NRK > Nyheter

Thursday, 09 February, 00:12

NRK - 16 nov 22 kl. 13:39

Støre: – Burde ha vært i Debatten

Statsminister Jonas Gahr Støre mener at det skal lønne seg å være i jobb. – Men det skal ikke forhindre at du skal bli godt tatt vare på, om du ikke kan jobbe, sier Støre til NTB. I Debatten tirsdag kveld var det ingen fra regjeringspartiene som stilte da temaet var at flere blir rammet når levekostnadene økes. Støre erkjenner at de burde ha deltatt. – Det kan være praktiske årsaker til at det ble sånn.
Les mer på NRK


Les mer om:
Jonas Gahr Støre, Støre, NTB, Debatten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Støre, Burdeha , værti , Debatten
Klartale - 21 nov 22 kl. 07:02

Slik spiser du klimavennlig

Nærmere en tredjedel av utslippene i verden kommer fra produksjonen av mat. Det vi putter på tallerkenen spiller også en rolle for klimaet.Alle burde spise mer bærekraftig, mener FAO.

Klartale - 19 dec 22 kl. 07:00

Må strømavtaler være så vanskelige å forstå?

Hvor mange av disse ordene kan du forklare. Prøv.Nettleie.

NRK - 05 aug 22 kl. 01:44

Sunak vant debatt med Liz Truss

I en TV-debatt i London torsdag kalte Rishi Sunak rivalen Liz Truss' forslag om skattekutt uansvarlig. En måling etter debatten viste at Sunak vant. Håndteringen av økonomien var det store stridspunktet i torsdagens debatt mellom de to kandidatene til å bli ny leder i det konservative parti og dermed Storbritannias neste statsminister.

NRK - 18 jan 23 kl. 12:59

Moxnes om Debatten: Interessant

Bjørnar Moxnes synes det var «interessant» å følge diskusjonen om Rødts holdning til Ukraina-våpenstøtte på NRK. Men Rødt-lederen vil ennå ikke flagge eget syn. – Nå går den debatten i partiet, og jeg har ment at det er viktig at den får gå sin gang.

NRK - 26 jul 22 kl. 20:02

Programleder besvimte - debatt mellom Truss og Sunak brått stanset

En TV-sendt debatt mellom de britiske konservative politikerne Liz Truss og Rishi Sunak ble tirsdag brått stanset etter en høy lyd i studio. Truss tok seg til ansiktet og sa «oh my God» før sendingen ble avbrutt. TV-kanalen TalkTV bekrefter at programleder Kate McCann besvimte og at legen anbefalte å ikke gjenoppta debatten.

Klartale - 25 okt 22 kl. 12:07

NRK avlyser debatt om hijab

Tirsdag skulle kanalen NRK ha en debatt om hijab. Men nå har de endret mening og avlyser debatten. Det skriver Fredrik Solvang på Instagram.

Aftenposten - 29 nov 22 kl. 20:30

Debatten burde handle om barnas rettigheter – ikke foreldrenes

Debatten burde handle om barnas rettigheter – ikke foreldrenes..

NRK - 19 aug 22 kl. 00:14

Politiet: Ikke avklart hva som skjer med demonstrantene som avbrøt debatten

Klimaaktivister fra Extinction Rebellion avbrøt partilederdebatten i Arendal med slagord. De to aktivistene ble tatt hånd om og ført ut av salen. De to var også blant dem som limte seg fast på publikumsgalleriet på Stortinget i mai.

NRK - 19 aug 22 kl. 00:14

Politiet: Ikke avklart hva som skjer med aktivistene som avbrøt debatten

Klimaaktivister fra Extinction Rebellion avbrøt partilederdebatten i Arendal med slagord. De to aktivistene ble tatt hånd om og ført ut av salen. De to var også blant dem som limte seg fast på publikumsgalleriet på Stortinget i mai.

