NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 10:26

NRK - 18 mai 21 kl. 22:37

Smitteutbrudd på internatskole

Alle elevene ved Kongshaug Musikkgymnas på Lepsøy sør for Bergen er satt i karantene etter tre bekreftede smittetilfeller. I alt er det 129 elever ved skolen, som eies av Misjonssambandet og har elever fra hele landet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kongshaug Musikkgymnas, Lepsøy, Bergen, Misjonssambandet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Smitteutbrudd, internatskole
NRK - 25 feb. 21 kl. 14:15

Byggeplass rammet av smitteutbrudd

Byggeplassen til Petter Stordalens nye hotell på Solli plass i Oslo er rammet av et større smitteutbrudd, melder Børsen.– Det er 32 bekreftede smittede, men det kan være flere. Det pågår nå massetesting i samtlige involverte firmaer der det er påvist smitte, sier kommunikasjonssjef Grete Sivertsen i Aspelin Ramm til Børsen..

NRK - 25 feb. 21 kl. 14:24

Smitteutbrudd ved byggeplass i Oslo

Det har vært et større smitteutbrudd ved en byggeplass i Sommerogata i Oslo. Ifølge entreprenørene Hent AS er 32 personer smittet med koronaviruset. – Vi har vært i tett dialog med kommunen hele veien, sier prosjektsjef Erik Tveit til NRK.

VG - 26 feb. 21 kl. 09:18

Smitteutbrudd i Tromsø: Hasteinnkaller til pressekonferanse

Tromsø har et pågående smitteutbrudd. Et «stort antall personer» er satt i karantene og kommunen har innkalt til pressekonferanse..

VG - 26 feb. 21 kl. 09:18

Smitteutbrudd i Tromsø: - Vi vet ikke om utbruddet vi har er mutert

Tromsø har et pågående smitteutbrudd og et «stort antall personer» er satt i karantene. Kommuneoverlege sier de behandler utbruddet som mutert virus..

NRK - 26 feb. 21 kl. 11:18

Smitteutbrudd ved ny byggeplass

Det er registrert et nytt smitteutbrudd ved ny byggeplass i Oslo. 18 er bekreftet smittet, ifølge VG..

E24 - 01 mars 21 kl. 13:57

Smitteutbrudd på byggeplass til Stordalen-hotell: Antall smittede økt til 50

Torsdag 25. februar ble det kjent at 33 personer var smittet i tilknytning til et smitteutbrudd på en byggeplass tilknyttet et Stordalen-hotell på Solli plass i Oslo..

NRK - 10 mars 21 kl. 09:10

63 smitteutbrudd på arbeidsplasser

Hittil i år er det registrert 63 smitteutbrudd på arbeidsplasser med totalt 689 tilfeller, skriver FHI på sine sider. Det er i gjennomsnitt 11 tilfeller per utbrudd, men med en stor variasjon fra 2 til 70 tilfeller. De fleste utbrudd på byggeplasser har skjedd i Viken og Oslo, sier avdelingsdirektør i Folkehelseinstituttet, Line Vold..

NRK - 04 april 21 kl. 13:22

Smitteutbrudd på pensjonat

16 personer har fått påvist koronasmitte etter et smitteutbrudd på et pensjonat i Nannestad kommune på Romerike, melder Romerikes Blad. Skjærtorsdag ble det avdekket smitte på en arbeidsplass i Ullensaker. Flere av de smittede var gjester på et pensjonat i Nannestad.

Aftenposten - 04 april 21 kl. 14:44

Smitteutbrudd hos Kolonial.no: 18 ansatte smittet og 40 i karantene

Nettmataktøren har fått et smitteutbrudd på anlegget i Lørenskog. Ingen av de smittede skal ha vært i kontakt med kunder..

E24 - 04 april 21 kl. 14:44

Smitteutbrudd hos Kolonial.no: 18 ansatte smittet og 40 i karantene

Nettmataktøren har fått et smitteutbrudd på anlegget i Lørenskog. Ingen av de smittede skal ha vært i kontakt med kunder..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Oppgang på Oslo Børs

Rundt en time etter åpning peker pilene på Oslo børs oppover. Klokka 10.08 er hovedindeksen oppe 0,66 prosent.

NRK - 30 minutter siden

WHO-ekspert: Kommer flere varianter

WHO-ekspert David Nabarro sier til Sky News at det kommer til å komme flere varianter av koronaviruset framover. – Vi kommer til å gå fra delta til lambda og så til andre greske bokstaver. Det er uungåelig.

NRK - 15 minutter siden

Tyskland kritiserer UEFA

Den tyske utenriksministeren Heiko Maas kritiserer onsdag UEFAs beslutning om å ikke la et fotballstadion i Tyskland lyse opp i Pride-farger. Det melder AFP. – Det er sant at fotball ikke handler om politikk.

NRK - 30 minutter siden

Koronarammede kommuner får mer

Kommuner som er hardt rammet av koronapandemien får mer penger. 1,5 milliarder kroner skal fordeles på en rekke kommuner i landet. Det skriver kommunal- og moderniseringsdepartementet i en pressemelding.

NRK - 30 minutter siden

Flertall vil gi barn koronavaksine

Et flertall av landets befolkning ønsker at barn ned til 12 års alder skal få koronavaksine. Bare fjorten prosent mener barna ikke bør få vaksinen. Det viser en måling gjennomført av Kantar for NRK..

NRK - 45 minutter siden

OL-publikum bes unngå «high five»

Publikum på OL i Tokyo bes om å unngå å gi hverandre «high fives» eller snakke høyt under lekene, melder Reuters. Årsaken er å forhindre smittespredning..

NRK - 45 minutter siden

45 nye smittede på Nord-Jæren

Det er registrert 45 nye tilfeller av koronasmitte i kommunene på Nord-Jæren det siste døgnet. 27 av smittetilfellene er registrert i Stavanger. 19 av de smittede i Stavanger er nærkontakter, mens seks har ukjent smittevei.

NRK - 1 time siden

Apple Daily gir opp

Den prodemokratiske Hongkong-avisen Apple Daily gir seg, melder AFP. Forrige uke gikk myndighetene til aksjon mot avisen. Kontoer ble sperret og flere ledere pågrepet med hjemmel i den omstridte sikkerhetsloven.

NRK - 1 time siden

Krisemøte i Grimstad

26 ungdommer i aldersgruppen 15 til 20 år har testet positivt på koronaviruset i Grimstad. I dag møtes kriseledelsen for å vurdere tiltak..

NRK - 1 time siden

Kommunaltopp i Vestfold dømt

En tidligere kommunaltopp i Vestfold er dømt til ni års fengsel for voldtekt av en 13-åring og seksuelle overgrep mot samme gutt og en 15-åring. Agder lagmannsrett dømte han også for oppbevaring av overgrepsmateriale, skriver Sandefjords Blad..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt