NRK > Nyheter

Thursday, 28 March, 09:25

NRK - 25 apr 21 kl. 23:38

Smitteutbrudd i Bodin leir ved Bodø

Forsvaret opplyser at det er et smitteutbrudd i Bodin leir ved Bodø. Seks personer har fått påvist smitte der i løpet av helgen. Orlogskaptein og pressevakt ved Forsvarets operative hovedkvarter, Jørn Hammarbeck, sier til VG at driften vil gå som normalt der tjenesten tillater det..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bodin, Bodø, Forsvarets, Hammarbeck, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Smitteutbruddi , Bodin, leir, ved, Bodø
NRK - 16 aug 23 kl. 15:37

Smitteutbrudd i Rena leir

Minst 45 vernepliktige soldater og flere ansatte i Rena leir i Åmot er sjuke på grunn av oppkast og diare. Det sier kommuneoverlege i Åmot, Ole Lohmann. Det er mistanke om at det skyldes forurenset drikkevann, og det er derfor kokepåbud i leiren.

NRK - 26 apr 21 kl. 12:00

Fem nye smittetilfeller i Bodø

I Bodø er det siste døgn registrert fem nye smittetilfeller av korona, opplyser helseleder Stian Wik Rasmussen i Bodø kommune. – Alle gjelder smitte ved nærkontakt der personene var i karantene på smittetidspunktet, sier Rasmussen. I løpet av fredag og søndag er det til sammen seks nye tilfeller, og alle er som Forsvaret allerede har opplyst, knyttet til Bodin Leir.

NRK - 26 apr 21 kl. 14:23

Uklar smittevei i militærleir

Smittevernoverlege Kai Brynjar Hagen i Bodø forteller at de fortsatt ikke har klarlagt hvor smitten kom fra, etter at det søndag ble kjent at fem soldater er koronasmittet ved Bodin leir. Det melder Bodø Nu. – Men det ser ut som den kommer internt fra forsvaret, sier Hagen..

NRK - 29 apr 21 kl. 12:17

Flere nye smittede i militærleir

Bodø kommune melder i dag om fire nye smittetilfeller i Bodin leir. Totalt er det nå 15 personer tilknyttet forsvaret som har fått påvist smitte..

NRK - 04 apr 21 kl. 16:13

Flere smittetilfeller knytta leir

Totalt 18 vernepliktige tilknytta Setermoen leir har nå fått påvist covid-19. To av disse er i leir, mens resten er på påskeperm. De smittede får ikke komme tilbake til leiren før de er friskmeldt, sier talsmann for Hæren, Eirik Skomedal..

Klartale - 12 jun 23 kl. 08:55

Fortvilte flyktninger på flukt

Hellas har fått kritikk for måten de håndterer migrasjon på. En video som har dukket opp på sosiale medier gjør det ikke bedre.Videoen viser asylsøkere som blir satt på en båt, og forlatt midt ute på havet.

NRK - 17 aug 23 kl. 15:02

Over 100 syke etter forurenset drikkevann på Rena leir

Totalt 107 personer på Rena leir er blitt syke etter at det onsdag ble påvist forurenset drikkevann i Rena leir i Åmot. Det opplyser kommuneoverlege Ole Lohmann i Åmot til VG og TV 2. Det går bra med de smittede, sier han.

NRK - 25 feb 21 kl. 14:24

Smitteutbrudd ved byggeplass i Oslo

Det har vært et større smitteutbrudd ved en byggeplass i Sommerogata i Oslo. Ifølge entreprenørene Hent AS er 32 personer smittet med koronaviruset. – Vi har vært i tett dialog med kommunen hele veien, sier prosjektsjef Erik Tveit til NRK.

NRK - 26 feb 21 kl. 11:18

Smitteutbrudd ved ny byggeplass

Det er registrert et nytt smitteutbrudd ved ny byggeplass i Oslo. 18 er bekreftet smittet, ifølge VG..

Klartale - 10 aug 22 kl. 12:00

Disse gutta redder folk fra kulde og dyr strøm

– Det gjorde vondt å si nei til folk, sier Per Christian Orby. Han er sjef for veden hos Lier Asvo i Viken.– Smertefullt, sier kollega Linda Bogar Kleven.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Putin truer med å skyte ned ukrainske F-16-fly

Russland vil skyte ned F-16-fly når Ukraina får dem, også om de tar av fra baser i andre land, sier Russlands president Vladimir Putin. I en tale til russiske flygere på en base i Tver onsdag understreket Putin at Russland ikke har noen planer om å angripe noe Nato-land, inkludert Polen, de baltiske landene og Tsjekkia. – Men hvis Vesten forsyner Ukraina med F-16-fly, vil de bli skutt ned, sa han og gjorde det klart at slike fly er legitime mål, også om de brukes fra flybaser i andre land.

NRK - 10 minutter siden

Nye tall bekrefter resesjon i Storbritannia

Ferske tall fra Storbritannias Statistisk sentralbyrå (ONS) bekrefter at landet er inne i resesjon. Storbritannias bruttonasjonalprodukt (BNP) falt med 0.3 prosent i siste kvartal i 2023, skriver The Guardian.

NRK - 45 minutter siden

Gruve med fangede gruvearbeidere nesten oversvømt

Gruven der 13 gruvearbeidere er fanget, i Amur-regionen i Russland, er nesten oversvømt, melder det statlige russiske nyhetsbyrået RIA, ifølge Reuters. Arbeiderne har vært fanget i gullgruven, som er en av Russlands største, siden det gikk et ras 19. mars.

NRK - 1 time siden

Ukraina har skutt ned 26 russiske droner

Ukraina sier at de natt til torsdag skjøt ned 26 droner som ble avfyrt fra Russland. Det ukrainske militæret melder på Telegram at russerne skjøt både krysserraketter, S-300-raketter og 28 droner mot Ukraina i løpet av natten. – 26 angrepsdroner av Shahad-typen ble skutt ned i Odesa, Kharkiv, Dnipropetrovsk og Zaporizjzja, sier Mykola Olesjtsjuk som er sjef for flyvåpenet.

NRK - 1 time siden

Nordmenn hamstrer egg i Sverige

Mangelen på egg i norske butikker har ført til at nordmenn hamstrer egg også i butikkene rett over svenskegrensen. Allerede på tirsdag gikk Maxi-Mat på Nordby-senteret ved Svinesund tomt for egg, skriver Nettavisen. Hos Nordby Supermarket på samme senter måtte man samme dag innføre begrensning på hvor mange egg man kunne handle inn, maks tre 20-pakninger per husstand.

NRK - 3 timer siden

Navalnyj-portretter malt nær sovjetisk krigsminnesmerke i Wien

To portretter av den avdøde russiske regimekritikeren Aleksej Navalnyj er malt på en vegg bak et minnesmerke for sovjetiske soldater i Østerrikes hovedstad. Navalnyjs kamp mot korrupsjon i Russland og demonstrasjoner mot myndighetene i Kreml gjorde ham til en av president Vladimir Putin største fiender. Han døde i en straffeleir i den arktiske delen av Russland i februar.

NRK - 3 timer siden

Frankrike saksøker tenåring

Frankrike saksøker en tenåring etter falske anklager om at en rektor skal ha slått henne da de kranglet om bruken av islamsk hodeplagg. Det opplyser den franske statsministeren ifølge BBC. Rektoren skal ha insistert på at hun fjernet hodeplagget på skolens område, som fransk lov krever.

NRK - 4 timer siden

Russland kan ha brukt ny styrt bombe i angrep mot Kharkiv

Russland kan ha brukt en ny type styrt bombe i et angrep på Kharkiv der en person ble drept onsdag, sier lokale tjenestemenn. – Dette er noe imellom en styrt bombe, som de har brukt nylig, og en rakett. Du kan si det er en flygende bombe, sier den regionale politisjefen Volodymyr Tymosjko.

NRK - 5 timer siden

Tre lyktestolper har blitt veltet ut i veien i Rogaland

Tre lyktestolper har i løpet av kort tid natt til torsdag blitt veltet på ulike fylkesveier i Time i Rogland. Alle steder lå de ut i veibanen. Politiet har vært på alle stedene og gjort undersøkelser.

NRK - 6 timer siden

Haukelifjell åpnet

E134 over Haukelifjell ble natt til torsdag åpnet for vanlig trafikk etter at det onsdag kveld ble innført kolonnekjøring på grunn av uvær. På de andre viktige fjellovergangene i Sør-Norge er det åpent, men det meldes om glatt føre på riksvei 7 over Hardangervidda, opplyser Statens vegvesen. (NTB).


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com