NRK > Nyheter

Wednesday, 20 October, 02:43

NRK - 17 aug 21 kl. 15:35

Snur om studentvaksiner

Fredag morgen ble det kjent at FHI ville avvikle ordningen med ekstra doser til studenter. Dette etter at det ble klart at Norge ville få en million ekstra vaksinedoser fra Polen, noe FHI mente ville være tilstrekkelig. Nå skriver VG at FHI lover at kommuner med studenter skal få nok doser. – Men det er riktig at vi har sagt at vi ikke sender dette ut til alle studiekommuner gitt den nye og veldig store leveranser som kommer til alle kommuner i akkurat de ukene det var planlagt å sende ut doser til studentene, sier avdelingsdirektør Are Stuwitz Berg ved FHI til VG. Han sier han gjerne hører fra studiekommuner som trenger ekstra doser.
Les mer på NRK


Les mer om:
FHI, Norge, Polen, VG, Are Stuwitz Berg, Ådne Dæhlin, Ås

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snurom , studentvaksiner
E24 - 03 maj 21 kl. 08:31

Børsen snur: Svak oppgang

Etter å ha startet dagen i minus snur Børsen marginalt opp i 09:30-tiden..

E24 - 11 maj 21 kl. 06:29

Bakkafrost snur til pluss i første kvartal

Bakkafrost ser tegn til bedring i markedet etter coronakrisen, og snur samtidig fra minus til kraftig i pluss på bunnlinjen i første kvartal..

Dagbladet - 30 maj 21 kl. 08:42

Nektet rasofre erstatning: SNUR

Rasofre i 19 av 24 boliger i et sameie på Gjerdrum ble nektet forsikringsdekning for boligskader de fant etter evakueringen. Nå snur forsikringsselskapet Fremtind - etter at Dagbladet tok kontakt..

VG - 03 jun 21 kl. 17:04

Senterpartiet snur i fiskestrid etter kritikk

Landsstyret i Senterpartiet snur i fiskestriden i aller siste time. Nå sier de likevel nei til Møre og Romsdal Sp som vil bevare dagens kvotestruktur, og vil ha en innskjerping mot trålerne..

E24 - 08 jun 21 kl. 08:27

Oslo Børs snur svakt opp – markant oppgang for Bergenbio

Bergenbio stiger kraftig på Oslo Børs, der Hovedindeksen snur opp etter en negativ start..

Aftenposten - 08 jun 21 kl. 17:55

Over 20.000 protesterer på prisøkning: TV 2 snur ikke

Over 20.000 fotballsupportere har skrevet under på et opprop mot TV 2s prisøkning på fotball. Men TV-kanalen snur ikke..

VG - 08 jun 21 kl. 17:55

Over 20.000 protesterer på prisøkning: TV 2 snur ikke

Over 20.000 fotballsupportere har skrevet under på et opprop mot TV 2s prisøkning på fotball. Men TV-kanalen snur ikke..

VG - 22 jul 21 kl. 13:03

Nå snur været: Nord-Norge får opp mot 30 grader!

Fra og med mandag snur vinden og dermed været. Helgeland får oppimot 30 grader, men du må være rask for å rekke å nyte varmen..

E24 - 27 jul 21 kl. 09:24

Norske prosjekter i rute: Wintershall snur i pluss

Børsklare Wintershall Dea snur fra underskudd for ett år siden til overskudd i årets andre kvartal. Selskapet venter å starte utvinningen fra sine norske prosjekter Njord, Nova og Dvalin i andre halvdel av 2022..

E24 - 29 jul 21 kl. 08:22

Shell snur til pluss og jekker opp utbyttet

Oljegiganten Shell snur til et solid overskudd i andre kvartal etter et kraftig underskudd på samme tid i fjor, og varsler i likhet med Equinor økt utbytte og tilbakekjøp av aksjer for milliarder av dollar..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Komité vil straffe Steve Bannon

Komiteen som gransker kongresstormingen i USA har vedtatt at Steve Bannon bør tiltales for å ha vist forakt for Kongressen ved å nekte å vitne. Bannon ble instruert av sin tidligere sjef, Donald Trump, til ikke å vitne for komiteen..

NRK - 1 time siden

OL-ilden ankom Beijing

Den olympiske ilden har kommet fram til Beijing. Ilden ble mottatt av visepresident Yu Zaiqing i den kinesiske OL-komiteen som her viser fram flammen som ble fraktet med fly fra Hellas. Vinter-OL skal arrangeres i Beijing fra 4.

NRK - 1 time siden

Tre barn døde i luftangrep i Tigray

Tre barn ble drept i luftangrepene mot Tigray-regionen i Etiopia denne uken. Det har lokale helsearbeidere rapportert til FN. Statlige medier i Etiopia har bekreftet at det ble gjennomført et luftangrep mot Mekele, hovedstaden i regionen som fredsprisvinner Abiy Ahmeds regime gikk til krig mot i november i fjor..

NRK - 1 time siden

Nord-Korea bekrefter ny missiltest

Nord-Korea bekrefter at landet gjennomførte en prøveskyting av det som omtales som en ny type ballistisk missil fra en ubåt tirsdag. Nyheten gjør at det blir avholdt et krisemøte i FNs sikkerhetsråd onsdag, ifølge AFP. Ifølge diplomatiske kilder var det USA og Storbritannia som kalte inn til møtet.

NRK - 1 time siden

Vedum: Ingen kur mot dyr strøm

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum sier det ikke finnes noen mirakelkur mot høye strømpriser. Han sier til Klassekampen at han er bekymret over utviklingen og sier regjeringen har startet arbeidet med å få ned prisene..

NRK - 2 timer siden

Over 1000 døde i Russland tirsdag

I Moskva må arbeidstakere over 60 år holde seg hjemme de neste fire månedene, og bedrifter er pålagt å ha minst 30 prosent av de ansatte på hjemmekontor. Tirsdag ble det registert 1015 koronadøde i landet, det høyeste tallet siden pandemien startet. Over 225.

NRK - 2 timer siden

608 nye koronasmittet siste døgn

Tirsdag ble det registrert 608 nye koronatilfeller i Norge. Det er 18 flere enn forrige tirsdag. Den siste uka er det i snitt registrert 410 nye smittede per dag.

NRK - 2 timer siden

96-åring anklaget for 11.000 drap

En 96 år gammel tidligere sekretær i konsentrasjonsleiren Stutthof møtte idag i retten i Tyskland. Irmgard Furchner anklages for medvirkning til over 11.000 drap..

NRK - 2 timer siden

Årets unge kokk 2021

Vinneren av prisen Årets unge kokk 2021 ble 24 år gamle Andrea Svendsen. Hun jobber som kokk ved Bula Neobistro i Trondheim. Andreplassen gikk til Siriyaporn «Mymint» Rithisirikrerg.

NRK - 4 timer siden

Trenger flere lastebilsjåfører

Lange arbeidsdager og dårlig lønn gjør at lastebilbransjen har mangel på sjåfører i Norge. Dette kan føre til at du ikke får de varene du har bestilt eller de du pleier å kjøpe..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt