NRK > Nyheter

Thursday, 23 September, 03:50

NRK - 30 jul 21 kl. 00:45

Snapchat er nede

Snapchat er nede. En rekke brukere har meldt om at de ikke kommer inn på meldingstjenesten..
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snapchater , nede
NRK - 30 jul 21 kl. 00:45

Snapchat har tekniske vansker

Snapchat er nede og brukerne kommer ikke inn på meldingstjenesten. Over 100.000 brukere har meldt fra om feil, ifølge Downdetector.

NRK - 17 aug 21 kl. 08:27

Snapchat-utpressing rammer flere

Slettmeg.no har i sommer fått flere henvendelser fra Snapchat-brukere som har fått sin kontoen kapret og blitt utsatt for utpressingsforsøk. Ofrene presses for penger for at innholdet ikke skal spres videre, opplyser NorSIS, som står bak tjenesten.

NRK - 31 jul 21 kl. 14:40

Telias 4G-nett nede i Nord-Norge

Telia har tekniske problemer ved en basestasjon, noe som gjør at selskapets 4G-nett er nede i store deler av Nord-Norge, nord for Lofoten. I Finnmark er hele 4G-nettet nede. Enkelte områder i Troms er ikke rammet, ifølge en driftsmelding fra Telia..

Dagbladet - 11 maj 21 kl. 19:52

Rykter om smittesalg på Snapchat

Rykter om at coronasmitte selges på Snapchat for en hundrings, har ført til bekymring i hardt rammede Grenland..

NRK - 12 maj 21 kl. 09:58

Blir tilbudt narkotika på Snapchat

Ungdom i Lyngdal blir tilbudt gratis narkotika på Snapchat. Det kom fram da Lyngdal kommune presenterte funn fra et omfattende kartleggingsarbeid, skriver Lister24. Blant negative funn er at ungdomsmiljøene i kommunen er preget av «gjengkultur»..

NRK - 20 maj 21 kl. 12:14

Dømt etter Snapchat-deling

Ein mann i 30-åra er i Buskerud tingrett dømt til seks års fengsel for valdtekt av dottera si på eitt år. Mannen kom i politiet sitt søkjelys etter ei urovekkjande Snapchat-deling, som blei tipsa inn til politiet i Egersund. Han erkjente seg skuldig..

NRK - 08 jul 21 kl. 21:15

Åtvarar mot ny Snapchat-trend

Unge heng kvarandre ut med å legge ut seksuelle handlingar, slåstkampar og rusmisbruk på lukka «expose»-kontoar på Snapchat. Politiet ber om hjelp til å stoppa desse kontoane..

NRK - 02 aug 21 kl. 05:46

Gir opp snapchat-sporet

Politiet gir opp håpet om å få ut Snapchat-spor, etter helikopterulykken i Alta i 2019. Personvernet gjør at politiet ikke får tilgang på en snap som kan ha blitt sendt like før helikopteret styret og seks mennesker omkom..

Aftenposten - 17 aug 21 kl. 18:00

Advarer mot Snapchat-utpressing. Her er tre ting du bør gjøre for å sikre deg.

– Mange har lagret bilder i Snapchat som ofte er av en svært privat karakter..

Dagbladet - 04 sep 21 kl. 18:41

«Rød Løper» på Snapchat

Bare dager etter at kjendisuniverset «Rød Løper» kom med egen podkast lanserer de nå også en egen Snapchat-kanal..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ubåtverft sender faktura

Frankrikes Naval Group sier verftet kommer til å sende en detaljert kostnadsoversikt til Australia i løpet av de neste ukene. Fakturaen kommer til å inneholde kostnadene det franske verftet forventer at myndighetene i Canberra betaler for å skrote ubåtavtalen..

NRK - 1 time siden

Passasjersvikt kan gi rutekutt

Bruken av Ruters kollektivtilbud i Oslo og Akerhus falt kraftig under pandemien, og passasjertallene i høst er rundt 70 prosent av normalen. Det kan føre til rutekutt. Nedgangen i kollektivbruken har vedvart, selv om biltrafikken ser ut til å være tilbake som normalt, målt ut fra passeringstall i bomringene og Vegvesenets trafikktellinger, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

USA godkjenner påfyllingsdose

USAs legemiddeltilsyn FDA godkjenner at Pfizer/Biontech-vaksinen kan gis som en ekstra dose til personer over 65 år og til folk i risikogrupper. Avgjørelsen kommer etter uker med intern uenighet innad i FDA. Beslutningen åpner for at personer over 65 år som har fått Pfizer/Biontech-vaksinen, kan få en påfyllingsdose minst seks måneder etter den andre dosen, skriver The New York Times..

NRK - 2 timer siden

Argentina har tilbakebetalt gjeld

Argentina betalte onsdag nærmere 1,9 milliarder dollar av sitt 44 milliarder dollar store lån til Det internasjonale pengefondet (IMF). Det gjeldstyngede søramerikanske landet fikk 44 milliarder av et i alt 56 milliarder dollar stort lån fra IMF..

NRK - 3 timer siden

799 nye koronasmittede

Det siste døgnet er det registrert 799 koronasmittede i Norge. Det er 170 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 737 koronasmittede per dag.

NRK - 4 timer siden

Mann pågrepet med kniv

En mann ble onsdag kveld pågrepet etter å ha vist frem en kniv i en butikk på Carl Bernes plass i Oslo. Mannen ble pågrepet uten dramatikk. Ingen personer er skadd, melder politiet i Oslo..

NRK - 4 timer siden

Oppgang på børsen i USA

Børsen i i New York endte opp onsdag etter at den gjeldstyngede kinesiske eiendomsgiganten Evergrande forsikret markedet om at gjelda ikke blir misligholdt. Dow Jones-indeksen var onsdag opp 1 prosent, i likhet med den bredere S&P-indeksen og teknologitunge Nasdaq..

NRK - 5 timer siden

Elleve menn dømt i Marokko

Elleve menn er dømt til 20 år i fengsel hver for sin rolle i bortføringen og gruppevoldtekten av en tenåring i Marokko. Khadija Okkarou, som da var 17, gikk offentlig ut og fortalte om voldtekten i 2018. Hun sa hun ble bortført og holdt fanget i to måneder av en gjeng som voldtok og torturerte henne..

NRK - 5 timer siden

Ny ordfører i Bergen

Rune Bakervik (Ap) ble insatt som ny ordfører i Bergen under bystyremøte i Bergen onsdag kveld. Han ble valgt for resten av valgperioden 2019-2023. – Jeg skal gjøre mitt beste, og jobbe for Bergen hver dag, sa han fra talerstolen.

NRK - 5 timer siden

VG: Snart lettere å reise ut av EU

Helsedirektør Bjørn Guldvog sier til VG at han tror det snart vil være enklere å reise mellom land for fullvaksinerte. Etterhvert som flere lands koronasertifikater blir kompatible med den europeiske løsningen, vil det gjøre langturene enklere. Tirsdag ble koronapassene for Albania, Færøyene, Marokko og Panama koblet opp til EUs løsning.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt