NRK > Nyheter

Sunday, 14 April, 10:44

NRK - 02 apr 24 kl. 23:02

Snø fører til trafikkaos i Sør-Sverige

Store mengder snø fører til kaos på veiene flere steder i Sør-Sverige tirsdag kveld. På motorveien E20 mellom Göteborg og Stockholm har blant annet en buss med rundt 50 pensjonister stått fast i seks timer, skriver Aftonbladet. Mange biler og busser har kjørt av veien..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sør-Sverige, E20, Göteborg, Stockholm, Aftonbladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Snø, fører, til, trafikkaosi , Sør-Sverige
Klartale - 02 jan 24 kl. 09:59

Snøen har laget kaos flere steder

Det ble en snørik start på året for mange. På Østlandet og Sørlandet kom det store mengder snø mandag. Meteorologisk institutt sendte ut flere farevarsler.

NRK - 17 jan 24 kl. 05:01

Vegtrafikksentralen sør: – Mye snø på veldig kort tid i Agder

Det snør veldig mye i Agder, og det snør i Vestfold og Telemark også nå på morgenkvisten. – I Agder har det kommet mye snø på veldig kort tid, sier trafikkoperatør Anniken Island ved Vegtrafikksentralen Sør. All tilgjengelig mannskap er ute å brøyter.

NRK - 18 jan 24 kl. 11:30

Snørekordene faller: – Litt uvanlig

Det er blitt målt rekordmye snø flere steder de siste dagene. På en målestasjon i Skien var det 1,35 meter snø. Januar har vært preget av snøstorm flere steder i landet.

NRK - 07 jan 24 kl. 15:26

Moderat og liten snøskredfare i Romsdal

I Romsdal og Trollheimen er det i dag og i morgon moderat snøskredfare med litt ustabile forhold. Det melder snøskredvarslinga til NVE, varsom.no.

Klartale - 06 dec 23 kl. 15:00

Nå kommer snøen for mange

Et lavtrykk er på vei litt sør for Norge. Det vil vi merke, ifølge Meteorologisk institutt. De sier det vil komme mildere vær og nedbør.

NRK - 18 jan 24 kl. 18:55

Oransje farevarsel i Hardanger

Snøskredvarslinga sender no ut oransje farevarsel for snøskred i Hardanger. Årsaka er dei store snømengdene som har kome i området kombinert med at det er venta auke i vinden fredag. – Sterk vind kjem til å flytte på snøen og blåse den inn i ledsidene i høgfjellet, slik at vi får ein auke i snøskredfaren, seier snøskredvarslar Jostein Aasen.

NRK - 18 dec 23 kl. 13:06

Økning i snøkrabbekvote for 2024

Nærings- og fiskeridepartementet har fastsatt en totalkvote på 10 300 tonn snøkrabbe for fangst på norsk kontinentalsokkel i 2024. Dette innebærer en økning på 2510 tonn fra 2023, og er i tråd med råd fra Havforskningsinstituttet. – Det har vært en god utvikling av snøkrabbebestanden, og vi kan høste mer snøkrabbe i 2024.

Klartale - 03 apr 24 kl. 14:55

Snøvær flere steder fra torsdag

Torsdag får flere steder snø. Det sier Julie Solsvik Vågane til nyhetsbyrået NTB. Hun er statsmeteorolog.

Klartale - 04 jan 24 kl. 08:37

– Det ser mye bedre ut nå

Statens vegvesen og politiet har bedt folk om å la bilen stå. Det gjelder særlig på E18. Personbiler kan skape problemer for de som virkelig må fram.

NRK - 09 dec 23 kl. 08:46

Politiet ber bilister ta det rolig i snøværet

Flere biler har snurret rundt på hovedferdselsårene, melder Øst politidistrikt. De ber folk ta det rolig i snøværet. – Det ER kommet snø.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Funn av død person

Søndag formiddag har nødetatene og frivillige satt i gang med søk etter en savnet person i Alta. Det er en mann i 20-årene, bosatt i Alta, som er savnet. Søket vil foregå i området småbåthavna etter funn av gjenstander tilhørende savnede, melder politiet.

NRK - 45 minutter siden

Etihad stanser flyginger

Flyselskapet Etihad stanser flyginger til Tel Aviv i Israel og Amman i Jordan på søndag..

NRK - 1 time siden

Iran sier operasjonen var vellykket

Den iranske hæren sier drone- og missilangrepet på Israel var gjengjeldelse for et dødelig angrep på Irans konsulat i Damaskus, og at de oppnådde alle målene. – «Operasjon ærlig løfte» ble vellykket fra i går kveld til i morges og nådde alle sine mål, sier Mohammad Bagheri, stabssjefen for de iranske væpnede styrkene, til statlig TV..

NRK - 1 time siden

Støre: – Svært bekymret

Jonas Gahr Støre har kommentert Irans angrep på Israel. – Svært bekymret over utviklingen i Midtøsten i natt. Norge fordømmer Irans ulovlige og farlige angrep på Israel.

NRK - 1 time siden

Jordan sier de avskar objekter

Jordan sier de stoppet objekter som kom inn i deres luftrom sist natt, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Iran truer med større angrep

– Vår respons vil være mye større enn nattens militæraksjon hvis Israel gjengjelder, sier sjefen for de væpnede styrkene, generalmajor Mohammad Bagheri til stalig TV..

NRK - 2 timer siden

G7-ledere vil ha videokonferanse om angrepet

G7-landenes ledere skal holde en videokonferanse om Irans angrep på Israel. Det opplyser kilder til Reuters. G7-landene er Canada, Frankrike, Italia, Japan, Storbritannia, Tyskland og USA..

NRK - 2 timer siden

Iran advarer mot gjengjeldelse

Iran advarer USA, og sier at basene deres vil bli angrepet om de støtter Israels gjengjeldelse. Det kommer fram i en melding som er sendt fra Iran til USA via Sveits, melder Reuters. Irans revolusjonsgarde sier de vil hevne enhver form for angrep fra Israel..

NRK - 2 timer siden

Israel: Hamas har avvist forslag til våpenhvile

Hamas har avvist det seneste forslaget fra internasjonale meklere om en våpenhvile i Gaza, melder Israels etterretningstjeneste Mossad. – Avvisningen av forslaget beviser at Sinwar ikke ønsker en humanitær avtale, sier Mossad i en uttalelse gjengitt av den israelske statsministerens kontor. Yahya Sinwar er Hamas' øverste leder på Gazastripen.

NRK - 2 timer siden

Barth Eide: – Vi har advart sterkt mot dette

– Det er et veldig alvorlig tegn på at dette kan eskalere kraftig. Vi har advart sterkt mot dette, og vi fordømmer dette angrepet. Det er ikke rom for denne typen hevn i folkeretten, sier utenriksminister Espen Barth Eide til NRK..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com