NRK > Nyheter

Thursday, 28 September, 10:04

NRK - 26 maj 22 kl. 16:25

Spacey sikta for overgrep

Skodespelaren Kevin Spacey er sikta av britisk politi for fire seksuelle overgrep mot tre ulike menn. – Han er også sikta for å ha fått ein person til å delta i seksuell aktivitet utan samtykke, seier Rosemarie Ainslie. Ho er sjef for politieininga som har sikta den kjende skodespelaren. Men ho minner også om at Spacey, som alle andre andre, har krav til ein rettvis rettergang..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kevin Spacey, Rosemarie Ainslie, Spacey

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Spacey, sikta, for, overgrep
NRK - 26 jul 23 kl. 15:53

Kevin Spacey frikjent for alle anklager om seksuelle overgrep

Skuespiller Kevin Spacey er frikjent for ni tilfeller av seksuelle overgrep. Det skriver Reuters. Juryen brukte 12 timer på å komme til avgjørelsen om å frivinne skuespilleren.

NRK - 20 okt 22 kl. 22:19

Jury avviste overgreps-søksmål mot Spacey

En jury i New York har gitt skuespiller Kevin Spacey medhold i en sivil rettssak der han var anklaget for overgrep. Skuespilleren Anthony Rapp, kjent fra TV-serien «Star Trek: Discovery» vant dermed ikke frem med sitt sivile søksmål mot Spacey, ifølge nyhetsbyrået Reuters. Rapp saksøkte Spacey for uønsket seksuell oppmerksomhet i 2017.

NRK - 13 jul 23 kl. 14:14

Kevin Spacey forklarer seg i retten i London

Skuespiller Kevin Spacey (63) forklarte seg torsdag i retten i London i forbindelse med flere saker der han er anklaget for seksuelle overgrep. Fire menn har anklaget den Oscar-vinnende amerikaneren for seksuelle overgrep som fant sted mellom 2001 og 2013. En av mennene kalte Spacey for en «avskyelig seksuell overgriper» og hevder at han våknet av at Hollywood-stjernen hadde oral sex med ham.

NRK - 17 jul 23 kl. 13:47

Elton John vitnet i Spacey-rettssak

Popstjernen Elton John vitnet mandag i rettssaken mot Hollywood-skuespilleren Kevin Spacey, som er anklaget for en rekke seksuelle overgrep. Elton John vitnet via videolenke fra Monaco. Han ble kalt inn som vitne av Spacey selv.

NRK - 13 jan 23 kl. 14:36

Kevin Spacey erkjenner ikke straffskyld for overgrep

Skuespilleren Kevin Spacey erklærte seg ikke skyldig i ytterligere sju tilfeller av seksuelle overgrep da rettssaken mot ham startet i London fredag. Tiltalen dreier seg om en rekke seksuelle overgrep 63-åringen skal ha utført mot en mann i perioden mellom 2001 og 2004. Spacey var ikke fysisk til stede i retten, men deltok via en videochat.

NRK - 20 okt 22 kl. 22:19

Jury avviser overgreps-søksmål mot Spacey

En jury i New York har gitt skuespiller Kevin Spacey medhold i en sivil rettssak der han var anklaget for overgrep. Skuespilleren Anthony Rapp, kjent fra TV-serien «Star Trek: Discovery» vant dermed ikke frem med sitt sivile søksmål mot Spacey, ifølge nyhetsbyrået Reuters. Rapp saksøkte Spacey for uønsket seksuell oppmerksomhet i 2017.

NRK - 16 nov 22 kl. 11:39

Kevin Spacey tiltalt i ny overgrepssak

Skuespilleren Kevin Spacey tiltales for en rekke overgrep mot en mann i perioden 2001 til 2004. Ifølge Sky News består tiltalen av sju punkter. Spacey er tidligere frikjent for overgrep i en annen sak i USA, der en skuespiller anklaget ham for overgrep på 1980-tallet.

Klartale - 16 nov 22 kl. 12:16

Kevin Spacey tiltalt for nye overgrep

Kanalen Sky News melder at det er sju punkter i den nye tiltalen. Minst en skal være for voldtekt.Spacey er tidligere frikjent for overgrep i en annen sak i USA.

NRK - 26 jul 23 kl. 15:53

Reuters: Kevin Spacey frikjent for alle anklager om seksuelle overgrep

Skuespiller Kevin Spacey er frikjent for ni tilfeller av seksuelle overgrep. Det skriver Reuters. Det var i juni at skuespilleren måtte møte i retten i London, tiltalt for seksuelle overgrep.

NRK - 16 jun 22 kl. 10:33

Kevin Spacey møter i retten siktet for seksuelle overgrep

Hollywood-stjernen Kevin Spacey (62) er siktet for fire tilfeller av seksuelle overgrep i Storbritannia. Torsdag møter han i retten i London. Torsdagens rettsmøte finner sted på bakgrunn av anklager om fire tilfeller av seksuelle overgrep, hvor Kevin Spacey står siktet for å ha forgrepet seg på tre menn mot deres vilje.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Stortinget vil ha full gjennomgang av økonomiregelverket

– Tillit kan ikke bare være et ord i festtaler. Vi ser at det er behov for å gå igjennom hele regelverket, sier stortingspresident Masud Gharahkhani. Han sier Stortinget vil ha en bred gjennomgang av alle retningslinjer knyttet til politikeres økonomiske interesser og ordninger.

NRK - 15 minutter siden

Aftonbladet: To pågrepet etter eksplosjon

To personer er pågrepet av politiet i etter eksplosjonen i Uppsala i natt. Det melder Aftonbladet. En 25 år gammel kvinne ble drept i eksplosjonen som skjedde klokken 03.

NRK - 15 minutter siden

Sikta for Jonas-drapet har ikkje planar om å snakke med politiet

Ein 28 år gammal mann som er sikta for drapet på Jonas Aarseth Henriksen, har ingen konkrete planar om å stille til avhøyr, opplyser advokatane hans Thomas Randby og Ellen Tvedten Jorem. Mannen nektar for å ha hatt noko med drapet å gjere. Mannen er varetektsfengsla med full isolasjon og medieforbod..

NRK - 15 minutter siden

Tenåring angrep lærere og elever med kniv i Spania

Angrepet skjedde i Jerez, sør i landet. Det melder Reuters. Hvor mange som er rammet er ikke klart..

NRK - 15 minutter siden

En person etterlyst internasjonalt etter drapet i Kristiansand

En person er etterlyst internasjonalt etter at to personer ble funnet døde på en adresse i Vågsbygd i Kristiansand onsdag 27. september. Personen er siktet for drap.

NRK - 30 minutter siden

Politiet undersøker om Nordstrand-skytingen er knyttet til langvarig konflikt

Onsdag kveld ble to menn pågrepet i forbindelse med skytingen på Nordstrand tirsdag. Politiet mener de har tatt de to som var på åstedet – Vi ser på om skytingen kan være knyttet til en langvarig konflikt, sier politiinspektør Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt til Dagbladet. Hun understreker at politiet har flere teorier om motivet bak skytingen.

NRK - 1 time siden

Ny rapport: 10 prosent av isbreene i Sveits borte på to år

10 prosent av isbreene i Sveits har smeltet bort i løpet av de siste to årene. Det går frem av en ny rapport fra Det sveitsiske vitenskapsakademiet, melder AFP. 6 prosent av breene forsvant i 2022 og ytterligere 4 prosent er blitt borte i løpet årets sommer.

NRK - 1 time siden

Ordfører om dobbeltdrap: – Dypt tragisk

– Det var en trist og dypt tragisk beskjed å få. Det allttid ille med drap, men det er spesielt ille når det er barn involvert. Dette rammer en familie, skole og skoleklasse, sier Kristiansands ordfører Jan Oddvar Skisland.

NRK - 1 time siden

Separatistleder: Utbryterrepublikken Karabakh vil slutte å eksistere

Utbryterrepublikken Nagorno-Karabakh vil slutte å eksistere 1. januar 2024. Da vil også alle statlige institusjoner i regionen bli lagt ned.

NRK - 1 time siden

Regjeringen vil styrke grønn omstilling med 15 milliarder

Regjeringen foreslår å styrke virkemidlene for grønn omstilling på 15 milliarder kroner. Det skal skje gjennom en kombinasjon av egenkapital, garantier, lån og tilskudd. Det sa stasminister Jonas Gahr Støre på en pressekonferanse torsdag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com