VG > Utenriks

Friday, 17 September, 18:14

VG - 24 jul 21 kl. 15:51

Snøleopard testet positivt for corona

San Diego Zoo stenger snølopard-habitatet for besøkende..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Diego Zoo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snøleopard, testet, positivt, for, corona
NRK - 24 jul 21 kl. 23:54

Snøleopard i USA koronasmittet

En snøleopard i dyrehagen i San Diego i California har testet positivt for korona. Det er uklart hvordan den er blitt smittet. Den ni år gamle snøleoparden Ramil ble testet etter at dyrepasserne la merke til at han hostet og hadde rennende nese.

NRK - 23 apr 21 kl. 22:45

Ansatte ved restaurant smittet

Ålesund kommune har i kveld fått bekreftet åtte nye smittetilfeller: To ansatte ved Tollboden i Ålesund har testet positivt på hurtigtest. Det er sendt prøve til PCR for testing. Begge er i isolasjon.

NRK - 14 jul 21 kl. 12:35

Virustrøbbel for OLs flyktningtropp

Nesten alle utøverne i flyktningtroppen til sommer-OL får utsatt sin reise til Tokyo fordi en person i støtteapparatet har testet positivt for koronavirus. 26 av de 29 utøverne i troppen befinner seg i Qatar, og de må være der og trene inntil videre. Det er ennå ikke avklart når de får reise til Tokyo.

NRK - 12 maj 21 kl. 14:13

Død person på skip koronasmittet

16 av 18 testede på malmskipet «Pebble Beach» har testet positivt for covid-19, ifølge Narvik kommune. En av dem som testet positivt, døde i natt. Den avdøde testet også positivt.

NRK - 19 jul 21 kl. 09:36

Tsjekkisk OL-utøver smitta

En spiller på Tsjekkias OL-lag i volleyball har testet positivt for koronaviruset i OL-landsbyen i Tokyo. Det melder nyhetsbyrået AFP, som siterer tsjekkernes OL-sjef Martin Doktor. Volleyballspilleren skal ha testet positivt på den daglige virustesten i OL-landsbyen søndag.

Klartale - 21 maj 21 kl. 09:31

Bare tre elever testet positivt

Elevene på skoler i Oslo har blitt testet for korona-viruset. Bare tre testet positivt..

NRK - 01 aug 21 kl. 09:51

Tigre testet positivt på korona

To sumatratigere ved en indonesisk dyrehage har nå blitt friskmeldt etter at de fikk påvist Covid-19 i midten av juli, skriver Reuters. Myndighetene i Jakarta prøver å finne ut hvordan tigrene kan ha blitt smittet. Tigrene, som heter Tino (9) og Hari (12), ble testet for korona da de mistet appetitten og slet med å puste.

NRK - 10 aug 21 kl. 09:33

Seks testet positivt i Tromsø

Seks personer har testet positivt på covid-19-19 i Tromsø siste døgn. To er sannsynligvis smittet i en annen kommune, mens to er knyttet til et annet smittetilfelle. De to siste er nærkontakter, melder Tromsø kommune.

NRK - 10 sep 21 kl. 21:46

Smitte blant 1000 Oslo-elever

Litt over 1000 personer ved ungdomsskolene og de videregående skolene i Oslo testet positivt for koronaviruset denne uken, skriver Aftenposten. Fra mandag til torsdag ble 40.000 elever testet, de fleste tok en hjemmetest før de kom på skolen.

NRK - 07 maj 21 kl. 12:36

Åtte nye smittede i Vestnes

Vestnes kommune har fått melding om åtte nye smittetilfeller av covid-19. Tre av de nærkontaktene som nå har testa positivt er relatert til utbruddet ved Vard Brattvaag, fire andre er nærkontakter til de arbeiderne som testet positivt i forrige uke og som er relatert til Vard Langsten. Alle er i isolasjon på Trohaugen.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

FNs generalsekretær: Verden er på vei mot 2,7 graders oppvarming

Går ikke klimautslippene ned, er verden på vei mot 2,7 graders oppvarming, advarer FNs generalsekretær António Guterres..

VG - Igår: 00:49

I natt skjer det: Første amatørbesetning i verdensrommet

– De risikerer livet, sier NRKs romfartsekspert Hallvard Sandberg om deltakerne i den første privatfinansierte romferden, som skyter fart mot rommet natt til torsdag..

VG - I førrgår: 16:45

Stoltenberg: – En tragedie at Taliban er tilbake

NATO-sjef Jens Stoltenberg kaller det «en tragedie for det afghanske folk» at Taliban er tilbake i Kabul. Han avviser ikke at hans eget spor var at NATO-styrkene skulle bli inntil en avtale med Taliban var på plass..

VG - I førrgår: 11:01

Dansk avis med klimastikk til Norge

– Kjære Norge, hvis ikke dere som har et oljefond på 12.000 milliarder kan gjennomføre et raskt grønt skifte, så kan ingen, skriver Information på sin forside..

VG - I førrgår: 18:58

Haitis regjeringsadvokat: Vil sikte statsministeren for presidentdrap

Telefonsamtaler med hovedmistenkte i drapet på president Jovenel Moïse, danner grunnlag for mistanke mot Haitis sittende statsminister Ariel Henry..

VG - I førrgår: 18:54

Topp-militær fryktet at Trump skulle gå amok

Ifølge en ny bok tok president Donald Trumps militære topprådgiver i all hemmelighet ekstraordinære grep etter kongressangrepet – i frykt for at presidenten skulle «gå amok»..

VG - 13 sep 21 kl. 12:48

Skogbranner i Spania: – Hele fjellsiden står i brann

I fem dager har skogbranner herjet i den spanske regionen Andalucía. – Fra huset hvor vi holder til kan vi se hele fjellsiden stå i brann, sier Svein Erik Alte (68) til VG..

VG - 12 sep 21 kl. 23:34

New York Times: Amerikansk droneangrep drepte hjelpearbeider – ikke terrorist

Til sammen ble ti personer drept i angrepet – syv av dem var barn. USA sier de fremdeles etterforsker angrepet..

VG - 11 sep 21 kl. 21:52

Her fester danskene uten coronapass: – Bare deilig

KØBENHAVN (VG) Flere tusen klemmer seg sammen foran hovedscenen på Tivoli. Uten sperringer, kohorter eller bevis på negativ test..

VG - 11 sep 21 kl. 21:21

Moskva anklager USA for å blande seg inn i russisk valg

UD-talskvinnen Maria Zakharova hevder at de har bevis for at USA blander seg inn i det kommende russiske valget..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt