E24 > Økonomi

Saturday, 18 September, 11:55

E24 - 14 sep 21 kl. 11:32

Støre etter valgseieren: Har snakket med Vedum og Lysbakken

Snart kan Støre pakke kofferten, sette kursen mot statsministerboligen og kaste Erna på dør. Men først gjenstår viktige forhandlinger..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Støre, Erna, Vedum, Lysbakken

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Støre, etter, valgseierenHar , snakketmed , Vedumog , Lysbakken
VG - 14 sep 21 kl. 11:30

Støre etter valgseieren: Har snakket med Vedum og Lysbakken

Snart kan Støre pakke kofferten, sette kursen mot statsministerboligen og kaste Erna på dør. Men først gjenstår viktige forhandlinger..

NRK - 22 jun 21 kl. 15:29

Støre spår jevnt valg

Ap-leder Jonas Gahr Støre advarer partifellene sine mot å ta valgseieren på forskudd. – Det kommer til å bli jevnt. Høyresiden har ingen planer om å tape, og jeg tror de kommer til å bruke alle triksene i boka.

E24 - 13 sep 21 kl. 21:01

Støre blir statsminister – kan få sin drømmeregjering

Erna Solberg har gratulert Ap-leder Jonas Gahr Støre med valgseieren. Ifølge prognosene kan Støre få sin drømmeregjering med Ap, Sp og SV. Tre partier vakler rundt sperregrensen..

NRK - 13 sep 21 kl. 23:07

Ropstad: Regjeringen vil gå av

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad gratulerte Jonas Gahr Støre (Ap) med valgseieren og sier regjeringen vil gå av. – Regjeringa har mistet støtten i stortinget, og vi vil gå av så snart en ny regjering er på plass, sier KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad på valgvaken..

NRK - 21 jun 21 kl. 12:58

Vil ikke forhandle om missilprogram

Irans nyvalgte president Ebrahim Raisi sier at han ikke vil forhandle med omverdenen om landets missilprogram eller iranskstøttede militser i andre land. På sin første pressekonferanse etter valgseieren fikk Raisi spørsmål om atomforhandlingene som nå pågår i Wien. – Vi støtter selvsagt forhandlinger som sikrer våre nasjonale interesser, men vi er ikke villige til å forhandle for forhandlingenes skyld, sa han.

E24 - 13 sep 21 kl. 21:19

Erna ringte Jonas: - Jeg gratulerte ham med valget

HØYRES VALGVAKE (VG) Erna Solberg får ikke fire nye år som statsminister. Hun har gratulert Jonas Gahr Støre med valgseieren..

E24 - 13 sep 21 kl. 21:19

Solberg: - Høyres arbeidsøkt i regjeringen er over

HØYRES VALGVAKE (VG) Erna Solberg får ikke fire nye år som statsminister. Hun har gratulert Jonas Gahr Støre med valgseieren..

NRK - 14 sep 21 kl. 07:25

NHO-sjefen takker Solberg

NHO-sjefen takker avtroppende statsminister Erna Solberg for samarbeidet de siste åtte årene og gratulerer samtidig Ap-leder Jonas Gahr Støre med valgseieren. NHO-sjef Ole Erik Almlid sier at Solberg har ledet regjeringen gjennom åtte år i en kritisk fase for norsk næringsliv, en periode preget av omstilling, og store utfordringer som oljeprisfall og pandemi. Samtidig sier han at han ser fram til et godt samarbeid med det som blir den nye regjeringen..

E24 - 14 sep 21 kl. 07:35

NHO om valgresultatet: – Vi ser frem til et godt samarbeid

NHO-sjefen takker avtroppende statsminister Erna Solberg for samarbeidet de siste åtte årene og gratulerer samtidig Ap-leder Jonas Gahr Støre med valgseieren..

NRK - 11 jul 21 kl. 10:21

Har snakket med den skadede

Mannen som lørdag ble skadet etter båtulykken i Arendal er våken og politiet har snakket med ham, skriver VG. – Mannen er på sykehus og må få pleies, avhør vil vi komme tilbake til senere, sier Jan Nesland i Agder politidistrikt. Én mann omkom i båtulykken..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Vil snu opp-ned på verdenshandelen

SAN FRANCISCO (E24): Helt siden Henry Ford utviklet samlebåndet for over hundre år siden, har verdens produksjonssystemer operert etter samme modell: Råvarer sendes til fabrikker som masseproduserer varer, som deretter fraktes ut i verden igjen..

E24 - 3 timer siden

Nå er Bergen på sparkesykkeltoppen i Europa

Siden det ble innført en ny forskrift for elsparkesykler i Oslo tidligere denne måneden, er Bergen nå byen med størst elsparkesykkeltetthet i Europa..

E24 - 3 timer siden

Pascal mottok over 200.000 i krisestøtte: – Pandemiåret var som en drøm

Kjendiskonditor Pascal Dupuy mener livet aldri har vært så enkelt som under pandemien. Samtidig fikk de også coronamidler fra staten..

E24 - 5 timer siden

– Hun viste en enorm emosjonell intelligens

Ida Lerner (46) er mer enn DNBs nye finansdirektør. Hun er kontorets energibombe, arbeidsmiljøets champagneflaske og lederen som gjør medarbeiderne bedre..

E24 - 13 timer siden

Største jernmalm-fall siden finanskrisen

Prisen på jernmalm har falt med over 20 prosent på én uke til under 100 dollar per tonn. Stål- og gruveselskapene faller på børs..

E24 - 20 timer siden

Tekgiganter senket Wall Street

Nasdaq 100-indeksen har ikke falt mer siden mai, mens S&P 500-indeksen ikke har stengt lavere på rundt en måned..

E24 - 13 timer siden

Frankrike kaller hjem sine ambassadører fra Australia og USA

Utenriksminister Jean-Yves Le Drian opplyser at Frankrike kaller hjem sine ambassadører fra Australia og USA i kjølvannet av ubåtsaken..

E24 - 20 timer siden

Tekgiganter senket Wall Street på historisk svak dag

Nasdaq-indeksen har ikke falt mer siden mai, mens S&P 500-indeksen ikke har stengt lavere på rundt en måned..

E24 - 14 timer siden

Circle K melder seg på i kampen om strømkundene: – Helt naturlig også å levere strøm

Idet drivstoffet går over til å bli elektrisk, kommer også fyllestasjonen hjem til garasjen. Det ønsker bensinstasjonskjeden å bli med på..

E24 - 16 timer siden

Høye strømpriser kan true EUs nye klimaplan

Fire grønne saker du må få med deg fra uken som gikk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt