Klartale > Nyheter

Thursday, 01 June, 10:52

Klartale - 04 okt 22 kl. 16:10

Spesialpoliti overvåket Aretha Franklin

Fra 1967 til 2007 ble artisten Aretha Franklin overvåket av spesialpoliti. De kaller seg for FBI.På den tiden samlet FBI informasjon om det meste hun gjorde. De overvåket, sendte spioner rundt henne for å få informasjon og ringte henne fra falsk nummer, ifølge bladet Rolling Stone.Papirene fra FBI har lenge blitt etterspurt, uten at noen har fått tilgang.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Aretha Franklin, FBI, Rolling Stone, Franklin, Kecalf Frankling, Stone, Amerika, Martin Luther King Jr, Angela Davis, Black Panthers, Kecalf Franklin

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Spesialpoliti, overvåket, Aretha, Franklin
Klartale - 02 jan 23 kl. 16:00

Aretha Franklin vant kåring

Det er musikkbladet Rolling Stone som har laget listen. Musikerne på listen har laget mange forskjellige typer musikk. Aretha Franklin vinner kåringen.

Klartale - 03 feb 23 kl. 09:23

Spesialpoliti tror Kina vil invadere Taiwan

William Burns er sjef for CIA. De er USAs spesialpoliti. Burns tror Kinas president Xi Jinping ønsker å gjøre noe med Taiwan.

Klartale - 23 sep 22 kl. 17:03

Vil sette svart musikkhistorie på agendaen

Duoen Peace out to Revolution åpner årets feiring av svart historie i Norge. De åpner med en konsert. Det skal også være en historiefortelling.

NRK - 13 nov 22 kl. 17:48

Tyskland klager over at COP27-deltakere blir overvåket

Tyskland har sendt en klage til den egyptiske regjeringen på grunn av uønsket overvåking fra sikkerhetstjenester på klimatoppmøtet i Sharm el-Sheikh. Det får nyhetsbyrået DPA opplyst av flere kilder. Det er den tyske ambassaden i Kairo som har sendt inn klagen.

Klartale - 05 sep 22 kl. 10:06

Prøvde Trump å hindre arbeidet til politiet?

Donald Trump blir etterforsket av spesialpoliti fra USA. De kaller seg FBI. For en måned siden fikk de ransake en av Trump sine hus.

NRK - 26 aug 22 kl. 10:54

Økt overvåking av havområdene

Det statlige selskapet Space Norway er i gang med byggingen av et radarsatellittsystem for bedre overvåking av norske havområder. Første satellitt skal skytes opp i 2025. Satelittsystemet MicroSAR skal brukes til overvåking av skipstrafikk, bekjemping av tjuvfiske, sjøredning og overvåking av oljesøl.

NRK - 06 nov 22 kl. 08:15

Norsk overvåkingstårn fikk strøm fra Russland

En norsk forsvarsinstallasjon som overvåker grensen mot Russland, brukte strøm fra et russisk kraftverk i tjue år. Nå bruker installasjonen strøm fra et dieselaggregat. Øverst i Pasvikdalen ikke langt fra der grensene til Norge, Russland og Finland møtes, ligger forsvarsinstallasjonen Grenseberg.

NRK - 11 apr 23 kl. 12:47

Overvåking av avløpsvann kan gi tidlig varsel om smittebølger

Ved å overvåke avløpsvann kan man få tidlig varsler om nye smittebølger med koronavirus, viser en ny evaluering fra Folkehelseinstituttet. – Vi fant holdepunkt for at ved å overvåke avløp kan vi få varsel en til to uker tidligere om en ny bølge av epidemien, sammenlignet med de tradisjonelle overvåkingssystemene, sier prosjektleder i FHI, Elisabeth Henie Madslien. Madslien peker på at denne tilnærmingen er symptom- og testuavhengig, og man er ikke avhengig av å masseteste befolkningen.

Aftenposten - 30 aug 22 kl. 16:37

Sønnen følte seg overvåket av faren

Foreldrenes skilsmisse nesten 30 år tilbake i tid, og at han følte seg overvåket av faren, skal ha vært bakteppet for….

Aftenposten - 07 nov 22 kl. 18:05

Norges mest profilerte utenriksreportere til VM: – Regner med at alt er overvåket. Telefonen, dataen, hotellrommet.

– Jeg regner med at alt er overvåket. Telefonen, dataen, hotellrommet, sier Kadafi Zaman i TV 2..

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 30 minutter siden

Trusler avlyser festival – ordføreren er rasende

Søndag skulle barn være med på en festival i Bergen. Den skulle feire skeiv kjærlighet. Men Redd Barna avlyser.

Klartale - Igår: 15:03

Klar Tales valgordbok

11. september er det valgdag. Denne datoen skal det velges hvem som får styre i din kommune og i fylket ditt.

Klartale - 1 time siden

Valgfunksjonær

Når du skal stemme, vil du møte valg-funksjonærene. Det er folk som jobber i valglokalet ditt.Deres jobb er å passe på at alt går riktig for seg.

Klartale - 1 time siden

Valgurne

Skal du stemme i lokalvalget? Da ender stemmen din i en valgurne.Valg-urnen er en boks.

Klartale - 2 timer siden

Klare for Nato-møte

Områder er sperret av. Politi med våpen står på hvert sitt hjørne. Det er liten tvil om at det skjer noe stort i Oslo i dag (torsdag).

Klartale - 2 timer siden

Grønland i Oslo får eget politi for nabolaget

Politiet i Oslo skal få et eget politi på Grønland. Det blir kalt et nabolags-politi. Politifolkene der skal kun patruljere til fots.

Klartale - 4 timer siden

Derfor sjekket Elena seg for kreft

Sykdommen kreft setter livet på hodet. Årlig får 350 kvinner i Norge den skumle beskjeden: «Du har kreft i livmorhalsen». Men en enkel prøve fra underlivet kan oppdage kreft tidlig.

Klartale - 18 timer siden

Slik blir været til helgen

Unni Nilssen er meteorolog. Hun sier det blir store forskjeller på været til helgen. – Det blir varmt og tørt i sør og øst, sier hun til nyhetsbyrået NTB.

Klartale - 19 timer siden

Hvordan påvirker økonomi deg?

Flere føler på en indre uro som følge av å ha for lite penger. Det viser en ny undersøkelse. Det er Respons Analyse som har utført undersøkelsen for Frelsesarmeen.

Klartale - 21 timer siden

Derfor er det demonstrasjoner

Kosovo og Serbia har lenge hatt en konflikt. Serbia ønsker at Kosovo skal bli en del av Serbia, slik var det fram til 1999, ifølge FN. Da sa flertallet fra Kosovo at de ville være et eget land.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com