NRK > Nyheter

Thursday, 21 October, 16:42

NRK - 14 okt 21 kl. 01:28

Soldat drept i angrep i Syria

En syrisk soldat er drept og tre andre såret i et israelsk luftangrep mot et mål nær Palmyra sentralt i landet, ifølge statlige medier i Syria. Angrepet skjedde klokken 23.34 lokal tid onsdag og var rettet mot et kommunikasjonstårn og flere stillinger i området rundt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Palmyra, Syria

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Soldat, drepti , angrepi , Syria
NRK - 25 aug 21 kl. 12:22

Ukrainsk soldat drept

En ukrainsk soldat er drept og to såret i sammenstøt med separatister i det østlige Ukraina. Det opplyser det ukrainske forsvarsdepartementet. Den siste uken er fire ukrainske soldater drept i kamper øst i landet.

NRK - 14 okt 21 kl. 01:28

Soldater drept i angrep i Syria

En syrisk soldat og tre iranskstøttede soldater er drept i et israelsk luftangrep mot mål nær Palmyra sentralt i Syria, ifølge eksilgruppen SOHR. Nasjonaliteten til de tre proiranske krigerne var ikke umiddelbart kjent natt til torsdag. Sju andre, blant dem tre syriske soldater, ble såret i angrepet..

NRK - 02 okt 21 kl. 18:31

FN-soldat drept i Mali

En FN-soldat som deltok i en fredsbevarende styrke i Mali er drept nord i landet, det melder FN..

NRK - 07 okt 21 kl. 01:49

14 barn fra Syria til Danmark

Tre danske kvinner og 14 barn har mellomlandet i Tyskland etter å ha forlatt en kurdiskkontrollert fangeleir i Syria. De er på vei hjem til Danmark. Kvinnene og barna ventes å komme til Danmark i løpet av 24 timer, skrev Danmarks Radio , som får opplysningene bekreftet av flere uavhengige kilder, tidligere.

NRK - 07 aug 21 kl. 04:53

Mins seks soldater drept i Syria

Minst seks soldater som kjempet på syriske myndigheters side, er drept i et angrep utført av IS, ifølge eksilgruppen SOHR. Angrepet skjedde fredag i utkanten av Maarat al-Numan i Idlib-provinsen nordvest i landet. Også fire fremmedkrigere fra Usbekistan ble drept i angrepet, ifølge opplysningene som Syrian Observatory for Human Rights har innhentet.

NRK - 19 sep 21 kl. 11:48

Myanmar: Angrep på militærkolonne

Opposisjonelle i Myanmar angrep søndag en militær kolonne i nærheten av Yangon med en bombe. Flere ble drept i skyting etter bombeangrepet. Sikkerhetsstyrkene var på vei gjennom nabolaget Khayan da de ble utsatt for en hjemmelaget bombe.

NRK - 24 aug 21 kl. 04:24

Afghansk soldat drept i Kabul

En afghansk soldat mistet livet og minst seks personer ble såret i en skuddveksling ved en inngang til flyplassen i Kabul mandag. Det opplyser en talsmann for det amerikanske forsvaret, som forteller at en ukjent gjerningsmann skjøt mot afghanske sikkerhetsstyrker. Taliban har ikke kommentert hendelsen..

NRK - 05 sep 21 kl. 10:19

13 drept i IS-angrep i Irak

13 politifolk ble drept i et IS-angrep på en veisperring ved Kirkuk nord i Irak i dag. Jihadistgrupper angriper med jevne mellomrom politi og militære i området. Dagens angrep var et av IS' dødeligste angrep hittil i år, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 28 jun 21 kl. 01:57

USA med luftangrep i Irak og Syria

USA har gjennomført nye luftangrep i Irak og Syria, og gått etter fasiliteter som ifølge Pentagon blir brukt av iranskstøttede opprørere. Pentagon skriver i en pressemelding at angrepene skjedde etter ordre fra president Joe Biden, og ble utført søndag kveld. Ifølge Pentagon var målet for angrepene fasiliteter som blir brukt av opprørere som får støtte av Iran.

NRK - 08 sep 21 kl. 02:56

Sivile drept i angrep i Idlib

Minst fire sivile, inkludert et barn og en kvinne, ble drept da regimestyrker angrep den opprørskontrollerte Idlib-provinsen i det nordvestlige Syria. Angrepet mot byen Idlib kom etter at flere luftangrep rammet regionen, som grenser til Tyrkia, tidligere på dagen. 15 personer ble også såret i angrepet, ifølge Syrian Observatory for Human Rights (SOHR).

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Pfizer: Tredjedosen svært effektiv

En tredje vaksinedose utviklet av Pfizer/Biontech er 95,6 prosent effektiv mot infeksjoner, viser testdata som utviklerne la fram torsdag, skriver NTB. I fase tre av testen deltok 10.000 personer over 16 år på et tidspunkt da delta var den dominerende varianten, heter det.

NRK - 15 minutter siden

24 døde av alkoholforgiftning

Antallet som har dødd av alkoholforgiftning i Russland har nå økt til 24. Myndighetene medlte lørdag at antallet var 18 personer. Masseforgiftningen skal være knyttet til illegal alkohol som inneholdt metanol.

NRK - 30 minutter siden

Kidnappingsrekord på Haiti

I fjor var det snaut 800 kidnappinger på Haiti. Innen 16. oktober var det registrert 782 kidnappinger på øya.

NRK - 1 time siden

Gikk på skjær i Færder

To personer har gått på skjær med båten og sitter og venter på redning, informerer vaktleder i sørøst 110, Marthin Haugen. Begge personene skal sitte på trygg grunn i nærheten av Haneflu i Færder mens brannvesenet er på vei. Det er meldt om mye vind og en del sjø i området, forteller Haugen..

NRK - 1 time siden

Satser på ny regjering i desember

I Tyskland håper de sosialdemokratiske SPD, og koalisjonspartiene De grønne og FDP å ha ny regjering klar i starten av desember, skriver NTB. Regjeringen skal ledes av Olaf Scholz. Dersom de tre partiene lykkes med å få på plass sin regjering alt i starten av desember, blir Angela Merkel ikke Tysklands lengstsittende statsminister siden 2.

NRK - 1 time siden

Støre: Ikke grunnlag for uro

Statsminister Jonas Gahr Støre sier de følger koronasituasjonen og vil informere Stortinget og befolkningen ved behov. – Det må ha skjedd noe siden torsdag til i dag som gir grunn til uro når man nå vil ha en orientering fra statsministeren i Stortinget, sier Støre som svar på Erna Solbergs innlegg. – En samlet regjering lot seg oppdatere av helsemyndighetene på lørdag.

NRK - 1 time siden

Solberg ber om Støres koronstrategi

Stortingsrepresentant Erna Solberg (H) ber statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) redegjøre for regjeringens koronastrategi. – Vi ser at innleggelsene øker igjen. Vi ser fra veldig mange andre land i Europa at det er en oppblomstring i pandemien.

NRK - 1 time siden

Utviklingsministeren til Glasgow

Utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim (Sp) reiser til klimatoppmøtet i Glasgow. I begrunnelsen for hvorfor Tvinnereim drar til møtet vises det til at fattige land rammes hardest av klimaendringene. – Klimaendringene rammer de fattige først og hardest.

NRK - 2 timer siden

Dømt for voldtekt

En mann er i Telemark tingrett dømt til fire og et halvt år i fengsel etter en voldtekt på Notodden i 2018. Mannen hevdet at den seksuelle omgangen var frivillig, men ble ikke trodd av retten. Han er også dømt til å betale den fornærmede kvinnen 150.

NRK - 2 timer siden

24 personer henrettet i Syria

Syriske myndigheter har henrettet 24 personer beskyldt for å ha startet skogbranner i landet i fjor sommer. Det melder nyhetsbyrået AFP. De 24 ble henrettet på onsdag, og ble dømt for terrorhandlinger mot eget land.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt