NRK > Nyheter

Mandag, 14 Juni, 16:14

NRK - 18 mars 21 kl. 21:51

Solberg beklager regelbrudd

Statsminister Erna Solberg beklager at smittevernregelene ble brutt da familien hennes var samlet på Geilo i vinterferien. – Jeg burde ha kunnet reglene bedre, sa hun i Debatten på NRK1 i kveld. Fredag 25. februar var 13 personer samlet på en restaurant. Solberg skulle deltatt, men måtte oppsøke lege på grunn av øyeproblemer.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Erna Solberg, Geilo, Debatten, NRK1, Solberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Solberg, beklager, regelbrudd
NRK - 02 juni 21 kl. 22:14

Flere dyrehold tatt for regelbrudd

Mattilsynet økte andelen uvarslede dyrevelferdstilsyn i årets fire første måneder. Det er en mulig forklaring på at flere regelbrudd ble avdekket. Mattilsynet gjennomførte tilsyn i 995 dyrehold mellom januar og april.

Aftenposten - 05 jan. 21 kl. 15:18

Petroleumstilsynet: Alvorlige regelbrudd på Martin Linge-feltet

Petroleumstilsynet har funnet ni regelbrudd på Martin Linge-feltet, der Equinor er operatør..

E24 - 17 mars 21 kl. 12:51

Alvorlige regelbrudd på Seadrill-rigg

Petroleumstilsynet har gjennomført en granskning av en hendelse på Seadrills Stavanger-baserte rigg, West Bollsta. Granskningen avdekket alvorlige regelbrudd, og Seadrill har fått pålegg om utbedringer..

E24 - 26 mars 21 kl. 10:19

Seadrill slapp dagbøter. Så kom et nytt alvorlig regelbrudd

Petroleumstilsynets avdekket flere alvorlige regelbrudd på Seadrills borerigg West Mira. Dette medførte to pålegg og tvangsmulkt. Nå unngår boreselskapet gebyret.

E24 - 21 april 21 kl. 17:33

Innrømmer regelbrudd i anbudsdrama på Romerike

Nedre Romerike Avløpsselskap innrømmer regelbrudd i avlyst biogassanbud, men avviser klage fra portugisisk selskap som ble disket i siste liten..

NRK - 22 april 21 kl. 09:12

Tilsyn: Alvorlige regelbrudd

Alvorlige regelbrudd er avdekket etter brannen på Equinors anlegg på Melkøya, mener Petroleumstilsynet..

NRK - 26 mai 21 kl. 13:17

Solberg mister VM-runde

Rallyføreren Oliver Solberg får ikke kjøre neste ukes VM-runde på Sardinia fordi faren Petter Solberg har avlagt positiv koronatest. Det opplyser teamet i en pressemelding onsdag. Det italienske koronaregelverket, samt reglene til Det internasjonale bilsportforbundet (FIA), krever at alle nærkontakter til smittede går i karantene i 14 dager.

Aftenposten - 02 mars 21 kl. 19:39

Erna Solberg beklager at Statsministerens kontor har vært involvert i Molde-ordførerens Oslo-utspill

Statsminister Erna Solberg (H) beklager at Statsministerens kontor har vært involvert i Molde-ordførerens Oslo-utspill..

NRK - 20 mars 21 kl. 12:23

Solberg beklager til Høyre-folk

I en e-post til alle Høyres medlemmer beklager Erna Solberg at hun, ved to anledninger, samlet for mange personer i forbindelse med sin egen 60-årsfeiring. – Jeg er oppriktig lei meg for situasjonen dette har satt partiet vårt i, skriver hun..

NRK - 13 mars 21 kl. 23:31

Færder-ordfører beklager

I Færder i Vestfold sørget kriseledelsen i kommunen for å bli vaksinert. Lørdag kveld beklager ordføreren at han tok imot vaksinen. – Jeg fikk en SMS med spørsmål om jeg kunne komme for å få koronavaksine, og svarte med tommel opp, uten å tenke mer over det.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Nato: Pressekonferanse nå

Natos Generalsekretær Jens Stoltenberg holdre pressekonferanse nå. Sendingen på NRK starter klokken 1610..

NRK - 5 minutter siden

Smittetala søkk i Pakistan

Pakistan har registrert dei lågaste tala på koronatilfelle og dødsfall på seks månader. Ein søkkande smittetrend gjer at styresmaktene har letta på smitteverntiltaka. Pakistan har som mål å vaksinere 70 millionar menneske i år.

NRK - 15 minutter siden

TV 2: Start-treneren sparket

Start-trener Joey Hardarson ferdig i Start, erfarer TV 2. Islendingen har vært hovedtrener siden 2019. Det er ventet at klubben snart kommer med en pressemelding..

NRK - 15 minutter siden

Venstre støtter mistillt mot Berg

Venstre i Oslo støtter mistillitsforslaget mot Lan Marie Berg. Det bestemte de seg for mandag ettermiddag, skriver partiet i en pressemelding. De skriver i sin begrunnelse at de ikke kan se forbi at Lan Marie Berg ventet så lenge med å informere bystyret om sprekken.

NRK - 15 minutter siden

Norge fortsetter sykehus i Kabul

Norge har sagt seg villig til å drive feltsykehuset i Kabul ut året, selv om Nato trekker styrkene sine ut. Statsminister Erna Solberg (H) kom med nyheten på Natos toppmøte i Brussel. Hun tar forbehold om at sikkerheten må ivaretas for dem som jobber på sykehuset.

NRK - 30 minutter siden

Rettssak mot Suu Kyi har startet

Mange politibetjenter vitnet da rettssaken mot Myanmars avsatte leder Aung San Suu Kyi startet mandag. Advokatene hennes sier de er forberedt på det verste. Suu Kyi har sittet i husarrest siden hæren igjen kuppet makten 1.

NRK - 30 minutter siden

Bro i Alta

Broen som kollapset i Alta under flommen ble fikset på under 20 timer..

NRK - 45 minutter siden

Hellas sender asylsøkere til Tyrkia

I forrige uke besluttet Hellas at Tyrkia er et trygt land å sende asylsøkere tibake til. Avgjørelsen har fått 40 menneskerettsorganisasjoner til å reagere i en felles uttalelse. Ifølge rapporter presses flyktninger i Tyrkia ut av landet, til og med til krigsherjede Syria, advarer de.

NRK - 1 time siden

Tolv dømt til døden i Egypt

En egyptisk domstol har stadfestet dødsstraffen mot tolv medlemmer av Det muslimske brorskap. Samtidig reduserte retten straffen for 31 andre til livsvarig fengsel. Avgjørelsene er endelig og kan ikke ankes.

NRK - 1 time siden

Høie: Får langt færre Pfizer-doser

– Vi har fått en dårlig nyhet, sier helseminister Bent Høie og sier at Norge får langt færre vaksinedoser fra Pfizer i juli, august og september enn ventet. – Totalt er det 900.000 færre doser enn det vi hadde håpet på i disse månedene, sier Høie.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt