VG > Økonomi

Onsdag, 28 Juli, 07:09

VG - 19 mai 21 kl. 11:20

Solskjær forsvarer Pogbas Palestina-markering

Manchester United-sjef Ole Gunnar Solskjær tar Paul Pogba og Amad Diallo i forsvar etter at de holdt opp et palestinsk flagg etter Fulham-kampen tirsdag..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
United, Ole Gunnar Solskjær, Paul Pogba, Amad Diallo, Fulham, Pogbas Palestina

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Solskjær, forsvarer, Pogbas, Palestina-markering
Aftenposten - 19 mai 21 kl. 11:20

Solskjær forsvarer Pogbas Palestina-markering

Manchester United-sjef Ole Gunnar Solskjær tar Paul Pogba og Amad Diallo i forsvar etter at de holdt opp et palestinsk….

VG - 24 juli 21 kl. 20:39

Solskjær om Pogbas framtid: – Samtaler pågår

Ole Gunnar Solskjær sier det fortsatt pågår samtaler mellom klubben og Paul Pogbas rådgivere om en ny kontrakt for franskmannen..

Aftenposten - 24 juli 21 kl. 20:39

Solskjær om Pogbas framtid: – Samtaler pågår

Ole Gunnar Solskjær sier det fortsatt pågår samtaler mellom klubben og Paul Pogbas rådgivere om en ny kontrakt for….

NRK - 18 juni 21 kl. 19:58

Palestina skroter vaksineavtalen

Palestinske myndigheter sier nei takk til én million koronavaksiner fra Israel, fordi de er i ferd med å gå ut på dato. – De møtte ikke vår standard, så vi besluttet å returnere dem, sier Palestinas helseminister Mai Alkaila. Fredag kunngjorde Israels regjering at de ville overføre vaksinedoser som snart går ut på dato til Palestina.

NRK - 15 mai 21 kl. 19:25

Palestina-markering i Oslo

I Oslo, på Eidsvoll plass utanfor Stortinget, går det no føre seg ein markering til støtte for Palestina. Politiet skriv at dei er på staden for å sørgja for ro, orden og tryggleik, og bidra til at alle som ynskjer det får ytra seg..

VG - 22 mai 21 kl. 11:08

AUF: – Listhaug og Frp er på feil side i Palestina-spørsmålet

Israels ulovlige okkupasjon av Palestina er ikke en konflikt mellom to likeverdige parter. Det har aldri vært det. Så lenge Israel okkuperer Palestina kan aldri de anses som to parter med like mye skyld.

NRK - 03 mars 21 kl. 15:16

Vil etterforske Palestina-situasjon

Den internasjonale krigsforbryterdomstolen starter etterforskning av angivelige krigsforbrytelser i Palestina, melder nyhetsbyrået AP. Aktor Fato Bensouda sa i 2019 at det fantes grunn til å starte etterforskning av israels militære handlinger i Gaza..

NRK - 18 mars 21 kl. 07:11

Norge avslår palestinsk vaksinebønn

Palestina har skrevet til Norge for å be om en donasjon på noen hundre tusen vaksinedoser. Det er Norge ikke villig til å gi dem. Palestinernes håp er at en slik donasjon skal gjøre det mulig å vaksinere risikogrupper, inkludert helsearbeidere og eldre, «så raskt som mulig».

Aftenposten - 19 mai 21 kl. 20:46

Flere tusen demonstrerte foran Stortinget mot israelske angrep på Palestina

Demonstranter viste onsdag sin støtte til Palestina og misnøye med Israel utenfor Stortinget i Oslo..

VG - 22 mai 21 kl. 09:58

Frp-topp anmelder Palestina-demonstrasjon – politiet sier den var lovlig

OSLO POLITIHUS (VG) Stortingsrepresentant Jon Helgheim (Frp) har anmeldt arrangørene av onsdagens Palestina-demonstrasjon for smittevernbrudd. – Ikke gjort noe ulovlig, sier politiet..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Brun og Strandlis OL-håp knust etter kantring: – Det mest absurde øyeblikket i mitt liv

TOKYO (VG) Medaljejakten til Kristoffer Brun (33) og Are Strandli (32) tok stopp på en svært dramatisk måte. Duoen havnet i vannet rundt 250 meter fra mål..

VG - 2 timer siden

OL-håpet knust: Brun og Strandli kantret i semifinalen

TOKYO (VG) Medaljejakten til Kristoffer Brun (33) og Are Strandli (32) tok stopp på en svært dramatisk måte..

VG - 5 timer siden

Tufte i tårer etter sitt siste OL: – Skulle ønske jeg var 25 og kunne fortsette

TOKYO/OSLO (VG) Ringen er sluttet for Olaf Tufte (45). 25 år og én dag etter B-finalen i Atlanta-OL rodde han sitt siste løp i B-finalen i Tokyo. Nå er karrieren definitivt slutt for bonden fra Vestfold, som tok til tårene..

VG - 5 timer siden

Tuftes siste OL endte med tangering av hans dårligste OL-resultat

TOKYO/OSLO (VG) Ringen er sluttet for Olaf Tufte (45). 25 år og én dag etter B-finalen i Atlanta-OL rodde han sitt siste løp i B-finalen i Tokyo. Nå er karrieren definitivt slutt for bonden fra Vestfold..

VG - 5 timer siden

Tuftes siste OL endte med 9. plass

TOKYO/OSLO (VG) Ringen er sluttet for Olaf Tufte. 25 år og en dag etter B-finalen i Atlanta-OL rodde han sitt siste løp i B-finalen i Tokyo. Nå er karrieren definitivt slutt for bonden fra Vestfold..

VG - 8 timer siden

Amerikansk superstjerne berømmer Hovland: – Jeg elsker ham

KAWAGOE (VG) Den ferske British Open-vinneren Collin Morikawa (24) sammenligner seg med Viktor Hovland (23). USAs beste spiller i OL mener en unik tro på egne ferdigheter har tatt de to stjerneskuddene til toppen..

VG - 8 timer siden

Brudd for Tore Petterson og Joakim Tjøstheim

TV-personligheten Tore Petterson (42) og samboeren Joakim Tjøstheim (29) skal flytte fra hverandre. Begge parter beskriver bruddet som udramatisk..

VG - 11 timer siden

Manchester United enig om overgang for Varane

Manchester United er enig med Real Madrid om en overgang for Raphaël Varane (28). Han blir trolig Ole Gunnar Solskjærs tredje signering denne sommeren..

VG - 11 timer siden

Tropevarme i nord og høljevær i sør: – Godt å lette hodet etter noen uker med lavtrykk

RØRVIKSTRANDA (VG) Meteorologisk institutt har utsendt farevarsel for styrtregn og lyn flere steder i landet tirsdag ettermiddag. I Lofoten peker derimot gradestokken på over 20 varmegrader..

VG - 12 timer siden

Overlevde kreften og kom seg til OL – tok tårevått farvel i Tokyo

TOKYO (VG) Da OL ble utsatt et helt år, bestemte Carla Suárez Navarro (32) seg for at hun skulle legge opp uten å delta i sitt fjerde OL. Så kom beskjeden fra legen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt