Klartale > Nyheter

Wednesday, 10 August, 04:57

Klartale - 06 jun 22 kl. 06:00

Snart kan du se kunstsamlingen til dronningen

Dronning Sonja samler på kunst. Nå skal hun vise fram sin private samling for publikum. Det betyr at du kan få se hva dronningen har samlet på.Helt siden hun var tenåring har hun samlet på kunst. Slottet sier at hun har rundt 1.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Sonja, Nordgren, Andy Warholds

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snart kan du se kunstsamlingen, til, dronningen
Klartale - 04 jul 22 kl. 10:55

Dronning Sonja fyller 85 år

I flere år har dronning Sonja feiret fødselsdagen sin privat. Det gjør hun også mandag, opplyser Kongehuset til nyhetsbyrået NTB.Det er 54 år siden dronningen ble en del av det norske kongehuset.

Klartale - 03 jun 22 kl. 06:00

Han skal ta ansvaret etter dronning Elizabeth

Det er godt å være dronning.Det kan dronning Elizabeth skrive under på. Hun er Storbritannias dronning.

NRK - 10 maj 22 kl. 12:17

Prins Charles taler til det britiske parlamentet

Prins Charles holder for første gang dronningens tale under åpningen av det britiske parlamentet tirsdag. Det gjør han fordi dronning Elizabeth ikke kan delta grunnet sykdom. Den tradisjonsrike talen er vanligvis skrevet av regeringen for dronningen, eller i dette tilfellet prins Charles, og fastsetter lovveret som regjeringen tar sikte på å innføre for parlamentet.

NRK - 03 jun 22 kl. 17:17

Dronning Elizabeth dropper nok et jubileums-arrangement

Storbritannia feirer dronning Elizabeths 70-års jubileum på tronen over flere dager. Men den 96 år gamle dronningen følte seg ute av form etter å ha fulgt en militærparade på balkongen på torsdag. Fredag formiddag ble hun derfro ikke å se på jubileumsgudstjenesten.

NRK - 21 apr 22 kl. 10:02

Dronning Elisabeth fyller 96 år

Torsdag markeres dronning Elisabeth II's bursdag med salutt på Tower of London og Hyde Park. Den britiske monarken fyller 96 år torsdag. Siden 1700-tallet har monarkens offisielle bursdag blitt feiret i juni.

NRK - 30 mar 22 kl. 15:51

Dronningen møter ukrainske flyktninger

Dronning Sonja skal fredag møte ukrainske flyktninger hos hjelpeorganisasjonen Caritas Norge. Ordfører Marianne Borgen (SV) vil ledsage dronningen under besøket, som finner sted i Caritas Norges kontorer i Oslo sentrum fredag formiddag, opplyser Kongehuset. Dronningen vil bli orientert om arbeidet som gjøres for flyktningene fra Ukraina.

NRK - 08 mar 22 kl. 15:53

Deler av Schøyen-samlingen må gis tilbake til Irak

Deler av den omstridte kunstsamlingen til Martin Schøyen må gis tilbake til Irak, slår Kulturhistorisk museum fast i en rapport bestilt av regjeringen. Schøyens advokat, Cato Schiøtz, sier til NTB at rapporten inneholder mange faktafeil og uholdbare spekulasjoner. – Det er ikke på noe punkt gitt vanlig kontradiksjon med henhold til det faktum som rapporten er basert på.

Dagbladet - 12 jun 22 kl. 11:58

Får kraftig kritikk:- Veldig problematisk

Nasjonalmuseet har satt av et helt rom til å stille ut kunstsamlingen til døtrene til milliardæren John Fredriksen. Det skaper kraftige reaksjoner..

Dagbladet - 17 jun 22 kl. 10:01

Kjøpte spalteplass i internasjonal avis

Nasjonalmuseet har stilt ut kunstsamlingen til døtrene til John Fredriksen. Det har skapt kontroverser. Nå har Fredriksen-familien betalt for omtale av Nasjonalmuseet i internasjonal kunstavis..

Klartale - 25 jun 22 kl. 07:00

Slottet åpner for omvisninger igjen

Det kongelige slott er bolig og arbeidsplass for Kongefamilien. Gjennom sommeren blir det åpent for alle å komme på besøk. Det blir visninger hvert tjuende minutt.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 10 timer siden

Nytt farevarsel for Storbritannia

19. juli var det 40,3 grader i Storbritannia. Det var rekord.

Klartale - 12 timer siden

Britney Spears gjør comeback

Britney Spears var en av de mest populære artistene på 2000-tallet. Men de siste årene har det vært alt annet enn musikk som har vært hovedfokus når vi snakker om Spears.Fra 2007 til november 2021 var faren Jamie Spears vergen hennes.

Klartale - 14 timer siden

Hva skjer egentlig etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og avhørt. Noen blir også tiltalt.

Klartale - 15 timer siden

Ukrainere sliter fortsatt med å få seg jobb

Ljudmyla Tsjudyjovytsj er fra Ukraina. Hun jobbet advokat før krigen startet. Da krigen startet måtte hun tenke på datteren sin sikkerhet.

Klartale - 15 timer siden

Forsikringsselskap advarer mot å spare for mye på strømmen

– Snart kommer høsten og de første nettene med frost. Det sier Therese Hofstad-Nielsen. Hun er skadeforebygger for Fremtind.

Klartale - 17 timer siden

Bensin og diesel har blitt billigere

Dermed har bensin blitt sju kroner billigere enn før sommeren. Det skriver avisa Nettavisen. Men prisen er likevel mye høyere enn for ett år siden.

Klartale - 06 aug 22 kl. 06:30

Bor i bobil året rundt

Yrjan Olsnes fra Bergen bor i bobilen sin. Det har han gjort i tre år. Når Klar Tale møter Olsnes, har han parkert på Grefsenkollen i Oslo.

Klartale - 17 timer siden

Taiwan øver nå også på krig

Kina og Taiwan er uenige. Kina mener at Taiwan er en del av dem. Mens Taiwan mener det motsatte og vil være uavhengige.

Klartale - 18 timer siden

Gjermund Cappelen er løslatt fra fengsel

Kaja de Vibe Malling er advokaten til Gjermund Cappelen. Hun sendte en e-post til nyhetsbyrået NTB. Der skriver hun at Cappelen er løslatt fra fengsel.

Klartale - 18 timer siden

Håper på et fredelig valg

Raila Odinga leder på meningsmålingene. Han var i eksil i Norge noen måneder i 1991. Odinga har vært en av Kenyas ledende politikere i mange år.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com