NRK > Nyheter

Sunday, 14 July, 13:32

NRK - 29 jul 23 kl. 16:38

Spleis opprettet etter tyveri av mikrofly

En spleis har blitt opprettet for eieren av mikroflyet som ble stjålet tidligere denne uken. Mikroflyet styrtet ved en ås i Lyngdal, etter at to menn i 20-årene stjal det fra Farsund lufthavn onsdag ettermiddag. Eieren av flyet vil være anonym, men forteller at han fikk flyet for fire år siden og at det er et sjeldent fly. Nå har broren opprettet en spleis, og forteller at lillebroren mistet «guttedrømmen» da mikroflyet krasjet. – Vi ønsker å samle inn penger til min lillebror som var så uheldig å få guttedrømmen knust etter kun ett års eierskap.
Les mer på NRK


Les mer om:
Lyngdal, Farsund

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Spleis, opprettet, etter, tyveriav , mikrofly
NRK - 21 nov 23 kl. 11:15

Fjerna kommentarfelt frå «Bamsegutt»-innsamling

Måndag blei innsamlinga for «Bamsegutt» opna igjen etter at spleisen laurdag blei sett på pause. Spleis har valt å ta vekk kommentarfeltet frå innsamlinga. – Me såg at kommentarfeltet blei brukt for hatefulle ytringar.

Klartale - 23 nov 23 kl. 12:02

Over 16.000 har fått tilbud om å få pengene tilbake

TV-serien «Ingen elsker Bamsegutt» på NRK rørte norske TV-seere.Folk ga penger til Bamsegutt og familien gjennom en spleis. De ville hjelpe dem tilbake til Norge.

NRK - 08 dec 23 kl. 12:31

Nettavisen: Sitter igjen med over 3,6 millioner kroner

Natt til 8. desember gikk bidragsyternes mulighet til å be om refusjon i den største Spleis-aksjonen for Jan-Egil «Bamsegutt» Granfoss ut, skriver Nettavisen. Spleis vil tilbakebetale over 480.

NRK - 08 dec 23 kl. 12:31

«Bamsegutt» sitter igjen med over 3,6 millioner kroner

Natt til 8. desember gikk bidragsyternes mulighet til å be om refusjon i den største Spleis-aksjonen for hovedpersonen i Tv-serien «Ingen elsker Bamsegutt» ut skriver Nettavisen. Spleis vil tilbakebetale over 480.

NRK - 19 nov 23 kl. 15:14

Kan få pengene til «Bamsegutt»-spleisen tilbake

Innsamlingsaksjonen som ble opprettet på Spleis i etterkant av NRKs dokumentarseire om «Bamsegutt», ble lørdag kveld satt på vent. Søndag sier Spleis at giverne kan få pengene tilbake. – Hvis noen ønsker å få pengene sine tilbake kan de det, uansett hva som skjer med Spleisen, bekrefter kommunikasjonssjef Tone Mesna i Spleis til NRK.

NRK - 28 jul 23 kl. 17:34

Opprettet spleis etter mikrofly-tyveriet

Det er opprettet en spleis for å samle inn penger etter at et mikrofly ble stjålet fra Lista flystasjon og styrtet i Lyngdal onsdag. Det skriver Lister24. Christine Sømme opprettet spleisen, og sier til avisa at målet er å forsøke få inn midler til å bygge opp flyet igjen, eller kjøpe et nytt..

NRK - 14 jun 23 kl. 16:04

Skatteetaten: Flere eldre utsatt for ID-tyveri

De siste to årene har 150.000 nordmenn blitt utsatt for ID-tyveri. Antallet er stabilt fra tidligere år, men flere eldre er rammet, ifølge Skatteetaten.

NRK - 18 nov 23 kl. 20:46

Aftenposten: Bamsegutt-spleis settes på vent

I skrivende stund har innsamlingstjenesten Spleis samlet inn over 3,8 millioner kroner til «Bamsegutt«, etter NRK og Tore Strømøys dokumentarserie om mannen i 60-årene som tar et oppgjør med det offentlige Norge. Nå settes spleisen på pause frem til mandag, opplyser kommunikasjonssjef Tone Mesna i Spleis til Aftenposten lørdag kveld. Hun begrunner det med at de ønsker mer informasjon i saken..

NRK - 20 nov 23 kl. 12:52

Nettavisen: Spleis gjenåpner «Bamsegutt»-innsamling

Spleis har besluttet å gjenåpne pengeinnsamlingen til mannen som er hovedperson i NRK-dokumentaren «Ingen elsker bamsegutt». Det skjer etter et hastemøte mandag, skriver Nettavisen. På Spleis nettsider står det nå: «Det forventes at du setter deg godt inn i saken du ønsker å støtte, og at du er klar over at det er innsamler som er ansvarlig for innholdet som publiseres på spleisen».

NRK - 20 nov 23 kl. 12:52

Spleis gjenåpner «Bamsegutt»-innsamling

Spleis har besluttet å gjenåpne pengeinnsamlingen til mannen som er hovedperson i NRK-dokumentaren «Ingen elsker bamsegutt». Det skjer etter et hastemøte mandag, skriver Nettavisen. På Spleis nettsider står det nå: «Det forventes at du setter deg godt inn i saken du ønsker å støtte, og at du er klar over at det er innsamler som er ansvarlig for innholdet som publiseres på spleisen».

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Paragliderulykke i Bodø

Politiet melder om paragliderulykke i Bodø. Nødetatene på vei til stedet. Det pågår livreddende førstehjelp på stedet.

NRK - 4 timer siden

Usikkert om Hamas trekker seg fra våpenhvilesamtaler

Nyhetsbyrået AFP meldte søndag at har Hamas trukket seg fra samtaler om våpenhvile som følge av den siste tids israelske angrep i Gaza. Senere meldte derimot nyhetsbyrået Reuters at de ikke hadde trukket seg fra samtalene. Begge byråene viser til kilder i Hamas.

NRK - 1 time siden

38.584 personer skal være drept siden krigsutbruddet

Helsemyndighetene på Gazastripen melder at minst 38.584 palestinere har blitt drept siden krigsutbruddet mellom Israel og Hamas 7. oktober i fjor.

NRK - 2 timer siden

Over 24 000 besøkande på Norsk Countrytreff

Etter fem dagar med countrystemning og strålande vestlandsvêr kan Norsk Countrytreff på Breim skilte med ny publikumsrekord med over 24 000 besøkande. Det er ein forbetring frå fjorårets rekord som var på 21.300.

NRK - 1 time siden

Åtte parterte kvinner funnet på søppelfylling i Kenya

Kenyansk politi har startet etterforskning etter å ha funnet flere parterte lik i en søppelfylling i hovedstaden Nairobi, skriver AFP. Hittil har åtte lik blitt hentet ut, alle av dem kvinner..

NRK - 2 timer siden

Svær ballong observert flere steder i Nord-Norge

NRK har fått flere tips fra folk som har sett en gigantisk ballong flyvende over flere steder i Nord-Norge. Den er blant annet observert fra Træna, Gildeskål, Bodø, Evenes, Evenskjær, Bardufoss og Vannøya. Det viser seg at ballongen er skutt opp fra Esrange Space Center i Kiruna.

NRK - 9 timer siden

Mistenkte knivstikking i Trondheim

Trøndelag politidistrikt meldte natt til søndag om det som skulle ha vært en knivstikking. En person var lettere skadet i Trondheim sentrum. Både det politiet antok var gjerningspersonen og den skadde forlot stedet etter hendelsen.

NRK - 4 timer siden

Brann i leilighet i Elverum

Politiet fikk melding om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum klokken 09.27. Det var ingen personer i leiligheten og øvrige beboere i bygget er evakuert.

NRK - 4 timer siden

Basehoppar omkom

Redningshelikopteret gjorde i natt funn av basehopparen som var sakna i Aurland. Då personen blei funnen like før midnatt blei personen funnen omkomen. Den omkomne var ein utanlandsk statsborgar, melder politiet.

NRK - 3 timer siden

Stoltenberg om Trump-attentatet: – Jeg er sjokkert

Nato-sjef Jens Stoltenberg fordømmer attentatforsøket på Donald Trump. – Jeg er sjokkert av attentatforsøket på tidligere president Trump. Jeg ønsker ham rask bedring og mine tanker går til de som ble rammet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com