NRK > Nyheter

Sunday, 26 June, 20:18

NRK - 24 jul 21 kl. 12:05

Solskjær forlenget kontrakten

Manager Ole Gunnar Solskjær har forlenget sin kontrakt med Manchester United til sommeren 2024. Han har også en klausul som gjør at han kan forlenge ett ytterligere år. Det bekrefter klubben selv på sine nettsider. Han skal snart gyve løs på en ny sesong og jakter på sitt første trofé med klubben. – Alle vet hvilke følelser jeg har for denne klubben, og jeg er strålende fornøyd med å signere en ny kontrakt, sier Solskjær på klubbens nettsider.
Les mer på NRK


Les mer om:
Ole Gunnar Solskjær, Manchester United, Solskjær

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Solskjær, forlenget, kontrakten
NRK - 15 apr 22 kl. 11:32

Vekstsesongen er forlenget med tre uker

Bønder i Norden har fått utvidet vekstsesongen og kan nå dyrke tre uker lengre enn tidligere. Sesongen er forlenget med to uker på våren og en uke på høsten. I snitt er vekstsesongen i de nordiske landene blitt 23 dager lenger i perioden 1991 til 2020, enn den var fra 1961 til 1990.

NRK - 06 maj 22 kl. 08:14

Milliardavtaler forlenget

Equinor har forlenget boreavtalene med Baker Hughes Norge, Halliburton og Schlumberger Norge for felt på norsk sokkel. Avtale med de tre selskapene har en verdi på 14 milliarder kroner, og sysselsetter 2000 personer på 18 plattformer og 10 mobile rigger. Equinor har også forlenget avtaler for tilleggstjenester med de tre selskapene, og 13 andre leverandører, avtaler verdt nesten 6 milliarder kroner..

NRK - 10 jun 22 kl. 12:02

Rieber Mohn får forlenget åremål i IMDi

Libe Rieber-Mohn fortsetter som direktør i Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi). Åremålet er forlenget med seks år. Hun ble utnevnt i 2016.

NRK - 11 aug 21 kl. 17:59

Rogfast-bygging starter i september

Statens vegvesen har tildelt Hæhre Entreprenør AS og Risa AS Kvitsøy-kontrakten. Det betyr at byggingen av Rogfast, verdens lengste undersjøiske veitunnel, kan starte opp igjen i løpet av september. Det melder Vegvesenet i en pressemelding.

NRK - I førrgår: 09:53

Milliardkontrakt på Fornebubanen

Under et døgn etter at det endelige vedtaket om å gå videre med Fornebubanen ble gjort, ble den neste store kontrakten signert. Fornebubanen og Veidekke signerte kontrakten om å bygge tunnel fra Vækerø til Lysaker. Verdien er 1,145 milliarder kroner.

Aftenposten - 24 jul 21 kl. 12:08

Solskjær blir tre år til i United

Manager Ole Gunnar Solskjær (48) har forlenget sin kontrakt med Premier League-klubben Manchester United til sommeren….

Aftenposten - 24 jul 21 kl. 12:01

Solskjær forlenger med Manchester United

Manchester United bekrefter at Ole Gunnar Solskjær forlenger kontrakten til 2024..

VG - 24 jul 21 kl. 12:00

Solskjær forlenger med Manchester United

Manchester United bekrefter at Ole Gunnar Solskjær forlenger kontrakten til 2024..

Aftenposten - 24 jul 21 kl. 12:01

Ole Gunnar Solskjær forlenger med Manchester United

Manchester United bekrefter at Ole Gunnar Solskjær forlenger kontrakten til 2024..

VG - 24 jul 21 kl. 12:00

Ole Gunnar Solskjær forlenger med Manchester United

Manchester United bekrefter at Ole Gunnar Solskjær forlenger kontrakten til 2024..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

MC-fører alvorlig skadd – hentes med luftambulanse

Nødetatene rykket ut til Gol etter melding om en person som hadde falt av en motorsykkel. Føreren av motorsykkelen ble kjørt med ambulanse til legevakten, der luftambulansen tok med pasienten videre. Politiet meldte først om mindre skader, før de klokken 18:11 oppjusterte skadegraden til å være alvorlig..

NRK - 30 minutter siden

MC-ulykke i tunnel i Drammen

Vegtrafikksentralen stengte Strømsåstunnelen på E134 i Drammen etter melding om at en motorsyklist har falt av motorsykkelen. Klokken 19:43 melder politiet at veien er åpen igjen. Nødetatene rykket ut til stedet, tvitrer politiet.

NRK - 30 minutter siden

Stenger Strømsåstunnelen etter ulykke

Vegtrafikksentralen har stengt Strømsåstunnelen på E134 i Drammen etter melding om at en motorsyklist har falt av motorsykkelen. Nødetatene er på stedet, tvitrer politiet. MC-føreren blir undersøkt av ambulansepersonell.

NRK - 1 time siden

Landemerke i Berlin i regnbuens farger i solidaritet med ofrene for angrepet i Oslo

Etter masseskytingen i Oslo natt til lørdag, blir Brandenburger Tor i Berlin badet i regnbuens farger søndag kveld. – Vår medfølelse går til innbyggerne i Oslo som ble ofre for et homofobisk og homofiendtlig terrorangrep, sa Berlins ordfører Franziska Giffey (SPD) ifølge den lokale kringkasteren RBB24. Ordføreren sier at som regnbuehovedstad står Berlin side om side med innbyggerne i Oslo og hele Norge, som er i sorg.

NRK - 1 time siden

Inviterer til markering foran Oslo rådhus mandag

Politiet har godkjent et arrangement i regi av Oslo pride og Oslo kommune mandag kveld. De får arrangerer em markering på Rådhusplassen etter terrorangrepet natt til lørdag. Markeringen vil skje mandag klokken 19:30, med musikalske innslag og taler..

NRK - 1 time siden

DN: PST og Økokrim med nytt samarbeid

Økokrim-ansatte flytter fysisk inn hos PST i en satsing som har som mål å styrke myndighetenes innsats innen finansetterretning, skriver Dagens Næringsliv. Det gjøres blant annet for å styrke etterforskningen av terrorfinansiering. – Når vi skal vurdere en terrororganisasjons styrke, vil hvordan det går med finansene være en interessant del av vurderingen, sa assisterende PST-sjef Hedvig Moe i et intervju med DN noen dager før skytingen i Oslo natt til lørdag.

NRK - 1 time siden

19-åringene Marte og Tor Martin døde i ulykke i natt

Politiet frigir navnet på de to 19-åringene som døde i en MC-ulykke på riksvei 450 mellom Oltedal og Dirdal i natt. Det var Marte Lima Espeland og Tor Martin Oltedal som omkom. Navnene frigis i samråd med de pårørende, skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 1 time siden

Vegdirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på vegene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding. Denne helgen har fire omkommet i trafikken – to på E6 i Bardu og to i en MC-ulykke på fylkesvei 450 Rage i Gjesdal.

NRK - 1 time siden

Veidirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på veiene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding..

NRK - 2 timer siden

Britisk avis: Prins Charles tok imot en betydelig pengegave fra Qatar

Storbritannias prins Charles tok personlig imot pengegaver på til sammen 3 millioner euro fra en tidligere statsminister i Qatar, ifølge The Sunday Times. Avisen skriver at prinsen personlig tok imot pengegavene, som var i kontanter, mellom 2011 og 2015. Pengene skulle til hans veldedige organisasjon.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com