NRK > Nyheter

Sunday, 14 April, 10:17

NRK - 03 apr 24 kl. 06:55

Snøkaos i Sverige

Store mengder snø fører til kaos på veiene flere steder i Sør-Sverige onsdag morgen. Ifølge Aftonbladet har flere biler stått fast på vei E4 i 13 timer, og køen skal kun ha flyttet seg én kilometer siden klokka 17 tirsdag ettermiddag. Det var meldt gult og oransje farevarsel for snø i deler av Sverige. Ifølge svensk politi er det meldt om flere ulykker..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sør-Sverige, Aftonbladet, E4, Sverige

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snøkaosi , Sverige
Klartale - 02 jan 24 kl. 09:59

Snøen har laget kaos flere steder

Det ble en snørik start på året for mange. På Østlandet og Sørlandet kom det store mengder snø mandag. Meteorologisk institutt sendte ut flere farevarsler.

NRK - 17 jan 24 kl. 05:01

Vegtrafikksentralen sør: – Mye snø på veldig kort tid i Agder

Det snør veldig mye i Agder, og det snør i Vestfold og Telemark også nå på morgenkvisten. – I Agder har det kommet mye snø på veldig kort tid, sier trafikkoperatør Anniken Island ved Vegtrafikksentralen Sør. All tilgjengelig mannskap er ute å brøyter.

NRK - 18 jan 24 kl. 11:30

Snørekordene faller: – Litt uvanlig

Det er blitt målt rekordmye snø flere steder de siste dagene. På en målestasjon i Skien var det 1,35 meter snø. Januar har vært preget av snøstorm flere steder i landet.

NRK - 07 jan 24 kl. 15:26

Moderat og liten snøskredfare i Romsdal

I Romsdal og Trollheimen er det i dag og i morgon moderat snøskredfare med litt ustabile forhold. Det melder snøskredvarslinga til NVE, varsom.no.

Klartale - 12 feb 24 kl. 08:41

Snøen kommer til Østlandet

Det er sendt ut gult farevarsel for snø. Både i deler av Østlandet, Agder, Telemark og Vestfold.Det har allerede begynt å snø i løpet av natten.

Klartale - 06 dec 23 kl. 15:00

Nå kommer snøen for mange

Et lavtrykk er på vei litt sør for Norge. Det vil vi merke, ifølge Meteorologisk institutt. De sier det vil komme mildere vær og nedbør.

NRK - 18 jan 24 kl. 18:55

Oransje farevarsel i Hardanger

Snøskredvarslinga sender no ut oransje farevarsel for snøskred i Hardanger. Årsaka er dei store snømengdene som har kome i området kombinert med at det er venta auke i vinden fredag. – Sterk vind kjem til å flytte på snøen og blåse den inn i ledsidene i høgfjellet, slik at vi får ein auke i snøskredfaren, seier snøskredvarslar Jostein Aasen.

NRK - 03 dec 23 kl. 07:49

Flytrafikken i München gjenopptas etter snøkaos

München lufthavn har gjenopptatt trafikken etter kraftig snøvær fredag. Lørdag var all flytrafikk stanset. Været fortsetter imidlertid å skape trøbbel for tysk flytrafikk.

NRK - 03 jan 24 kl. 23:42

Sverige: Rundt 1000 biler står fast i snøkaos

Kraftig snøvær skaper problemer på veiene i Sør-Sverige. Opp mot 1000 biler anslås å stå fast på E22 i Skåne, og forsvaret setter inn beltevogner for å hjelpe. Det er særlig Blekinge og Skåne som er rammet av sterk vind, kraftig snøfall og glatt veibane.

Klartale - 21 nov 23 kl. 15:30

Har du sjekket hvordan været blir onsdag?

Onsdag er det sendt ut farevarsler over nesten hele landet. Varslene er for forskjellige ting. Noen steder er det snøfokk og snøskred.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Etihad stanser flyginger

Flyselskapet Etihad stanser flyginger til Tel Aviv i Israel og Amman i Jordan på søndag..

NRK - 1 time siden

Iran sier operasjonen var vellykket

Den iranske hæren sier drone- og missilangrepet på Israel var gjengjeldelse for et dødelig angrep på Irans konsulat i Damaskus, og at de oppnådde alle målene. – «Operasjon ærlig løfte» ble vellykket fra i går kveld til i morges og nådde alle sine mål, sier Mohammad Bagheri, stabssjefen for de iranske væpnede styrkene, til statlig TV..

NRK - 45 minutter siden

Støre: – Svært bekymret

Jonas Gahr Støre har kommentert Irans angrep på Israel. – Svært bekymret over utviklingen i Midtøsten i natt. Norge fordømmer Irans ulovlige og farlige angrep på Israel.

NRK - 1 time siden

Jordan sier de avskar objekter

Jordan sier de stoppet objekter som kom inn i deres luftrom sist natt, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Iran truer med større angrep

– Vår respons vil være mye større enn nattens militæraksjon hvis Israel gjengjelder, sier sjefen for de væpnede styrkene, generalmajor Mohammad Bagheri til stalig TV..

NRK - 1 time siden

G7-ledere vil ha videokonferanse om angrepet

G7-landenes ledere skal holde en videokonferanse om Irans angrep på Israel. Det opplyser kilder til Reuters. G7-landene er Canada, Frankrike, Italia, Japan, Storbritannia, Tyskland og USA..

NRK - 1 time siden

Iran advarer mot gjengjeldelse

Iran advarer USA, og sier at basene deres vil bli angrepet om de støtter Israels gjengjeldelse. Det kommer fram i en melding som er sendt fra Iran til USA via Sveits, melder Reuters. Irans revolusjonsgarde sier de vil hevne enhver form for angrep fra Israel..

NRK - 1 time siden

Israel: Hamas har avvist forslag til våpenhvile

Hamas har avvist det seneste forslaget fra internasjonale meklere om en våpenhvile i Gaza, melder Israels etterretningstjeneste Mossad. – Avvisningen av forslaget beviser at Sinwar ikke ønsker en humanitær avtale, sier Mossad i en uttalelse gjengitt av den israelske statsministerens kontor. Yahya Sinwar er Hamas' øverste leder på Gazastripen.

NRK - 2 timer siden

Barth Eide: – Vi har advart sterkt mot dette

– Det er et veldig alvorlig tegn på at dette kan eskalere kraftig. Vi har advart sterkt mot dette, og vi fordømmer dette angrepet. Det er ikke rom for denne typen hevn i folkeretten, sier utenriksminister Espen Barth Eide til NRK..

NRK - 2 timer siden

Israel og Jordan har gjenåpnet luftrommene sine

Både Israel og Jordan har gjenåpnet luftrommene sine etter den iranske angrepsbølgen. I Israel har farevarselet for angrep blitt opphevet. Israels luftrom har vært åpent igjen siden klokken 6.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com