VG - 16 nov 22 kl. 16:50

Ut mot NRK Debatten: – Rett og slett ikke passende

Sumaya Jirde Alis venninne Hasti Hamidi reagerer sterkt på at NRK Debatten i dag sendte Jirde Ali en SMS med spørsmål om hun ville møte Atle Antonsen ansikt til ansikt i Debatten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Flere kutter ut Disney+

De siste tre månedene av 2022 så Walt Disney Cos strømmetjeneste sitt første fall i abonnenter. Årsaken er at folk vil spare penger. I siste kvartal falt andelen Disney+-abonnenter med 1 prosent til 168,1 millioner kunder, sammenlignet med de tre månedene før.

NRK - 1 time siden

Victor Dyreng (20) er død

Lillebroren til tidligere Paradise Hotel-deltaker Ludvig Dyreng, Victor Emanuel Dyreng, er død 20 år gammel, melder TV 2. Reality-profilen minnes broren som døde onsdag, etter å ha vært kreftsyk i over ett år. Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren i fikk mye oppmerksomhet på sosiale medier da han i desember startet en innsamlingaksjon for å finansierine behandlingen av hans kreftsyke lillebror..

NRK - 1 time siden

Disney vil si opp 7000 ansatte

Walt Disney Co varsler en omfattende omorganisering som vil føre til at 7000 personer mister jobben. Det utgjør 3,6 prosent av Disneys globale arbeidsstyrke. Omstruktureringen inngår i et forsøk på å kutte kostnadene med 5,5 milliarder dollar, opplyser det amerikanske selskapet onsdag.

NRK - 1 time siden

Spiondømt svenske anker dommen

Svensken Payam Kia, som i januar ble dømt til ni år og ti måneders fengsel for å ha spionert for Russland, anker dommen. Tidligere har hans eldre bror Peyman Kia, dømt til livsvarig fengsel i samme sak, anket dommen. De to iranskfødte brødrene, som er 42 og 35 år gamle, var anklaget for å ha jobbet for den russiske etterretningstjenesten GRU i rundt ti år.

NRK - 1 time siden

Feil på vannledning i Namsos er lokalisert

Vannet er på vei tilbake etter at 5.000 husstander i Namsos mistet vannforsyningen etter et vannledningsbrudd onsdag kveld. – Vi har nå isolert problemet – som er en hovedledning mellom Larsheimen og Daltrøa.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj har ankommet Paris

krainas president Volodymyr Zelenskyj ankom onsdag kveld Frankrike, som han besøker for første gang siden Russland invaderte hjemlandet. Zelenskyj skal i Paris møte sin franske kollega Emmanuel Macron, opplyser den franske presidentens kontor. Også Tysklands statsminister Olaf Scholz kommer til møtet i Paris, bekrefter Macrons kontor.

NRK - 2 timer siden

FN: Spår at flytrafikken rister av seg pandemien i 2023

Etterspørselen etter kommersielle flyreiser på verdensbasis ventes å ta seg opp i år og overstige tallene fra 2019, ifølge FNs luftfartsorganisasjon (ICAO). I en prognose som ble lagt fram onsdag, skriver ICAO at de forutser en «fullstendig og bærekraftig» bedring for flytrafikken, og at etterspørselen vil nå nivåer fra før pandemien på de fleste ruter innen utgangen av første kvartal. (NTB).

NRK - 2 timer siden

Journalist dømt til åtte års fengsel i Belarus

Den polsk-belarusiske journalisten og aktivisten Andrzej Poczobut er dømt til åtte års fengsel i Belarus, opplyser menneskerettsgruppa Vjasna. 49 år gamle Poczobut er en fremtredende representant for den polske minoriteten i Belarus. Han er korrespondent for den polske avisa Gazeta Wyborcza og har rapportert kritisk om president Aleksandr Lukasjenkos regime.

NRK - 2 timer siden

Strynefjellet stenger i natt

På grunn av fare for skred vil rv. 15 Strynefjellet stenge kl. 05 natt til torsdag.

NRK - 2 timer siden

Stoltenberg: – Kina trapper opp sine etterretningsaktiviteter

Nato-sjef Jens Stoltenberg sa på pressekonferansen i Washington D.C. onsdag, at han mener ballongen som ble skutt ned over USA, bekrefter et mønster i kinesisk politikk, nemlig at de trapper opp sine etterretningsaktiviteter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com