NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 07:53

NRK - 22 mars 21 kl. 18:54

Snek seg inn på treningssenter

En mann fra Viken snek seg søndag kveld inn på et treningssenter i Sør-Odal. Senteret har den siste tiden kun vært åpent for folk i Innlandet. Overvåkningsbilder NRK har fått tilgang på, viser at han klatret over døra gjennom en 50 centimeter åpning..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Viken, Sør-Odal, Innlandet, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snek, seg, inn, treningssenter
Aftenposten - 16 feb. 21 kl. 10:47

Utenriksminister snek vaksinekøen. – Jeg kunne ikke unne meg luksusen å bli syk.

487 samfunnstopper snek i vaksinekøen i Peru, ifølge landets president..

NRK - 30 jan. 21 kl. 03:15

Aksjonerte mot treningssenter

Etter mistanke om treningsturister fra Oslo og dårlig overholdelse av smittevernreglene, møtte politiet opp ved et treningssenter i Vestfold, skriver Tønsbergs Blad. Daglig leder ved treningssenteret bekrefter at det var et par fra Drammens- og Bærumsområdet som hadde vært innom treningssenteret..

VG - 02 mars 21 kl. 14:34

21 smittet på treningssenter i Harstad

21 personer har nå testet positivt etter coronautbrudd på et treningssenter i Harstad..

Aftenposten - 29 mai 21 kl. 07:00

Jeg prøvde å unngå engelsk i dagligtalen i noen uker. Det var overraskende vanskelig.

Det snek seg inn engelske ord som «chill», «what» og «interesting»..

Klartale - 26 mars 21 kl. 08:28

Korona-smittet snek seg over grensa

To personer forsøkte flere ganger ulovlig å komme seg over grensa til Norge. Den ene er smittet med korona-viruset..

NRK - 05 april 21 kl. 15:29

Bernard Tapie ranet i sitt hjem

Den franske forretningsmannen, mediepersonligheten og hvitsnippforbryteren Bernard Tapie og kona hans ble ranet i sitt hjem natt til første påskedag. Fire menn snek seg gjennom vaktholdet og truet paret i 70-åra til å gi fra seg smykker, melder BBC..

NRK - 18 mai 21 kl. 16:55

Vidarefører deler av forskrifta

Tysdag 18. mai har kommunane Ålesund, Sula og Giske valt å vidareføre delar av den lokale forskrifta fram til midnatt tysdag 25. mai.

NRK - 28 feb. 21 kl. 07:30

Nye tiltak i Harstad

Harstad kommune strammer inn restriksjoner etter smitteutbrudd på et treningssenter. Fra natt til søndag blir det blant annet ikke tillatt å arrangere eller delta på sammenkomster som finner sted i eller i tilknytning til en privat bolig eller fritidsbolig, og der flere enn 5 gjester i tillegg til de som bor i boligen er til stede samtidig..

NRK - 01 mars 21 kl. 19:38

Kristiansand stenger restaurantar

Kristiansand innfører nokre av dei strengaste tiltaka sidan pandemien starta. Frå måndag stenger restaurantar, barar og treningssenter. Det påverkar fleire nabokommunar, som også strammar inn..

NRK - 08 mars 21 kl. 13:31

Finland strammar inn

For å minske den aukande koronasmitten innfører Finland nye koronarestriksjonar. Nasjonalforsamlinga i landet vedtok måndag å stengje dei fleste kafear og restaurantar, i fyrste omgang fram til 28. mars.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sjå Politisk sommarkvarter

Dagens gjest i Politisk sommarkvarter er stortingrepresentant og leiar for Oslo Høgre, Heidi Nordby Lunde..

NRK - 30 minutter siden

Flere nordmenn vil ha elbil

De siste fire årene er langt flere blitt positive til å eie elbil. 2017 var 31 prosent negative til å eie elbil, mens denne andelen har sunket til 24 prosent i 2021, ifølge en undersøkelse fra Naf. Andelen som kan tenke seg å eie elbil har økt fra 30 prosent til 43 prosent..

NRK - 30 minutter siden

Haitis sikkerhetssjef arrestert

Haitis sikkerhetssjef er arrestert i kjølvannet av drapet på president Jovenel Moïse 7. juli, opplyser politiet. Sikkerhetssjef Jean Laguel Civil er mistenkt for å ha vært delaktig i plottet som fikk presidenten drept i sin bolig av agenter som klarte å ta seg forbi vaktene uten å løsne et skudd.

NRK - 45 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 45 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS.

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 1 time siden

Brann i terrenget i Stryn

Det er ein brann i terrenget i Åsheimsfjellet i Stryn, skriv 110 Vest på Twitter. Branntenesta seier det er langt frå farbar veg. Dei melde fyrst at dei tok seg ut i området med ATV, men opplyste klokka 06:41 at dei vurderer skogbrannhelikopter når brannvesenet er framme og har oversikt..

NRK - 1 time siden

Brannbomber mot Cubas ambassade

Cubas utenriksminister Bruno Rodriguez hevder landets ambassade i Paris har blitt angrepet med brannbomber, skriver NTB, Han ga ingen detaljer om angrepet i en melding på Twitter, og det er heller ikke klart om noen ble skadd eller om angrepet gjorde skade..

NRK - 1 time siden

Mann arrestert for skyteepisode

Ein mann i 25-årsalderen blei fredag arrestert sør i Stockholm og mistenkt for å vera innblanda i ein skyteepisode der to barn blei trefte i ein beina. Mannen forsøkte å stikka av då politiet kom og prøvde å køyra over ein politibetjent under arrestasjonen. Han er dermed også mistenkt for drapsforsøk på politimannen, skriv Expressen..

NRK - 1 time siden

Melbourne letter på restriksjonene

Melbourne åpner igjen tirsdag etter den siste tids nedstenging. I storbyen Sydney i New South Wales går fortsatt mot nedstenging etter fire uker med strenge restriksjoner. Tirsdag ble det registrert 172 nye smittetilfeller i delstaten.

NRK - 1 time siden

170 utan straum i Agder

Tysdag morgon er 170 husstandar utan straum i Agder etter uværet måndag kveld, opplyser Agder Energi til NRK. Selskapet har hatt feilretterar ute heile natt til tysdag. På det verste måndag kveld var nesten 3000 husstandar straumlause..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt