NRK > Nyheter

Sunday, 16 January, 19:28

NRK - 24 aug 21 kl. 12:20

Sperrer veien til slottet

Rundt 100 aksjonister fra Extinction Rebellion sperrer tirsdag krysset Frederiks gate/Karl Johans gate nedenfor Slottet i Oslo. – Flere demonstranter har lenket seg sammen med plastrør i krysset. Det er god dialog og stemning på stedet, skriver Oslo politidistrikt på Twitter. Politiet har satt opp sperringer for å sikre de rundt 100 aksjonistene og omdirigere trafikken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Extinction Rebellion, Frederiks, Karl Johans, Slottet, Oslo, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sperrer, veien, til, slottet
Klartale - 12 okt 21 kl. 15:20

Støre har møtt kongen

Flere sto og ventet utenfor slottet tirsdag den 12. oktober. De ville se mannen som skal bli Norges neste statsminister.

NRK - 28 okt 21 kl. 21:18

E6 sperret etter lastebil-krasj

En lastebil sperrer torsdag kveld veien etter at den kjørte i autovernet på E6 nord for Oslo ved avkjøringen til Lørenskog. Politiet opplyser at alle felt inn mot Oslo nordfra er sperret. – Det er en lastebil som sperrer hele inngående felt, og trafikken blir rutet om ned på Østre Akers vei, sier operasjonsleder Kristin Berggård i Oslo-politiet til NTB.

NRK - 06 jul 21 kl. 01:31

Tre sperrer E39 i Agder

Et tre har falt over E39 og sperrer begge felt ved Søgne i Kristiansand kommune. Meldingen om saken kom klokka 1.13 natt til tirsdag.

NRK - 06 okt 21 kl. 13:27

Sperrer av område i Lier

Politiet sperrer av et område ved Bruveien i Lier, etter melding om at det har sklidd ut masser ned mot Lierelva. Kommunen og politiet er på stedet og NVE er varslet..

Klartale - 12 okt 21 kl. 11:18

Pekte på Jonas Gahr Støre som ny statsminister

Tirsdag talte statsminister Erna Solberg for Stortinget. Det gjorde hun for å søke avskjed som statsminister. Dette er vanlig å gjøre etter at en ny regjering har blitt valgt.

NRK - 17 maj 21 kl. 12:46

Politiet stanset protest-tog

Politiet har stanset et tog på vei mot slottet i Oslo sentrum, opplyser operasjonsleder Tor Gulbrandsen til VG. Arrangementet ble kalt et «alternativt 17. mai-tog», og deltagerne protesterte mot koronarestriksjonene.

NRK - 17 maj 21 kl. 11:31

Kongen hilser fra slottsbalkongen

Kongefamilien er kommet ut på slottsbalkongen for å hilse på folket, selv om byen fortsatt er preget av koronapandemien. Jubileumsskolene fikk gå på Slottsplassen og Gardens drill og musikk opptrådte foran kongen. Slottet har fått unntak fra arrangementsforbudet og 300 kunne samles utenfor Slottet.

NRK - 17 maj 21 kl. 11:31

Kongefamilien hilser fra balkongen

Kongefamilien har kommet ut på slottsbalkongen for å hilse på folket, selv om byen fortsatt er preget av koronapandemien. Jubileumsskolene fikk gå på Slottsplassen og Gardens drill og musikk opptrer foran kongen. Slottet har fått unntak fra arrangementsforbudet og 300 kunne samles utenfor Slottet.

VG - 17 maj 21 kl. 12:50

Politiet stanset tog på rundt 150 personer på vei mot slottet

Rundt 150 personer samlet seg i Oslo sentrum for å gå i 17. mai-tog. På vei mot slottet ble de stanset av politiet..

NRK - 28 okt 21 kl. 19:44

Stortingsmiddag på Slottet

I kveld er den årlege stortingsmiddagen på Slottet. Kongen skal tala dei nye stortingsrepresentantane..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt