NRK > Nyheter

Friday, 22 October, 18:49

NRK - 14 sep 21 kl. 15:27

Sp usikker om splitting av fylker

Senterpartiets Kathrine Kleveland er usikker på om det er lurt å splitte Vestfold og Telemark igjen. Kleveland ble i går valgt inn på Stortinget fra Vestfold. Hun sier at hun vil støtte sammenslåtte kommuner som vil skille seg, men er usikker på om det er mulig å reversere fylkessammenslåinga..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kathrine Kleveland, Vestfold, Telemark, Stortinget

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sp usikkerom , splittingav , fylker
NRK - 22 sep 21 kl. 09:36

Rydd Norge-programmet

Onsdag 22. september fyller Rydd Norge-programmet ett år. Ryddingen er i gang i sju av elleve fylker, og over 4.

Aftenposten - 08 sep 21 kl. 06:35

Usikker stortingsfremtid for partiledere og statsråder

Usikker stortingsfremtid for partiledere og statsråder.

Klartale - 13 sep 21 kl. 11:05

Statsministeren er usikker på valget

Erna Solberg stemte hjemme i Bergen. Andre partiledere stemte i Oslo. Solberg er usikker på hvordan valget ender..

NRK - 27 sep 21 kl. 11:56

Usikker på klimatoppmøte

Australias statsminister Scott Morrison er usikker på om han kjem til å delta på klimatoppmøtet i Glasgow i november. Grunnen er at han allereie har brukt mykje tid i karantene etter reiser i utlandet, og at møtet kjem samtidig som Australia skal opne opp att etter pandemien, seier han til avisa West Austalian. Klimatoppmøtet blir sett på som det viktigaste sidan Paris i 2015..

NRK - 01 jun 21 kl. 03:23

Står fast ved boikott-søksmål

Det ungarske flyselskapet vil gå videre med søksmål om ulovlig boikott, til tross for at selskapet dropper satsingen på norske innenriksruter, melder E24. Wizz Air meldte i februar at det stevner Agder fylkeskommune for ulovlig boikott-vedtak etter at flyselskapet tidligere varslet søksmål mot flere norske kommuner og fylker. Wizz Airs skepsis til fagforeninger var med på å gjøre at flere sa at de ikke ville fly med selskapet, men flyselskapet mener det er utsatt for en ulovlig boikott.

VG - 01 jun 21 kl. 11:27

Måtte sende personer hjem fra karantenehotell: – Kan godt skje igjen

Flere fylker må utvide kapasiteten på karantenehotell etter en krevende helg. – Vi hadde kontroll og tilstrekkelig kapasitet frem til fredag, men så smalt det, sier fylkesberedskapssjef i Vestfold og Telemark..

VG - 02 jun 21 kl. 13:30

Store forskjeller i Norge - flere fylker sliter med utbrudd

Sjekk oppsummeringen av smittesituasjonen i ditt fylke..

NRK - 09 jun 21 kl. 03:31

Omfattende skogbrann i Arizona

Brannmannskaper sliter med å få kontroll på en stor skogbrann i delstaten Arizona i USA. Tusenvis av boliger er evakuert, og mange kan måtte følge etter. Skogbrannen brer seg over to fylker, og har foreløpig spredt seg i et område på 290 kvadratkilometer..

NRK - 15 jun 21 kl. 12:20

Stort flertall for å oppløse Viken

Det ligger an til et stort flertall for å oppløse både Viken og Troms og Finnmark etter høstens valg. Det viser tall fra NRKs nyeste supermåling. Både SV, Sp, Ap, Frp og Rødt vil løse opp fylker som ble slått sammen mot sin vilje.

NRK - 15 jun 21 kl. 14:10

Flertall for å oppløse fylker

Det ligger an til å bli stort flertall på Stortinget for å oppløse fylkene Viken, og Troms og Finnmark etter høstens valg. Det viser NRKs valgmåling..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bil havnet i elv

I trafikkulykken på Dovrefjell har bilen gått rundt og havnet med fronten i ei elv. Andre bilførere på stedet tar hånd om de involverte inntil nødetatene ankommer. Flere av de i bilen skal være lettere skadd..

NRK - 15 minutter siden

Har funne frykta sjukdom i jorda

Det er oppdaga skrantesjuke i ei jordprøve frå villreinområdet sone 2 i Nordfjella. Dette vekkjer stor uro blant forskarane, skriv Jeger.no.

NRK - 1 time siden

I sjokk etter skyteulykke

– Der er ingen ord som kan forklare sjokket og sorga over den tragiske ulukka som tok livet at Halyna Hutchins, skriv Alec Baldwin på Twitter. Han skriv vidare at han samarbeider med politiet og har kontakt med familien til den avdøde filmfotografen. Baldwin fyrte av skotet som drap Hutchins under innspeling av filmen «Rust» i New Mexico i USA..

NRK - 1 time siden

Ingen endring i Taiwan-politikken

Det er ingen endring i USA sin Taiwan-politikk, seier Det kvite hus etter at president Joe Biden lova å forsvare øya mot kinesiske angrep. Det kvite hus seier at det held fram å følgje Taiwan Relations Act frå 1979, der Kongressen krevja at USA skulle skaffe øya våpen som kan bli brukt i sjølvforsvar. Men den var også tvitydig om USA ville gripe inn militært..

NRK - 1 time siden

Munch-museet offisielt opna

Fredag ettermiddag vart det nye Munch-museet i Bjørvika i Oslo offisielt opna av kong Harald og dronning Sonja. Også kronprinsparet, statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og utanriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) var blant dei mange som var til stades under opninga. I talen sin sa kong Harald at Edvard Munch er eit felleseige, og at kunsten hans tilhøyrer oss alle, ikkje berre Noreg.

NRK - 1 time siden

Piloter søker jobb

Flyselskapet Norse Atlantic Airways har fått mange søknader fra piloter som vil jobbe for selskapet som har hovedkontor i Arendal. Over 2300 piloter har søkt til stillinger i Oslo og London, skriver E24. Planen er at selskapet skal fly mellom Europa og USA neste år..

NRK - 1 time siden

Gravemaskin veltet i Eidsvoll

En person er kjørt til sykehus med ambulanse etter at en gravemaskin veltet på en privat eiendom i Doknesgutua. Politiet skriver på Twitter at føreren fremstår som alvorlig skadd..

NRK - 1 time siden

Sikta for drap på kona

Eigedomsarvingen Robert Durst (78), kjent frå HBO-dokumentaren «The Jinx», er sikta for å ha drepe kona si. Han vart nyleg dømd til livstid for eit anna drap. Drapssiktinga vart levert inn til ein domstol i Lewisboro i New York tysdag, stadfestar styresmaktene fredag.

NRK - 1 time siden

16 omkom i brann

Minst 16 menneske mista livet og ein er sakna i Russland etter at det byrja å brenne i ein fabrikk som produserte sprengstoff. Det vart først meldt 15 omkomne, men den eine tilsette som vart lagt inn på sjukehus, døde seinare av brannskadane..

NRK - 1 time siden

Norske studentar jobbar mykje

SSB tala frå undersøkinga Eurostudent viser at studentar i Noreg har i gjennomsnitt 19.000 kroner å rutte med i 2019. Betalt arbeid og jobbinntekter utgjer 53 prosent av dette.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt