VG > Sport

Monday, 18 October, 00:41

VG - 17 sep 21 kl. 22:38

Spionskip-ansatte inngikk forlik i pensjonsstrid

Tre tidligere ansatte på Forsvarets etterretningsskip MS «Marjata» saksøkte staten etter at de måtte gå av med pensjon ved fylte 63 år. Nå har de inngått forlik..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Forsvarets, MS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Spionskip-ansatte, inngikk, forliki , pensjonsstrid
NRK - 01 okt 21 kl. 09:10

Hemmelig forlik etter Sørum-skredet

Forsikringsselskapet Gjensidige og Norsk Gjenvinning-selskaper har inngått forlik etter kvikkleireskredet i Sørum i 2016, der tre personer mista livet. Det skriver Teknisk Ukeblad. Partene skulle møtes i retten i oktober, men dokumenter avisa har fått innsyn i viser at de i hemmelighet har inngått forlik.

E24 - 29 jun 21 kl. 10:28

Inngikk forlik med Aker BP: – Gjennomslag på alle punkter

Aker BP har nå inngått et forlik med de 231 ansatte som var med på søksmålet Industri Energi tok ut mot selskapet..

NRK - 04 jun 21 kl. 14:34

Turøy-ulykken: Inngikk forlik

Fem år etter ulykken der et helikopter styrtet ved Turøy i Øygarden kommune har alle de etterlatte nå inngått et forlik med Airbus. 13 mennesker mistet livet i ulykken..

NRK - 03 okt 21 kl. 21:44

Advarer mot mange Høyre-forlik

Leder av Senterungdommen Torleik Svelle mener det er naturlig å se i retning SV for budsjettstøtte og advarer mot for mange forlik med Høyre. – I likhet med store deler av det norske folk er vi møkklei Høyre-regjeringen. Vi kan ikke byttet ut Høyre-regjeringen og så lage forlik med dem hele tiden.

Aftenposten - 29 jun 21 kl. 11:13

230 ansatte saksøkte oljeselskapet. Nå har de inngått forlik.

Fagforbundet Industri Energi og Aker BP har inngått forlik etter at over 230 ansatte gikk til søksmål mot oljeselskapet..

NRK - 06 aug 21 kl. 02:40

CNN sparket uvaksinerte ansatte

CNN har sparket tre ansatte som kom på jobb uten å være vaksinert mot koronavirus. Det fremkommer i et internt notat som CNN-sjef Jeff Zucker sendte til ansatte torsdag. Han minnet de ansatte på at koronavaksinasjon er obligatorisk for ansatte som vil være på kontoret eller på oppdrag der de kan komme i kontakt med andre ansatte.

Aftenposten - 23 aug 21 kl. 19:27

«Brødrene ingen reddet» inngikk delvis forlik

(Fædrelandsvennen): De to brødrene fra Kristiansand saksøkte kommunene Kristiansand og Stord fordi barnevernet ikke….

VG - 25 aug 21 kl. 10:26

Melby refses av opposisjonen etter skoleforlik

I sommer inngikk staten er forlik med skolekjeden Akademiet etter flere år med gransking. Det reagerer Rødt og SV kraftig på. – En vits, sier Bjørnar Moxnes..

NRK - 02 jul 21 kl. 08:05

USAs speiderbevegelse inngår forlik

USAs speiderbevegelse har inngått et forlik med advokatene til 60.000 ofre for seksuelle overgrep til et samlet beløp på over 7 milliarder kroner. Bevegelsen søkte i fjor om konkursbeskyttelse for å stanse hundrevis av søksmål og opprette et fond for dem som ble utsatt for overgrep fra speiderledere da de var gutter for flere tiår siden..

NRK - 09 jul 21 kl. 13:17

Forlik mellom staten og Akademiet

Det er inngått forlik mellom staten og skolekjeden Akademiet. Dermed er det slutt på konflikten om skolenes økonomiforvaltning som har pågått i flere år. Forliket innebærer at alle forhold knyttet til tilsyn med skolenes økonomiforvaltning i perioden 2010–2014 er endelig avgjort, skriver Kunnskapsdepartementet i en pressemelding..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Gatekamper sprer frykt i Libanon: – Folk her er gale!

BEIRUT (VG) Torsdag ble landet vitne til den verste sekteriske volden på flere år. Søndag forsøkte noen hundre demonstranter å ta gatene tilbake..

VG - 1 time siden

Tilskuerne vender tilbake til Eliteserien: – Utrolig gledelig

Foruten om 16. mai-rundene, må man nesten tre og et halvt år tilbake i tid for å finne en runde med like mange tilskuere i Eliteserien..

VG - 2 timer siden

Håndballpresidenten har fått corona: Minst 32 smittet etter landskamp

Smitteutbruddet rundt håndballjentenes landskamper vokser. Også håndballpresident Kåre Geir Lio har fått corona..

VG - 2 timer siden

Matthias ble jaget av drapsmannen: – Sliter med å sette ord på det jeg har opplevd

HYTTEGATA (VG) Matthias Anger (49) ble vitne til at en person ble drept ute på gaten der han selv bor. Da han løp til for å hjelpe, ble han jaget av det han beskriver som en aggressiv gjerningsmann med et langt stikkvåpen. Under flukten så han også sin egen nabo død..

VG - 3 timer siden

18-årig trønder ødela for Rosenborg med drømmetreff - så kom han med RBK-stikk

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg - Vålerenga 2–2) I 2019 tapte Rosenborg kampen om det Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo (54) kaller «det største talentet» han har sett. 1. oktober 2021 satte dette talentet - trønderen Odin Thiago Holm (18), spikeren i kista for RBKs gullkamp..

VG - 3 timer siden

Slått ut i «71 grader nord»: – Skjønner ikke helt det med tårer

Cecilia Brækhus (40) tok et valg under duellen mot Birk Ruud (21) som trolig avgjorde kampen tidlig. Men hun angrer ikke..

VG - 5 timer siden

Brann berget uavgjort på overtid: – Kan vise seg å være livsviktig

BRANN STADION (VG) (Brann - Stabæk 1–1) Kjempeflausen til Brann-keeper Lennart Grill så ut til å bli avgjørende. Men på overtid reddet Kasper Skaanes ett poeng for bergenserne..

VG - 6 timer siden

Tottenham-spillere hylles etter at nødsituasjon på tribunen stoppet kamp

(Newcastle - Tottenham 2–3) Like før pause ble kampen mellom Tottenham og Newcastle stoppet da spillerne oppdaget noen i publikum som hadde en akutt medisinsk krise..

VG - 5 timer siden

Viking vant etter sjansebonanza: - Til tider klasseforskjell

DRAMMEN (VG) (Strømsgodset-Viking 0–1) To muligheter. Det var det Kristoffer Løkberg trengte for å sende Viking opp i ryggen på Kristiansund i bronsekampen..

VG - 5 timer siden

Senket Mjøndalen ned i krisen: – Ekstremt skuffet

(Haugesund-Mjøndalen 7–0) Han fikk sjansen på grunn av sykdom og grep den begjærlig. Alioune Ndour (23) scoret hat trick på 20 minutter før pause mens Alexander Søderlund herjet etter hvilen. Mjøndalen ble senket ned i krise i kamp nummer 12 uten seier..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt