Dagbladet > Nyheter

Saturday, 18 September, 04:25

Dagbladet - 24 jul 21 kl. 19:18

Smittevernlege slår alarm om vaksineeffekt

Flere av de som er smittet skal ha mottatt minst én vaksinedose..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Smittevernlegeslår , alarmom , vaksineeffekt
NRK - 24 jul 21 kl. 18:21

Smittevernlege i Sogndal slår alarm

Av dei elleve som er smitta etter eit utbrot på nattklubben Meat Point i Sogndal sist helg, var det berre tre som ikkje var vaksinerte. Det har fått smittevernlege Jan Ove Tryti til å gå ut med ei åtvaring. – Smitteutbrotet i Sogndal gir oss grunn til å tru at vaksine gir dårleg vern mot smitte.

VG - 13 maj 21 kl. 18:46

FHI: Anser den indiske varianten som en «bekymringsvariant»

Folkehelseinstituttet (FHI) har endret status på den indiske varianten. Dette vet vi om smittsomhet, vaksineeffekt og sykdom..

Dagbladet - 03 jul 21 kl. 11:19

Kritisk til FHI-anslag

Smitteverndirektør Geir Bukholms anslag om vaksineeffekt mot deltavarianten får kritikk fra professor Dag Svanæs, men støtte fra assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad..

NRK - 02 sep 21 kl. 10:16

Ber om utredning av tredje dose

Helsedirektoratet anbefaler at Helse- og omsorgsdepartementet bestiller en utredning av tredje dose. Det kommer fram i et oppdrag levert til Helsedepartementet. I teksten viser direktoratet til at flere land nå tilbyr tredje dose til befolkningen, og viser til data fra Israel: «Den senere tid har det kommet data som kan tyde på at immuniteten etter bl.

NRK - 19 maj 21 kl. 16:13

Høyner risikonivået for hele Narvik

Smittesituasjonen i Narvik kommune er nå slik at smittevernlegen beslutter at Narvik kommune er på risikonivå 2. Til sammen er det 26 personer som har testet positivt for covid-19 i Narvik kommune. Så langt i dag onsdag 19.

NRK - 19 jun 21 kl. 18:35

Deltaviruset sprer seg i Värmland

De siste ukene har over 100 personer fått påvist delta-varianten av koronaviruset i Värmland-regionen i Sverige. – Nå er 102 tilfeller av delta-varianten bekreftet i Värmland. Fra et smittespredningsperspektiv er det bekymringsfullt, sier smittevernlege Ingemar Hallén til Region Värmland.

NRK - 05 aug 21 kl. 22:58

Tre nye smittetilfeller i Andøy

Andøy kommune melder om tre positive covid-19-svar i ettermiddag. smittevernlege, Hedda Mørch, mistenker «Delta-varianten», skriver kommunen på sine hjemmesider..

VG - 24 apr 21 kl. 14:04

CryptoLocker-angrep slo ut sykesignalanlegg i flere kommuner

Et dataangrep mot selskapet Nordlos kontor i Haugesund rammet også alarm-, kommunikasjon- og trygghetsløsningsleverandøren Vakt og alarm..

Dagbladet - 12 jun 21 kl. 15:46

Slår alarm om Mjøsa

I en fersk rapport slår forskere alarm om miljøsituasjonen i landets største innsjø. - Det er grunn til bekymring for utviklingen av tilstanden i Mjøsa, sier seksjonsleder i Miljødirektoratet..

NRK - 12 jun 21 kl. 16:34

Slår alarm om vannet i Mjøsa

I en fersk rapport slår forskere alarm om miljøsituasjonen i Mjøsa. Miljødirektoratet fraråder bading i innsjøen, skriver Dagbladet. Blågrønnalger farger vannet grønt og kan inneholde bakterier som produserer stoffer som er giftig for både mennesker og dyr.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

Mye verre utslipps-bombe enn fryktet

De dødelige skogbrannene som herjet i Australia i slutten av november 2019 og starten av 2020 var dobbelt så ille for miljøet enn det som tidligere er beregnet..

Dagbladet - 7 timer siden

Ny løslatelse: - Mistanken er svekket

For andre gang har politiet pågrepet og siktet noen for å ha skutt to unge menn på Trosterud. Begge gangene har de siktede blitt løslatt etter svekket mistanke..

Dagbladet - 7 timer siden

Slår alarm om rumpe-snus

Danske ungdommer skjuler nikotinposer i endetarm, vagina og under forhuden. Nå vil regjeringen øke prisene for å sette en demper på salget..

Dagbladet - 7 timer siden

Glenn skal dø: - Totalt knust

Glenn Råna ble diagnostisert med ALS like før sommeren begynte. Den siste tiden har han mistet mye krefter og merker at kroppen blir svakere, men ikke viljestyrken..

Dagbladet - 7 timer siden

«Kode rød» for menneskeheten

- Tiden er i ferd med å renne ut, sier generalsekretær Karoline Andaur i Verdens naturfond (WWF) om FNs generalsekretær António Guterres uttalelse om at verden er på vei mot 2,7 graders oppvarming..

Dagbladet - 8 timer siden

Tre barn drept - moren siktet

Et tvillingpar på to år og deres seks år gamle søster ble funnet døde i et hus på New Zealand..

Dagbladet - 8 timer siden

- Håper på løslatelse

Saad Jirde (55) får lørdag prøvet dødsdommen sin i Høyesterett i Somaliland. To juridiske dommere og en sharia-dommer avgjør om nordmannen blir løslatt eller henrettes..

Dagbladet - 9 timer siden

Kan være snakk om dager

Det ligger an til full gjenåpning i løpet av september. Helseminister Bent Høie (H) ønsker ikke å peke på en eksakt gjenåpningsdato, men framholder at de nærmeste dagene og ukene blir avgjørende..

Dagbladet - 10 timer siden

Ozonhullet større enn Antarktis

Uvanlig vekst..

Dagbladet - 13 timer siden

Fant fire lik i maisåker

Fire personer ble nylig funnet skutt og drept i en maisåker, men ingen vet hvordan likene havnet der..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt