NRK > Nyheter

Sunday, 04 December, 00:32

NRK - 28 sep 22 kl. 14:18

Sophie Elise avslører pillemisbruk

I sin nye podkast på NRK forteller Sophie Elise at hun har slitt med pilleavhengighet. Hun var avhengig av beroligende tablatter. I august la hun seg inn på rehabilitering..
Les mer på NRK


Les mer om:
NRK, Sophie Elise, Elise

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sophie, Elise, avslører, pillemisbruk
NRK - 27 sep 22 kl. 15:19

Sophie Elise og Fetisha lager NRK-podkast

Onsdag 28. september kl. 14.

Klartale - 03 okt 22 kl. 13:43

NRK får kritikk etter podkast med Sophie Elise

Sofie Steen Isachsen er bedre kjent som Sophie Elise. Hun og Fetisha Williams har sluppet podkast med kanalen NRK.Isachsen er en kjent profil.

Aftenposten - 23 jun 22 kl. 07:30

Dette skal Sophie Elise, Trude Marstein og Abid Raja lese i sommer

Sophie Elise Isachsen deler sin faste sommerbok, og høstens debutant Sindre Finnes og Erna Solberg skal endelig lese noe….

E24 - 13 jul 22 kl. 06:05

Sophie Elise om suksessen: – Visste det var et hull i markedet

Dersom influencer Sophie Elise får 100.000 kroner i hånda når hun er premenstruell, vil pengene gå til veldedighet. I Sommerpraten forteller hun om veien til suksessmerket Glöd..

Aftenposten - 13 jul 22 kl. 06:05

Sophie Elise om suksessen: – Visste det var et hull i markedet

Dersom influencer Sophie Elise får 100.000 kroner i hånda når hun er premenstruell, vil pengene gå til veldedighet..

VG - 28 sep 22 kl. 13:59

Sophie Elise i ny pod: – Innlagt for rus

Sophie Elise Isachsen (27) sier hun har vært innlagt i fem uker for rus..

VG - 28 sep 22 kl. 13:59

Sophie Elise i ny podkast: – Innlagt for rus

Sophie Elise Isachsen (27) sier hun har vært innlagt i fem uker for rus..

VG - 02 okt 22 kl. 20:48

Sophie Elise støtter endring av rusreformen: – Vil gjøre vårt samfunn og enkeltmenneske bedre.

Etter å ha åpnet seg om at hun var innlagt på rehabilitering for rus, engasjerer Sophie Elise Isachsen (27) seg for å få en rusreform i Norge..

VG - 02 okt 22 kl. 20:48

Sophie Elise støtter endring av rusreformen: – Vil gjøre vårt samfunn og enkeltmennesket bedre

Etter å ha åpnet seg om at hun var innlagt på rehabilitering for rus, engasjerer Sophie Elise Isachsen (27) seg for å få en rusreform i Norge..

VG - 02 nov 22 kl. 10:30

Sophie Elise snakker om utroskapen i ny podkast: – Aldri vært i nærheten av utro før det skjedde

Ida Fladen (36) har fått Sophie Elise Isachsen (27) til å snakke om fjorårets «Farmen kjendis», der hun innledet er forhold mens hun hadde kjæreste hjemme..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Protestar i konservativ del av Iran

Kvinner i den konservative delen av Iran tar del i protestane. Til nå har stort sett berre mennene i den iranske provinsen tatt til gatene i protestar mot regimet. Svartkledde kvinner i den meir religiøse og tradisjonelle regionshovudstaden Zahedan i provinsen i Sistan-Balutsjistan tok fredag del i protestane mot det iranske regimet, skriv nyheitsbyrået AFP.

NRK - 45 minutter siden

Tre menn fengslet for narko

Tre menn er varetektsfengslet i Bergen for befatning med en «meget betydelig» mengde narkotika. Fengslingsmøtet gikk for lukkede dører lørdag formiddag. Mennene ble pågrepet i en aksjon torsdag, forteller politiadvokat Øyvind Røyneberg i Vest politidistrikt til Bergens Tidende.

NRK - 1 time siden

Landesorg i Kong etter at over 100 er døde

I Kongo er en tre dager lang landesorg innledet etter en massakre i Kishishe øst i landet, der over 100 ble drept. Myndighetene sier at opprørsgruppa M23 står bak. M23 har avvist det..

NRK - 1 time siden

Hellas kan få tilbake skulpturer fra British Museum

British Museums styreleder har i hemmelighet hatt samtaler med Hellas' statsminister om tilbakelevering av en stor samling eldgamle marmorskulpturer. Skulpturene sto opprinnelig i Parthenon på Akropolis i Aten, og er nær 2500 år gamle. De ble brakt til Storbritannia på begynnelsen av 1800-tallet av Thomas Bruce som var jarl av Elgin, og omtales derfor også som «the Elgin Marbles».

NRK - 4 timer siden

Mann funnet omkommet etter brann i Lofoten

En person har vært savnet etter brann i en bolig på Bøstad i Lofoten lørdag morgen. Krimteknikere fra politiet har vært inne på branntomten og det er gjort funn av en omkommet person, opplyser politiet i Nordland i en pressemelding. Politiet har all grunn til å tro at det er den savnede som er funnet.

NRK - 1 time siden

Pelé fra sykesenga: – Tusen takk for alt

Fotballegenden Pelé har i lengre tid slitt med kreftsykdom og ligger nå på pallitativ avdeling og får lindrende behandling på sykehus i Sao Paolo. I et innlegg på Instagram lørdag kveld kommer han med en oppdatering. «Mine venner, jeg vil holde alle rolige og positive.

NRK - 2 timer siden

Stabil tilstand etter knivstikking i Oslo

En person ble tidligere lørdag kveld sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket på T-banen i Oslo. Ifølge politiet var personen kritisk skadet. Tilstanden skal nå være stabil.

NRK - 3 timer siden

Sex utenfor ekteskap kan bli forbudt i Indonesia

Nasjonalforsamlingen i Indonesia ligger an til å godkjenne en lov som vil straffe sex utenfor ekteskap med opptil ett års fengsel. Blir loven vedtatt, vil den gjelde både landets egne borgere og besøkende utlendinger, skriver BBC. Dermed kan for eksempel turister på Bali bli omfattet.

NRK - 3 timer siden

Zelenskyj: Pristaket på russisk olje er ikke seriøst

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj mener pristaket på russisk olje er satt for lavt. Pristaket er satt til 60 dollar fatet. – Nivået er ikke seriøst fordi dette nivået er ganske komfortabelt for Russland, sier Zelenskyj lørdag, og fortsetter: – Russland har allerede skapt store tap for alle verdens land ved å bevisst destabilisere energimarkedet.

NRK - 4 timer siden

Alvorlig trafikkulykke i Balsfjord

To trailere har kollidert i 80-sonen på E6 ved Strupen i Balsfjord lørdag kveld. Det skal være alvorlig personskade to av de tre involverte, melder politiet. – Vi fikk melding klokka 19:14 om at to trailere hadde kollidert på E6 nord for Heia og Strupen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com