisen at dette kun omfatter kunden Telenor, slik TV 2 meldte tidligere i dag.

NRK - 1 time siden

Vaksinekoordinator ble hedret av Støre

Sveriges vaksinekoordinator Richard Bergström sørget for at Norge ble inkludert i EUs innkjøpsordning av koronavaksine. Onsdag ble han hedret for innsatsen. – Richard Bergström og Sverige fortjener en stor takk fra Norge for at vi fikk tilgang til vaksiner mot covid-19 og dermed en vei ut av pandemien.

NRK - 1 time siden

McKinsey opphever taushetsplikten

McKinsey har opphevet taushetsplikten for statssekretær Kristoffer Thoners kundelister, melder Dagbladet..

NRK - 1 time siden

Fylkesnes klager på skattekrav

Tidligere denne uken var det klart at SV-nestleder Torgeir Knag Fylkesnes fikk skattesmell på 477.000 kroner, i forbindelse med pendlerboligsaken. Han leide ut boliger samtidig som han fikk gratis pendlerbolig i Oslo, på skattebetalernes regning.

NRK - 1 time siden

Selvmordsangrep mot politistasjon i Indonesia

En politimann er drept og ti andre personer er såret i et selvmordsangrep mot en politistasjon i den indonesiske byen Bandung, opplyser politiet. Den antatte gjerningsmannen antas å ha tilhørt den ytterliggående islamistgruppa Jamaah Ansharut Daulah (JAD). Han har tidligere sittet fire år i fengsel for innblanding i et bombeangrep i 2017, men ble løslatt i september 2021.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com