Dagbladet > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 23:56

Dagbladet - 16 april 21 kl. 09:18

Spår hyggelig 17. mai i Oslo

Helsebyråd Robert Steen i Oslo tror at årets 17. mai-feiring kan likne fjorårets 17. mai-feiring. Regjeringen varsler 17. mai-råd i løpet av siste halvdel av april..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Robert Steen, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Spår, hyggelig17 , maii , Oslo
NRK - 12 mars 21 kl. 09:51

Hellas vil åpne for turisme i mai

I midten av mai håper Hellas igjen å kunne ta imot turister etter flere omfattende nedstenginger. Ifølge turistminister Haris Theoharis er turister velkomne fra 14. mai.

NRK - 12 mai 21 kl. 13:08

Streikefare for 4000 statsansatte

LO Stat tar ut 4200 medlemmer i streik 27. mai dersom partene i lønnsoppgjøret i staten ikke blir enige hos Riksmekleren. Streikeuttaket gjelder for alle 15 departementer med en del underliggende etater, som Luftfartstilsynet, Kystverket, Statens vegvesen og flere universiteter, skriver FriFagbevegelse.

NRK - 16 mai 21 kl. 19:47

Eurovision blir sparka i gang

I kveld er det opningsseremoni av Eurovision Song Contest i Rotterdam i Nederland. Sjølve konkurransen er delt inn i tre sendingar: ein semifinale tysdag 18. mai, ein semifinale torsdag 20.

NRK - 18 mai 21 kl. 16:55

Vidarefører deler av forskrifta

Tysdag 18. mai har kommunane Ålesund, Sula og Giske valt å vidareføre delar av den lokale forskrifta fram til midnatt tysdag 25. mai.

NRK - 04 juni 21 kl. 08:09

Norwegian: Økning i trafikktall

Norwegians trafikktall for mai er fortsatt kraftig påvirket av reiserestriksjoner og lite trafikk. Samtidig er det nå en merkbar økning i antall bestillinger i takt med vaksinering og endringer i innreiserestriksjoner og karantenebestemmelser, skriver Norwegian i en pressemelding. I mai fløy 96 909 kunder med Norwegian, noe som er ca.

NRK - 10 juni 21 kl. 08:06

Prisene falt med 0,1 % i mai

Prisfall på blant annet møbler og innredning bidro til at konsumprisindeksen falt med 0,1 prosent i mai. Fra mai 2020 til mai 2021 økte imidlertid konsumprisindeksen med 2,7 prosent, skriver SSB. Kjerneinflasjonen, KPI-JAE, steg med 1,5 prosent i samme periode..

NRK - 19 juni 21 kl. 17:05

Frp vil ikkje svara på LO-spørsmål

Frp er det einaste partiet som ikkje vil svara på LO sine spørsmål før valet i haust. LO har som tidlegare år stilt partia spørsmål om kva dei meiner om sakene som er trekte fram av LO-medlemmane som dei viktigaste i valet. Frp ville ikkje svara på spørsmåla i år, skriv Aftenposten.

NRK - 11 mai 21 kl. 17:25

Ikke lettelser i Oslo før 27. mai

Den kommunale koronaforskriften i Oslo er forlenget til 27. mai. – Jeg har stor forståelse for at spesielt utelivsbransjen og drivere og brukere av treningssentre er utålmodige nå.

Aftenposten - 11 mai 21 kl. 17:31

Videregående skoler på gult nivå fra 18. mai – ingen andre Oslo-lettelser før 27. mai

De videregående skolene i Oslo vil fra og med tirsdag 18. mai gå over til smitteverntiltak på gult nivå..

NRK - 10 mai 21 kl. 07:16

T-banen stenger i helga

Mens Sporveien utfører vedlikeholdstiltak fra torsdag 13. mai til søndag 16. mai, stenges T-banen mellom Stortinget og Majorstuen T-banestasjoner i Oslo.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 15 minutter siden

- Fryktet for livet

Tirsdag startet granskingen av Kongress-angrepet i januar. Flere politibetjenter vitnet om de dramatiske minuttene. - Jeg var i helvete, sier en av dem..

Dagbladet - 2 timer siden

- Vi må tenke annerledes

Flere byer har de seineste åra blitt hardt rammet av flom, der infrastrukturen ikke tåler de store nedbørsmassene. Derfor mener ekspertene at vi nå må tenke annerledes..

Dagbladet - 3 timer siden

Loyalti (13) skutt og drept

Loyalti Allah satt sammen med jevnaldrende ved et piknikbord i North Carolina i USA, da det uten forvarsel ble avfyrt skudd fra en passerende bil..

Dagbladet - 5 timer siden

Kåre Gjønnes er død

Tidligere KrF-representant, landbruksminister og fylkesmann Kåre Gjønnes er død, 79 år gammel. Han satte dype spor, sier partileder Kjell Ingolf Ropstad..

Dagbladet - 10 timer siden

Kraftig eksplosjon i Tyskland:- Ekstrem fare

Én død og flere savnet etter en kraftig eksplosjon i et kjemisk anlegg i Leverkusen..

Dagbladet - 10 timer siden

Advarer: Trippelt farevarsel

Mandag kveld var nesten 3000 husstander uten strøm på grunn av mye lyn. Store deler av Sør-Norge kan forvente seg mer av uværet..

Dagbladet - 11 timer siden

Tusener av brannmenn kjemper

Tusener av brannmannskaper kjemper i California mot en vegg av flammer som er blitt så høy at den skaper sitt eget værsystem..

Dagbladet - 12 timer siden

Prøvde ny rute på K2 - døde

Den kjente klatreren Rick Allen mistet livet da han la ut på en ny rute for å bestige verdens nest høyeste fjell..

Dagbladet - 13 timer siden

Langvarig mangel på p-pille i Norge

P-pillen Qlaira har vært vanskelig å få tak i siden april og kommer ikke tilbake på lager før til høsten. Flere med endometriose bruker medikamentet..

Dagbladet - 14 timer siden

Klør seg i hodet over mystisk koralldød

Korallsykdommen sprer seg blant korallrev verden over. Det skaper uro blant flere forskere..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt