NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 07:43

NRK - 11 juni 21 kl. 06:15

Sp vil ha mer hjelp til luftfart

I sitt alternative statsbudsjett foreslår Sp blant annet en kompensasjonsordning for luftfarten på 1,5 milliarder kroner og redusert serveringsmoms ut året. − Det er behov for kraftfulle og målrettede tiltak overfor arbeidsfolk og bedrifter i de bransjene som har vært hardest rammet over tid, sier finanspolitisk talsperson Sigbjørn Gjelsvik til NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sp, Sigbjørn Gjelsvik, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sp vilha , mer, hjelp, til, luftfart
NRK - 19 mai 21 kl. 23:01

Ny IS-kvinne ber UD om hjelp

Enda en norsk IS-kvinne i Syria ber norske myndigheter om hjelp til å komme til Norge. Kvinnen har bedt om hjelp via en tredjepart, bekrefter UD. De vil ikke si hvem av de fire gjenværende norske IS-kvinnene i Syria, som nå har bedt utenrikstjenesten om hjelp.

NRK - 22 juni 21 kl. 05:06

Ber om penger til migrantstrøm

Panama har bedt USA om økonomisk hjelp for å håndtere det store antallet migranter som tar seg inn i landet fra Colombia, og vil også be Europa om hjelp. USA vurderer Panamas anmodning, opplyser utenriksminister Erika Mouynes. Hun sier at hun også skal be europeiske land om hjelp når hun innleder et kommende Europa-besøk..

NRK - 28 mai 21 kl. 23:20

Svenske sykehus ber om hjelp

Den svenske sosialministeren har hatt samtaler med sin norske og danske kollega om mulighetene for å få hjelp fra helsepersonell fra nabolandene, melder SVT. Flere svenske sykehus er i en så presset situasjon at de ønsker hjelp. Jeg opplevde å bli møtt med forståelse, sier sosialminister Lena Hallengren..

NRK - 23 april 21 kl. 16:11

Vietnam ber om hjelp

Vietnams president: – Utviklede land må ta ledelsen i utslippskutt, samtidig som de gir mer finansiell og teknologisk støtte til utviklingsland. Vi ønsker velkommen assistanse fra USA. Vietnam vil kutte utslippene 9 prosent på engenhånd, 27 prosent hvis landet får internasjonal hjelp..

NRK - 20 juni 21 kl. 10:53

Politiet tror volden dobler seg

Politiet i Trøndelag har i en ny rapport forsøkt å analysere hvordan gjenåpningen av samfunnet kommer til å påvirke kriminaliteten, skriver NTB. I grove trekk er dette sommeren politiet ser for seg: * Minst en dobling av saker med vold, beruselse, ordensforstyrrelser, bortvisning og pålegg er sannsynlig. * Mindre deling og nedlasting av overgrepsmateriale.

Klartale - 08 juni 21 kl. 13:07

Én av fem barn får avslag på psykisk hjelp

Flere barn og unge skulle fått psykisk hjelp i kommunen, mener barneombudet. De siste årene har mer enn én av fem barn blitt avvist i spesialist-helsetjenesten..

NRK - 17 juni 21 kl. 12:22

Ber Heimevernet om hjelp

Aust politidistrikt vil be Heimevernet om hjelp til å kontrollera papira til folk på svenskegrensa. Det melder TV2. Folk som skal inn i landet må registrera seg digitalt, og visa fram grønt koronasertifikat.

NRK - 23 april 21 kl. 02:46

USA sender ubåt-hjelp

Indonesia har bedt flere land om hjelp til å søke etter den savnede ubåten som har vært savnet siden onsdag. Torsdag meldte USA at de vil sende et luftfartøy som skal søke etter den savnede ubåten, skriver CNN..

NRK - 25 april 21 kl. 15:31

EU lover hjelp til India

EU forbereder seg på å gi India hjelp raskt, sier EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen. Landet er inne i den verste smittebølgen så langt i pandemien. Også Tysklands kansler Angela Merkel sier de vil gi krisehjelp..

NRK - 07 mai 21 kl. 09:24

Mer ensomhet under pandemien

Koronapandemien ser ut til å ha ført til mer ensomhet, ifølge en undersøkelse fra Statistisk sentralbyrå (SSB). Økende smittefrykt og mindre kontakt med andre kan være blant årsakene, ifølge Statistisk sentralbyrå (SSB). Tallene for 2020, basert på Livskvalitetsundersøkelsen som ble gjennomført fra 9.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sjå Politisk sommarkvarter

Dagens gjest i Politisk sommarkvarter er stortingrepresentant og leiar for Oslo Høgre, Heidi Nordby Lunde..

NRK - 15 minutter siden

Flere nordmenn vil ha elbil

De siste fire årene er langt flere blitt positive til å eie elbil. 2017 var 31 prosent negative til å eie elbil, mens denne andelen har sunket til 24 prosent i 2021, ifølge en undersøkelse fra Naf. Andelen som kan tenke seg å eie elbil har økt fra 30 prosent til 43 prosent..

NRK - 15 minutter siden

Haitis sikkerhetssjef arrestert

Haitis sikkerhetssjef er arrestert i kjølvannet av drapet på president Jovenel Moïse 7. juli, opplyser politiet. Sikkerhetssjef Jean Laguel Civil er mistenkt for å ha vært delaktig i plottet som fikk presidenten drept i sin bolig av agenter som klarte å ta seg forbi vaktene uten å løsne et skudd.

NRK - 30 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 30 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS.

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 45 minutter siden

Brann i terrenget i Stryn

Det er ein brann i terrenget i Åsheimsfjellet i Stryn, skriv 110 Vest på Twitter. Branntenesta seier det er langt frå farbar veg. Dei melde fyrst at dei tok seg ut i området med ATV, men opplyste klokka 06:41 at dei vurderer skogbrannhelikopter når brannvesenet er framme og har oversikt..

NRK - 45 minutter siden

Brannbomber mot Cubas ambassade

Cubas utenriksminister Bruno Rodriguez hevder landets ambassade i Paris har blitt angrepet med brannbomber, skriver NTB, Han ga ingen detaljer om angrepet i en melding på Twitter, og det er heller ikke klart om noen ble skadd eller om angrepet gjorde skade..

NRK - 1 time siden

Mann arrestert for skyteepisode

Ein mann i 25-årsalderen blei fredag arrestert sør i Stockholm og mistenkt for å vera innblanda i ein skyteepisode der to barn blei trefte i ein beina. Mannen forsøkte å stikka av då politiet kom og prøvde å køyra over ein politibetjent under arrestasjonen. Han er dermed også mistenkt for drapsforsøk på politimannen, skriv Expressen..

NRK - 1 time siden

Melbourne letter på restriksjonene

Melbourne åpner igjen tirsdag etter den siste tids nedstenging. I storbyen Sydney i New South Wales går fortsatt mot nedstenging etter fire uker med strenge restriksjoner. Tirsdag ble det registrert 172 nye smittetilfeller i delstaten.

NRK - 1 time siden

170 utan straum i Agder

Tysdag morgon er 170 husstandar utan straum i Agder etter uværet måndag kveld, opplyser Agder Energi til NRK. Selskapet har hatt feilretterar ute heile natt til tysdag. På det verste måndag kveld var nesten 3000 husstandar straumlause..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt