NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 17:42

NRK - I førrgår: 14:36

Sportsmerket Nike vil forlate Russland permanent

Det amerikanske sportsmerket Nike stenger alle sine butikker i Russland på permanent basis. Det kunngjorde sportsgiganten i en uttalelse torsdag. I tillegg vil ikke lenger netthandel og Nike-appen være tilgjengelig i Russland. Nike stengte midlertidig flere av sine russiske butikker allerede i begynnelsen av mars, og trakk senere sin sponsoravtale med den russiske fotballklubben Spartak Moskva. Nikes tilbaketrekking fra Russland skjer kun uker etter at de amerikanske gigantselskapene McDonalds og Starbucks permanent avsluttet sin virksomhet i landet.
Les mer på NRK


Les mer om:
Nike, Russland, Spartak Moskva, McDonalds, Starbucks, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sportsmerket, Nike, vil, forlate, Russland, permanent
Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

E24 - 21 mar 22 kl. 21:44

Inntektsvekst for Nike tross flaskehalser – aksjen stiger markant

Sportskjempen Nike melder om økte inntekter og noe lavere resultat i kvartalet som gikk. Samtidig fortsetter flaskehalser å forsinke leveransene..

Klartale - 31 mar 22 kl. 10:08

Oscar-akademiet: Will Smith nektet å forlate salen etter slaget

Søndag var det Oscar-utdeling. Mange filmer vant priser, men det som folk snakket mest om var Will Smith og Chris Rock. Skuespiller Smith slo komiker Rock under utdelingen.

NRK - 12 apr 22 kl. 04:45

USA ber konsulært ansatte forlate Shanghai

USA beordrer de ansatte ved landets konsulat i Shanghai til å forlate byen. Den er nedstengt i et forsøk på å stagge en smitteoppblomstring. Det amerikanske utenriksdepartementet beskriver ordren som en opptrapping etter at de ansatte og familiene deres fikk tillatelse til å forlate Kina forrige uke, da USA advarte mot reiser til Hongkong, Shanghai og Jilin-provinsen på grunn av koronarestriksjonene der.

NRK - 25 apr 22 kl. 14:38

FN: Meir enn 5,2 millionar har flykta frå Ukraina

Totalt 5.232.014 flyktininger har forlate Ukraina sidan russiske strykar invaderte landet 24.

NRK - 28 maj 22 kl. 13:22

Porosjenko hevder han ikke får forlate Ukraina

Ukrainas tidligere president Petro Porosjenko hevder at han nektes å forlate landet og anklager regjeringen for brudd på en såkalt politisk fredsavtale. Porosjenko var president fra 2014 til 2019, og partiet hans – Europeisk solidaritet – er det nest største i den ukrainske nasjonalforsamlingen. Nasjonalforsamlingen har forbudt flere prorussiske partier siden Russland invaderte Ukraina 24.

NRK - 30 maj 22 kl. 14:23

Porosjenko fikk forlate Ukraina

Ukrainas tidligere president Petro Porosjenko har likevel fått forlate Ukraina etter først å ha blitt nektet å delta på møter med europeiske parlamentarikere. Porosjenko var president fra 2014 til 2019, og partiet hans – Europeisk solidaritet – er det nest største i den ukrainske nasjonalforsamlingen. Porosjenko er en av Ukrainas rikeste menn med en antatt formue på om lag 14 milliarder kroner.

NRK - 25 feb 22 kl. 04:59

Zelenskyj vil ikke forlate Kyiv

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier han og familien ikke vil forlate den ukrainske hovedstaden trass i at byen er under angrep. Zelenskyj sa i en TV-tale i natt at han oppholder seg i en av regjeringsbygningene. – Russland ønsker å ødelegge Ukraina politisk ved å kvitte seg med landets leder.

E24 - 22 mar 22 kl. 14:38

Wall Street med bred oppgang

Wall street stiger fra start og sportskjempen, Nike er en av vinneraksjene etter en sterk kvartalsrapport mandag kveld..

E24 - 22 mar 22 kl. 14:38

Opptur på Wall Street – Nike stiger etter tallslipp

Indeksene på Wall Street har klatret fra start tirsdag ettermiddag med teknologitunge Nasdaq i tet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.

NRK - 3 minutter siden

EU-sjefen sjokkert over angrepet i Oslo

Ingen skal trenge å frykte for liv eller helse bare fordi de er den de er, sier EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen etter masseskytingen i Oslo. – Jeg er sjokkert over det avskyelige angrepet på uskyldige mennesker i Oslo i går kveld, tvitrer von der Leyen lørdag. – Ingen skal måtte frykte for sitt liv eller sin helse simpelthen på grunn av hvem de er, sier hun og legger til at hun har medfølelse med ofrenes familier og venner.

NRK - 30 minutter siden

Politiadvokat: Siktede fremstilles trolig for varetektsfengsling mandag

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortsatt uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.

NRK - 15 minutter siden

Personer skadet etter kollisjon med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke på Sannesveien i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert, minst én person er skadet. Ulykken skyldes en påkjørsel bakfra..

NRK - 15 minutter siden

Gjerningspersonen hadde uregistrerte våpen

De to våpnene er uregistrerte, og politiet vet ikke hvem som har hatt hånd på dem før den siktede, det sier politiet på en pressekonferanse i ettermiddag. – Det er noe vi søker å avdekke, sier politiadvokat Bård Enoksen..

NRK - 30 minutter siden

Etterforsker om det foreligger politisk motivert vold eller hatkriminalitet

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortstat uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.

NRK - 30 minutter siden

Politiet etterforsker med full styrke

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortstat uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås..

NRK - 45 minutter siden

Alvorlig skader på bein etter steinsprangulykke

En mann blir flydd med helikopter til Ullevål sykehus etter at han ble truffet av steinsprang på Rondeslottet i Rondane. Han er alvorlig skadd i beinet, opplyser Stig Folstad Hansen i Innlandet politidistrikt. Meldingen om ulykken kom halv tre, og det ble raskt igangsatt redningsaksjon hvor politiet og Oppland Røde Kors var involvert.

NRK - 45 minutter siden

Alvorlig skadd etter steinsprangulykke

En person blir flydd med helikopter til Ullevål sykehus etter at vedkommende ble truffet av steinsprang på Rondeslottet i Rondane. Personen er alvorlig skadd i beinet, opplyser politiet. Det var en redningsaksjon hvor politi og Oppland Røde Kors var involvert.

NRK - 45 minutter siden

Elden: Ikke overbevist om at det finnes motiv

Den siktedes forsvarer etter Oslo-skytinge, John Christian Elden, sier til NRK at man bør være forsiktige med å spekulere i noe motiv. – Jeg er slett ikke overbevist om at det er noen motiv for handlingen, sier Elden. – Jeg vil advare mot å spekulere på at dette er knyttet opp til situasjoner i Oslo eller annet, det må etterforskningen vise, sier Elden.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com