E24 > Økonomi

Onsdag, 28 Juli, 05:41

E24 - 25 juni 21 kl. 06:00

Sparemilliardene som kan avgjøre norsk økonomi

De siste sparetallene er ekstremhøye. Men hvor går pengene nå? Svaret betyr enormt mye for økonomien..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sparemilliardenesom kan , avgjøre, norsk, økonomi
NRK - 16 juni 21 kl. 11:01

Lanserer plan for sirkulær økonomi

Regjeringen la i dag fram sin strategi for sirkulær økonomi. – Med denne strategien setter regjeringen i gang en ryddesjau, for å rydde plass for nye utfordringer og tanker. Det skal vi gjøre i Norge, og i samarbeidet inn mot EU, sier klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn.

NRK - 12 mai 21 kl. 10:44

EU er forventningsfulle til økonomi

EUs økonomi vil vokse med 4,2 prosent i år og 4,4 prosent neste år, tror EU-kommisjonen. Det er betydelig mer enn i prognosene som ble lagt fram i vinter. – Skyggen covid-19 har kastet over Europas økonomi, er i ferd med å forsvinne sier finanskommissær Paolo Gentiloni, ifølge NTB..

NRK - 25 mai 21 kl. 06:40

Framtidsoptimismen kraftig styrket

For første gang siden nedstengingen i fjor er det flere framtidsoptimister enn -pessimister her til lands, viser forventningsbarometeret fra Finans Norge. Barometeret måler norske husholdningers forventninger til egen og landets økonomi. Folket er særlig styrket i troen på landets økonomi neste år, mens det er noen færre optimister når det gjelder egen privatøkonomi..

NRK - 25 mai 21 kl. 08:50

Tysk økonomi krymper mer enn venta

Nedturen i tysk økonomi i første kvartal ble noe større enn de første anslagene antydet, viser reviderte tall. Bruttonasjonalprodukt (BNP) i Europas største økonomi gikk ned med 1,8 prosent i årets tre første måneder, opplyser Tysklands statistikkbyrå Destatis. Et tidlig anslag i april viste et fall på 1,7 prosent..

NRK - 11 juni 21 kl. 11:53

Tysk økonomi henter seg inn

Tysklands økonomi er i ferd med å hente seg inn igjen etter pandemien og kan vente seg et stort oppsving i år, ifølge den tyske sentralbanken. Europas største økonomi kan allerede i sommer være på nivåer på linje med før pandemien..

Aftenposten - 11 mai 21 kl. 08:02

Regjeringen nedjusterer vekstutsiktene: Venter at norsk økonomi vil vokse med 3,7 prosent i år

Norsk økonomi kan snart skyte fart etter pandemien, tror regjeringen, som likevel justerer ned prognosene som ble lagt….

Aftenposten - 04 juni 21 kl. 08:05

Lysere tider i vente for norsk økonomi

Nå snur det for norsk økonomi, og styringsrenten kan økes allerede i september, sier Statistisk sentralbyrå i en fersk….

NRK - 10 juni 21 kl. 16:08

IMF: Norsk økonomi vil vokse 3,2%

Norsk økonomi ble relativt mildt rammet av pandemien og vil være tilbake til samme nivå som før innen årets slutt, ifølge Det internasjonale pengefondet (IMF). Fondet venter en økonomisk vekst i Norge på 3,2 prosent i år. – Norge opplevde et av de svakeste økonomiske tilbakeslagene i Europa i 2020 som følge av myndighetenes substansielle støttetiltak og lav smitte- og dødsrate, skriver IMF i et sammendrag av rapporten..

NRK - 14 juni 21 kl. 03:36

Stor tro på bedret økonomi

I takt med gjenåpningen, har nordmenns tro på at norsk økonomi også vil bedre seg økt kraftig. Ifølge Norsk koronamonitor fra Opinion har optimismen for økonomien i Norge ikke vært større på 15 måneder..

E24 - 25 mai 21 kl. 06:04

Dette skjer denne uken: Ledighetstall og oversikt over nordmenns privatøkonomi

Denne uken er det tall på detaljomsetning, arbeidsledighet og investeringstellingen for olje og gass som er i fokus. – Særlig arbeidsmarkedet, som gir en god pekepinn på norsk økonomi, forteller Marius Gonsholt Hov i Handelsbanken.

Fler nyheter fra E24

E24 - 7 timer siden

Omsetningshopp for både Alphabet og Microsoft

Teknologikjempene Alphabet og Microsoft la etter stengetid tirsdag frem tallene sine for årets andre kvartal..

E24 - 7 timer siden

Apple knuser forventet omsetning: 8 milliarder over

Apple leverte en omsetning på 81,4 milliarder dollar, da de la frem kvartalstall tirsdag kveld..

E24 - 14 timer siden

Teknologiaksjer falt i før resultatslipp

De viktigste indeksene på Wall Street er ned tirsdag og teknologibørsen Nasdaq faller over 1 prosent. Flere av teknologiaksjene falt, før noen av de største selskapene skal legge frem tall..

E24 - 9 timer siden

Minst 5.200 småinvestorer satt med aksjer før Seadrill-krakk

Etter en mangedobling av kursen tidligere i juli har Seadrill-aksjen kollapset. Tall fra Nordnet viser at mange småinvestorer har vært med på berg-og-dal-banen..

E24 - 9 timer siden

Oljefondet tapte avstemning: Wizz Air-sjefen får gullkantet bonusordning

Generalforsamlingen i Wizz Air stemte for en ny bonusordning for toppsjefen, som er blant de største gitt til et selskap på London-børsen, ifølge Financial Times..

E24 - 9 timer siden

Sissener gir pengestøtte til Senterpartiet

Mangeårig Høyre-velger Jan Petter Sissener mener Trygve Slagsvold Vedum (Sp) er en vel så god statsministerkandidat som Erna Solberg (H)..

E24 - 14 timer siden

Stemningen surner på Wall Street: Nasdaq faller over 2 prosent

Teknologiaksjene får juling på Wall Street tirsdag ettermiddag. De viktigste indeksene på Wall Street er ned og teknologibørsen Nasdaq faller over 2 prosent..

E24 - 14 timer siden

Stemningen surner på Wall Street: Nasdaq faller nær 2 prosent

Teknologiaksjene får juling på Wall Street tirsdag ettermiddag. De viktigste indeksene på Wall Street er ned og teknologibørsen Nasdaq faller nær 2 prosent..

E24 - 14 timer siden

Stemningen surner på Wall Street: Nasdaq faller 2 prosent

Teknologiaksjene får juling på Wall Street tirsdag ettermiddag. De viktigste indeksene på Wall Street er ned og teknologibørsen Nasdaq faller 2 prosent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt