NRK > Nyheter

Saturday, 03 December, 23:03

NRK - 26 sep 22 kl. 02:12

Sosialdemokratene erkjenner valgnederlag i Italia

Sosialdemokratene (PD) erkjenner nederlag i det italienske valget. Foreløpige resultater viser at høyrekoalisjonen styrer mot en komfortabel seier. – Det er en trist kveld for landet, sier Debora Serracchiani fra PD i partiets første kommentarer til valgresultatet, skriver Reuters. – Høyrefløyen har flertall i parlamentet, men ikke i landet, legger hun til. Foreløpige resultater viser at alliansen ledet av Giorgia Melonis Italias brødre ligger an til å få rundt 43 prosent av stemmene og dermed klart flertall.
Les mer på NRK


Les mer om:
Debora Serracchiani, PD, Reuters, Giorgia Melonis Italias, Ligaen, Fremad Italia, NTB, Italia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sosialdemokratene, erkjenner, valgnederlagi , Italia
NRK - 09 nov 22 kl. 15:10

Klager Italia til Menneskerettighetsdomstolen

Mulla Krekar klager Italia inn til Den europeiske menneskerettsdomstolen i Strasbourg. Krekar soner for tiden en dom på tolv års fengsel i Italia for terrorplanlegging. I klagen står det at Krekar aldri fikk se bevisene mot seg, ikke var til stede i sin egen rettssak for å forsvare seg og aldri fikk snakke med den oppnevnte italienske forsvareren.

Aftenposten - 14 sep 22 kl. 19:18

Sveriges statsminister søker avskjed etter valgnederlag

Statsminister Magdalena Andersson i Sverige erkjenner valgnederlag. Dermed går det mot blå valgseier..

NRK - 14 sep 22 kl. 19:29

Statsministeren erkjenner valgnederlag

Statsminister Magdalena Andersson sier hun erkjenner valgnederlaget. Det foreløpige valgresultatet er klart nok til å trekke konklusjoner, sier hun. – Jeg er stolt over at nesten to millioner svensker har valgt å gi oss sin stemme..

NRK - 01 sep 22 kl. 18:43

Sosialdemokratene endrer syn på atomkraft

Det svenske partiet sosialdemokratene har kort tid før valget endret sitt standpunkt om atomkraft. I SVTs valgkompass svarer partiet i dag at det er et «ganske bra forslag» å bygge ut kjernekraft i Sverige. Tidligere mente partiet at dette var et «ganske dårlig» forslag.

NRK - 28 nov 22 kl. 09:28

Erkjenner ikke straffskyld for droneflyging

Den russiske mannen som mandag står tiltalt i Nord-Troms og Senja tingrett for å ha flydd drone i Kirkenes i oktober, erkjenner ikke straffskyld. Han erkjenner imidlertid de faktiske forholdene og sier han har flydd drone på ulike steder i Kirkenes 13. oktober.

NRK - 18 aug 22 kl. 16:15

Storm utenfor Italia har krevd fleire liv

To personar har mista livet i Toscana i Italia som følge av ein kraftig storm som hjerar i området. Ei kvinne og ein mann mista livet i kystbyen Carrara i Toscana etter å ha fått tre over seg. Fem personar har også omkome i Korsika som følge av stormen som nå har nådd Italia.

Klartale - 25 sep 22 kl. 06:00

Hvem blir Italias nye statsminister?

Søndag er det klart for å velge Italias nye statsminister. Det er klart for valg. Giorgia Meloni er en av kandidatene til å vinne.

VG - 14 sep 22 kl. 19:24

Magdalena Andersson erkjenner valgnederlag

Statsminister Magdalena Andersson sier det er viktig at en ny regjering kommer raskt på plass..

E24 - 14 sep 22 kl. 19:29

Sveriges statsminister Magdalena Andersson erkjenner valgnederlag

Høyresiden og statsministerkandidat Ulf Kristersson står dermed valgvinnere..

NRK - 01 jul 22 kl. 06:42

Ekstremtørke i Italia

Italia står overfor den verste tørken på 70 år. Rismarker ved italias største elv Po er i ferd med å tørke helt ut og ødelegge avlingene. I flere århundrer har risbønder i regionen Lomellina i Nord-Italia produsert den berømte Arborio-risen, som brukes i italienske risottoretter.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Stabil tilstand etter knivstikking i Oslo

En person ble tidligere lørdag kveld sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket på T-banen i Oslo. Ifølge politiet var personen kritisk skadet. Tilstanden skal nå være stabil.

NRK - 2 timer siden

Sex utenfor ekteskap kan bli forbudt i Indonesia

Nasjonalforsamlingen i Indonesia ligger an til å godkjenne en lov som vil straffe sex utenfor ekteskap med opptil ett års fengsel. Blir loven vedtatt, vil den gjelde både landets egne borgere og besøkende utlendinger, skriver BBC. Dermed kan for eksempel turister på Bali bli omfattet.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj: Pristaket på russisk olje er ikke seriøst

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj mener pristaket på russisk olje er satt for lavt. Pristaket er satt til 60 dollar fatet. – Nivået er ikke seriøst fordi dette nivået er ganske komfortabelt for Russland, sier Zelenskyj lørdag, og fortsetter: – Russland har allerede skapt store tap for alle verdens land ved å bevisst destabilisere energimarkedet.

NRK - 3 timer siden

Alvorlig trafikkulykke i Balsfjord

To trailere har kollidert i 80-sonen på E6 ved Strupen i Balsfjord lørdag kveld. Det skal være alvorlig personskade to av de tre involverte, melder politiet. – Vi fikk melding klokka 19:14 om at to trailere hadde kollidert på E6 nord for Heia og Strupen.

NRK - 2 timer siden

Ukrainske ambassader har mottatt pakker med dyredeler

En rekke ukrainske ambassader har mottatt pakker med kroppsdeler fra dyr eller eksplosiver. Landets utenriksminister mener avsenderne forsøker å skape frykt. Utenriksminister Dmytro Kuleba sier i et intervju med CNN at det har vært 17 slike tilfeller.

NRK - 3 timer siden

To skadet i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Tre personer var involvert i ulykken, og to av dem er skadet.

NRK - 3 timer siden

Person funnet omkommet etter brann i Lofoten

En person har vært savnet etter brann i en bolig på Bøstad i Lofoten lørdag morgen. Krimteknikere fra politiet har vært inne på branntomten og det er gjort funn av en omkommet person, opplyser politiet i Nordland i en pressemelding. Politiet har all grunn til å tro at det er den savnede som er funnet.

NRK - 3 timer siden

Fjøsbrann utanfor Florø

Naudetatane er på veg i båt til ein fjøsbrann på ei øy utanfor Florø. Alle dyr skal i fylgje politiet vere redda ut, og personar er gjort greie for. Det er framleis full fyr i fjøset..

NRK - 3 timer siden

Minst tre skadd i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Minst tre personer skal være skadet.

NRK - 3 timer siden

Ny kniv-pågripelse i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har kontroll på en mann som skal ha gått med kniv i parkeringshuset på Oslo S. En vekter hadde observert mannen. Ingen skal ha blitt truet eller skadet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com