VG > Debatt

Torsdag, 05 August, 12:56

VG - 14 juni 21 kl. 10:02

Solid energimelding

Olje- og energiminister Tina Bru har levert fra seg en grundig melding om norsk energipolitikk. Det er gledelig at Ap stiller seg bak hovedtrekkene i den..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tina Bru, Ap

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Solid, energimelding
E24 - 11 juni 21 kl. 11:46

Regjeringen legger frem energimeldingen

Regjeringens energimelding forsøker å svare på hvordan Norge kan skape verdier fra energiressursene sine. Norge skal nå klimamålene sine, og det kan gi dyrere strøm og kreve omstridt utbygging av kraft og nett..

E24 - 11 juni 21 kl. 11:46

La frem energimeldingen: – Vi trenger mer energi

Det grønne skiftet vil trolig kreve omstridt utbygging av kraft og nett, ifølge regjeringen. Fredag legger den frem en fersk energimelding..

Aftenposten - 11 juni 21 kl. 13:39

Ap med industri-ros til oljeminister Tina Bru

– Hovedinntrykket er ganske positivt, sier Arbeiderpartiets Espen Barth Eide om regjeringens energimelding..

E24 - 20 juni 21 kl. 07:00

E24-podden: Den store energiplanen

Norge skal reindustrialiseres mener regjeringen i sin nye energimelding – der man for første gang ser olje og kraft under ett. Men hva sier denne planen om landet vårt og hvor vi skal?.

NRK - 22 juli 21 kl. 08:47

Taxfree-selskap med store tap

Taxfree-selskapet Travel Retail Norway mistet nærmere 77 prosent av omsetning i løpet av 2020. Omsetningen gikk ned fra 5,73 milliarder kroner i 2019, til 1,33 milliarder kroner i fjor, skriver E24. Resultatet gikk fra et solid overskudd på 150,7 millioner kroner i 2019 til et omtrent like solid underskudd på 105 millioner kroner i fjor.

Aftenposten - 13 mars 21 kl. 16:12

Solid av Valnes i verdenscupen - Svendsen langt bak

Her kan du følge sportsdøgnet i vårt studio..

VG - 14 mars 21 kl. 09:22

VG-måling: Solid støtte for coronahåndtering - men yngre er blitt mer skeptiske

Ett år etter nedstengingen av Norge, får regjeringen tommel opp fra tre av fire nordmenn for håndteringen av coronapandemien. Men støtten er synkende – og de yngste er minst fornøyde..

VG - 26 mars 21 kl. 14:54

TV-anmeldelse «Mordene i Pembrokeshire»: Den selvnytende sosiopaten

Solid, men uinspirert seriedrapsmann-studie..

E24 - 29 mars 21 kl. 06:32

Dette skjer denne uken: Venter sterke jobbtall fra USA

Tross påskeferie kommer det viktige tall. Sjeføkonom Kjersti Haugland i DNB venter solid oppgang i amerikanske jobbtall, mens norske shoppetall trolig fortsetter å flate ut..

Aftenposten - 31 mars 21 kl. 06:06

Dårlig nytt for Vedum: Sp faller. MDG og Rødt på vippen på rødgrønn side.

Sps oppslutning faller til 16,6 prosent på Aftenpostens aprilmåling. Det er likevel solid rødgrønt flertall ved hjelp av….

Fler nyheter fra VG

VG - 18 timer siden

Supertreneren bak OL-gullet

Karstens Warholms eventyrlige OL-gull og verdensrekord på 400 meter hekk i Tokyo hadde ikke vært mulig uten treneren Leif Olav Alnes..

VG - 19 timer siden

Urkraftens drømmedag: Kan ha reddet Norge

TOKYO (VG) En sensasjon i sleggekast er trolig akkurat det troppen trengte for at det ambisiøse medaljemålet skal nås. Sportslig sett er OL i ferd med å kunne bli en stor norsk suksess..

VG - 23 timer siden

Vis meg hvem dine venner er…

Reaksjonene fra Gustav Witzøe på at de rikeste må betale noe mer i skatt, viser hvor mye de rikeste har tjent på å ha Høyre i regjering..

VG - Igår: 13:36

Svinaktig underlig kommentar fra VG

I kommentaren «Svinaktig dårlig dyrevelferd», har VG tatt argumentene til forskerne Javier Cianco, Cecilia G. Salinas og Rune Flikke for god fisk og stiller seg bak at Norge bør forby lakseoppdrett slik Argentina nylig gjorde.  Da velger VG å se bort fra at forbud neppe vil hjelpe klima, miljø, lokalsamfunn i land som driver havbruk eller matbehovet til verdens befolkning..

VG - 01 aug. 21 kl. 15:56

Ikke lov å le

Det første vi bør gjøre når noen viser sin sårbarhet, er å lytte. I Ramm-saken har vi fått en gyllen mulighet til akkurat det..

VG - 01 aug. 21 kl. 10:20

Fra høylytt hat til stilltiende enighet

I begynnelsen forsøkte de å ignorere oss. Når det ikke virket, prøvde de å latterliggjøre oss. Men når heller ikke det hadde effekt, angrep de oss.

VG - 01 aug. 21 kl. 07:46

Episk milliardsprekk

Oslos reservevannforsyning har gått på en ny kostnadssprekk, melder NRK. Nå blir også det såkalte stamnettprosjektet dyrere enn antatt..

VG - 30 juli 21 kl. 11:11

Norge må rustes mot værkatastrofer

Ekstremvær og flom har gjort tusenvis husløse og de offisielle dødstallene stiger raskt i Mellom-Europa, og varsler om hva vi har i vente- også i Norge. Klimaendringer krever at vi forbereder og tilpasser oss bedre værendringene..

VG - 30 juli 21 kl. 09:51

Høyteknologisk gruveprosjekt med miljøfokus

Gjennom flere artikler i VG i sommer har vi kunnet lese om demonstranter fra blant annet Natur og Ungdom som ønsker å hindre oppstart av den planlagte gruvedriften i Repparfjorden. Har demonstrantene egentlig skjønt hva de protesterer mot?.

VG - 28 juli 21 kl. 15:31

Når man løper vekk fra sin mor

Gående hjemover fra barneskolen med vennene mine så jeg moren min litt lenger framme. Hun bar på to store poser mat fra Spar-butikken, det så tungt ut. Istedenfor for å gå fram og hjelpe henne, gikk jeg ekstra sakte, for at hun ikke skulle se meg.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt