NRK > Nyheter

Sunday, 26 June, 19:23

NRK - 12 maj 22 kl. 04:35

Sportskjedenes omsetning stuper

Sportkjedenes omsetning stuper i årets føste kvartal, etter et rekordhøyt første kvartal i fjor. Omsetningen falt med 11 prosent målt mot samme periode i fjor, skriver Dagens Næringsliv. Årsakene er en mild vinter, forsyningstrøbbel på grunn av korona og krigen i Ukraina, rentehevinger og høye strøm og drivstoffpriser. Mesteparten av omsetningsfallet skal ha kommet i januar og februar, og det er jevnt over meldt om bedring etter årets to første måneder, skriver avisen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Dagens Næringsliv, Ukraina

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sportskjedenes, omsetning, stuper
E24 - 10 maj 22 kl. 19:00

Omsetningsfall for sportskjedene i første kvartal

Mild vinter og leveranseforsinkelser gjorde at sportskjedenes samlede omsetning falt 11,1 prosent i årets første kvartal sammenlignet med samme periode i fjor..

E24 - 27 apr 22 kl. 07:00

Resultatfall for XXL etter utfordrende vinter

Sportskjedenes resultater preges av en svak vinter, men XXL er godt forberedt på sommersesongen med nok sykler og sommervarer på lager..

NRK - I førrgår: 20:38

Norges 500 største bedrifter med rekordoverskudd i fjor

Norges 500 største bedrifter hadde et samlet overskudd på 477 milliarder kroner i 2021, ifølge Kapital. Tallene viser en voldsom snuoperasjon fra året før. I det første koronaåret, 2020, hadde de 500 største bedriftene et rekordlavt overskudd på 67 milliarder kroner.

NRK - 27 okt 21 kl. 08:11

Økte inntekter for Aker Solutions

Aker Solutions hadde en omsetning på 7,3 milliarder kroner i tredje kvartal, noe som er 300 millioner kroner mer enn samme tid i fjor. Selskapet hadde et brutto driftsresultat (EBITDA) på 459 millioner kroner i tredje kvartal, sammenlignet med 451 millioner kroner i fjor. Selskapet opplyser at det for tiden byr på kontrakter verdt rundt 80 milliarder kroner, skriver E24.

NRK - 08 nov 21 kl. 08:38

Rekordhøy omsetning i industrien

Prisoppgang og høy etterspørsel fra eksporten bidro til rekordhøy omsetning i tredje kvartal. Industriomsetningen økte med 5 prosent fra andre kvartal. Det viser sesongjusterte tall fra SSB..

E24 - 26 feb 22 kl. 22:26

Fleischer’s Hotel: Omsetning 750.000 – strømkostnad 330.000

En coronapreget lav omsetning kombinert med rekordhøy strømpris får daglig leder Erik Fleischer Tønjum ved ærverdige Fleischer’s Hotel på Voss til å be..

NRK - 04 apr 22 kl. 08:09

Høyere omsetning i dagligvare under pandemien

Omsetningen av dagligvarer og alkohol i Norge var 19 prosent høyere i 2021 enn i 2019. Omsetningen var på samme høye nivå som i 2020, skriver SSB. Økt omsetning i dagligvarebutikkene skyldes både redusert grensehandel som følge av reiserestriksjoner, og endret forbruksmønster som følge av at folk i perioder måtte være mer hjemme.

NRK - 12 apr 22 kl. 14:54

Varsler aksjoner mot fiskeribransjen

I politiets kommende trusselvurdering, som legges fram over påske, beskrives en bekymring for kriminalitet innen fiskerinæringen som har en årlig omsetning på 121 milliarder kroner, skriver E24 , som har fått innsikt i vurderingen. «Det forekommer systematisk under- og feilrapportering av ressursuttaket og landingen av fisk i Norge», står det i trusselvurderingen. «Aktører med kontroll eller sterk innflytelse over virksomheter i flere ledd av verdikjeden benytter sin posisjon til å oppnå gevinst ved å sette omsetning av ulovlig fangstet fisk og skalldyr i system», står det videre.

E24 - 21 okt 21 kl. 22:11

Snap-aksjen stuper etter svakere utsikter enn ventet

Snapchats eierselskap legger frem tallene for tredje kvartal, som i stor grad var i tråd med forventningene. Men selskapet venter lavere vekst enn analytikerne fremover, og aksjen stuper..

NRK - 16 feb 22 kl. 13:11

SAS-aksjen stuper

Aksjen til flyselskapet SAS stuper på Stockholmsbørsen. Hittil i dag har den falt 20 prosent, skriver SVT. Bakgrunnen er en analyse fra storbanken DNB, som viser at selskapet trolig må gjennom en stor omstrukturering for å unngå konkurs.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Inviterer til markering foran Oslo rådhus mandag

Politiet har godkjent et arrangement i regi av Oslo pride og Oslo kommune mandag kveld. De får arrangerer em markering på Rådhusplassen etter terrorangrepet natt til lørdag. Markeringen vil skje mandag klokken 19:30, med musikalske innslag og taler..

NRK - 10 minutter siden

DN: PST og Økokrim med nytt samarbeid

Økokrim-ansatte flytter fysisk inn hos PST i en satsing som har som mål å styrke myndighetenes innsats innen finansetterretning, skriver Dagens Næringsliv. Det gjøres blant annet for å styrke etterforskningen av terrorfinansiering. – Når vi skal vurdere en terrororganisasjons styrke, vil hvordan det går med finansene være en interessant del av vurderingen, sa assisterende PST-sjef Hedvig Moe i et intervju med DN noen dager før skytingen i Oslo natt til lørdag.

NRK - 30 minutter siden

19-åringene Marte og Tor Martin døde i ulykke i natt

Politiet frigir navnet på de to 19-åringene som døde i en MC-ulykke på riksvei 450 mellom Oltedal og Dirdal i natt. Det var Marte Lima Espeland og Tor Martin Oltedal som omkom. Navnene frigis i samråd med de pårørende, skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 45 minutter siden

Vegdirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på vegene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding. Denne helgen har fire omkommet i trafikken – to på E6 i Bardu og to i en MC-ulykke på fylkesvei 450 Rage i Gjesdal.

NRK - 45 minutter siden

Veidirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på veiene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Britisk avis: Prins Charles tok imot en betydelig pengegave fra Qatar

Storbritannias prins Charles tok personlig imot pengegaver på til sammen 3 millioner euro fra en tidligere statsminister i Qatar, ifølge The Sunday Times. Avisen skriver at prinsen personlig tok imot pengegavene, som var i kontanter, mellom 2011 og 2015. Pengene skulle til hans veldedige organisasjon.

NRK - 1 time siden

Statsforvalteren vil undersøke helsehjelpen siktede etter masseskytingen har fått

Statsforvalteren i Oslo og Viken vil mandag starte undersøkelser av helsehjelpen mannen som er terrorsiktet etter masseskytingen i Oslo har fått. Det fremgår av flere dommer at den terrorsiktede mannen har fått psykiatrisk helsehjelp. Helsehjelpen mannen har fått, kan bli del av en tilsynssak.

NRK - 2 timer siden

Norsk andreplass i VM i puslespill

Kristin Thuv fra Bodø stakk i helgen av med andreplass i verdensmesterskapet i puslespillbygging i Valladolid i Spania. I finalen bygges det et puslespill på 500 brikker. Deltakerne har maksimalt 90 minutter på seg, og den raskeste til å fullføre puslespillet vinner.

NRK - 3 timer siden

Klaveness-delegasjon avvist i Qatar-fly - reiser i morgen i stedet

Fotballpresident Lise Klaveness og hennes følge ble i dag nektet ombordstigning på et fly til Qatar. – Det er helt sikkert en glipp, sier Klaveness til NRK. Årsaken var manglende dokumentasjon på negativ koronatest.

NRK - 2 timer siden

To bekreftet omkommet etter trafikkulykke i Bardu

Politiet meldte søndag ettermiddag om en alvorlig trafikkulykke med tre biler involvert på E6 ved Brandvollkrysset i Bardu kommune. Klokken 16:35 bekrefter politiet at to personer er omkommet i ulykken. Det skal totalt være fem personer involvert.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com