NRK > Nyheter

Wednesday, 01 December, 04:47

NRK - 14 okt 21 kl. 08:43

Støre: – Grufulle handlinger

– Det er grufulle handlinger som blir avdekket. Ganske uvirkelig, sier påtroppende statsminister Jonas Gahr Støre torsdag morgen. Han sier drapene gjør inntrykk og at tankene går til de pårørende og alle som har vært redde, i tillegg til politi og helsepersonell som jobber med saken. Ap-lederen sier han har snakket med den kommende justisministeren om å vurdere å reise til Kongsberg. Klokken 10 overtar Støre som statsminister og skal presentere sin nye regjering..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jonas Gahr Støre, Kongsberg, Støre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Støre, Grufulle, handlinger
Aftenposten - 14 okt 21 kl. 09:10

Støre: – Grufulle handlinger

– Det er grufulle handlinger som er avdekket. Dette er uvirkelig, sier påtroppende statsminister Jonas Gahr Støre….

NRK - 13 okt 21 kl. 22:47

Erna: meldingane er grufulle

– Meldingane som kjem frå Kongsberg i kveld er grufulle. Hendinga skakar oss, og det er mange som er redde. Difor er det viktig å understreke at politiet meiner dei har kontroll på situasjonen , seier statsminister Erna Solberg.

NRK - 13 okt 21 kl. 22:47

– Meldingane er grufulle

– Meldingane som kjem frå Kongsberg i kveld er grufulle. Gjerningsmannen har gjennomført fryktelege handlingar mot fleire personar, seier statsminister Erna Solberg på ein pressekonferanse i kveld. – Hendinga rystar oss, og det er mange som er redde.

Klartale - 15 okt 21 kl. 08:41

Den nye statsministeren reiser til Kongsberg

Onsdag kveld var det en stor politiaksjon på Kongsberg. Espen Andersen Bråthen gikk til angrep på flere personer. Han brukte pil og bue og to andre våpen.

Dagbladet - 18 jul 21 kl. 03:08

- Vet ikke hvem som døde

Flomrammede Michael Kautsch (44) forteller om grufulle scener de siste dagene. Fortsatt er ikke faren over..

NRK - 09 aug 21 kl. 20:05

Rettssaken mot R. Kelly begynner

Rettssaken mot den falne RnB-stjernen R. Kelly begynte i dag i en domstol i Brooklyn i New York. R.

NRK - 09 aug 21 kl. 20:05

Rettssaken mot R. Kelly underveis

Rettssaken mot den falne RnB-stjernen R. Kelly begynte i dag i en domstol i Brooklyn, New York. R.

Aftenposten - 18 aug 21 kl. 08:27

Ti år med «terrorstafett»: Disse ble inspirert av Breivik

Ti år har gått etter Anders Behring Breiviks grufulle terrorhandlinger..

VG - 27 aug 21 kl. 15:32

Terroristene må aldri vinne

De særdeles grufulle angrepene i Kabul torsdag viser med all tydelighet at kampen mot internasjonal terrorisme så langt fra er vunnet. I stedet ser vi urovekkende tegn til at voldelige ekstremister utgjør en økende fare..

NRK - 28 aug 21 kl. 21:15

Biden: Nytt angrep innen 24–36 timer

USAs president Joe Biden sier i en uttalelse at situasjonen i Kabul er ekstremt farlig, og at et nytt terrorangrep er sannsynlig innen 24 til 36 timer. Biden skriver at han tidlig lørdag har hatt møte med sikkerhetsrådgivere og militære ledere. Tema for møtet var blant annet droneangrepet i Afghanistan.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt