NRK > Nyheter

Tirsdag, 18 Mai, 23:18

NRK - 04 april 21 kl. 15:20

Smitteutbrudd hos Kolonial.no

18 ansatte i Kolonial.no er har testet positivt på koronavirus. Ytterligere 40 ansatte er satt i karantene, melder E24. Alle de smittede arbeider ved selskapets terminal i Lørenskog. Selskapet forsterker nå smitteverntiltakene ved anlegget..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kolonial, E24, Lørenskog

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Smitteutbrudd, hos, Kolonial.no
E24 - 04 april 21 kl. 14:44

Smitteutbrudd hos Kolonial.no

18 Kolonial.no-ansatte er smittet og 40 i karantene, opplyser selskapet. Ingen av de smittede skal ha vært i kontakt med kunder..

Aftenposten - 04 april 21 kl. 14:44

Smitteutbrudd hos Kolonial.no: 18 ansatte smittet og 40 i karantene

Nettmataktøren har fått et smitteutbrudd på anlegget i Lørenskog. Ingen av de smittede skal ha vært i kontakt med kunder..

E24 - 04 april 21 kl. 14:44

Smitteutbrudd hos Kolonial.no: 18 ansatte smittet og 40 i karantene

Nettmataktøren har fått et smitteutbrudd på anlegget i Lørenskog. Ingen av de smittede skal ha vært i kontakt med kunder..

Aftenposten - 10 jan. 21 kl. 11:53

Ekspert om Kolonial: – Lykkes de ikke nå, lykkes de aldri

Godt hjulpet av pandemien omsatte Kolonial.no for nesten to milliarder kroner i fjor..

E24 - 10 jan. 21 kl. 11:53

Ekspert om Kolonial: – Lykkes de ikke nå, lykkes de aldri

Godt hjulpet av pandemien omsatte Kolonial.no for nesten to milliarder kroner i fjor. Dagligvareekspert Erik Fagerlid mener det bare skulle mangle at de fikk kraftig vekst.

E24 - 04 feb. 21 kl. 14:42

Kinnevik verdsetter Kolonial.no til 4,5 milliarder

Konservativ verdsettelse, mener Kolonial-gründeren. Han sitter selv på en eierandel verdt 360 millioner kroner etter dagens verdivurdering fra de svenske eierne..

NRK - 18 mars 21 kl. 16:15

Grossist fjerner Tøyen Cola

Kolonial selger ikke Tøyen Cola framover, etter at grossisten Oluf Lorentzen har sagt opp avtalen med produsenten. Brusetikken har fått oppmerksomhet for en linje som nevner 5G og covid-19. Kolonial sier de tar inn brusen igjen når etiketten endres..

NRK - 08 jan. 21 kl. 13:06

Smitteutbrudd ved Drammen sykehus

Vestre Viken har oppdaget et smitteutbrudd ved ortopedisk avdeling på Drammen sykehus. Ni ansatte har fått påvist smitte, mens 12 ansatte og 20 pasienter er i karantene. Drammen sykehus har vært i kontakt med FHI..

Dagbladet - 23 jan. 21 kl. 20:31

109 smittet i stort smitteutbrudd

Oslo kommune opplyser i en pressemelding at det er flere store smitteutbrudd på sykehjem og helsehus. Det undersøkes nå om det er snakk om mutanten fra Storbritannia..

Dagbladet - 23 jan. 21 kl. 20:31

149 smittet i stort smitteutbrudd

Oslo kommune opplyser i en pressemelding at det er flere store smitteutbrudd på sykehjem og helsehus. Det undersøkes nå om det er snakk om mutanten fra Storbritannia..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Intet vedtak på nok et Gaza-møte

FNs sikkerhetsråd møttes tirsdag for fjerde gang om Gaza-krigen. Men heller ikke nå ble det vedtatt noen resolusjon om våpenhvile. – Vi mener ikke at en offentlig uttalelse nå vil bidra til å de-eskalere, sa USAs FN-ambassadør Linda Thomas-Greenfield på det lukkede møtet, opplyser en diplomat til nyhetsbyrået AFP..

NRK - 15 minutter siden

Tix videre til Eurovision-finalen

Andreas Haukeland, alias Tix, gikk videre til lørdagens finale i Eurovision Song Contest. Det ble klart etter den første semifinalen tirsdag kveld. Til sammen 16 nasjoner kjempet om ti finaleplasser.

NRK - 45 minutter siden

Smitteutbrudd på internatskole

Alle elevene ved Kongshaug Musikkgymnas på Lepsøy sør for Bergen er satt i karantene etter tre bekreftede smittetilfeller. I alt er det 129 elever ved skolen, som eies av Misjonssambandet og har elever fra hele landet..

NRK - 1 time siden

Vil evakuere afghanske allierte

Amerikanske lovgivere ber om evakuerinng av tusenvis av deres Afghanske allierte tirsdag. De frykter at Taliban vil gå etter deres allierte når USA trekker ut sine siste soldater av landet i september, og er redd det vil bli et blodbad, skriver AFP..

NRK - 1 time siden

Klimaendringene gir varmere Spania

Gjennomsnittstemperaturen i Spania har steget med 1,3 grader i løpet av de siste 60 årene, skriver El Pais. Ifølge værtjenesten Aemet var 2017 og 2020 de to varmeste årene som er målt siden målingene begynte på 1960-tallet..

NRK - 1 time siden

Frankrike foreslår resolusjon

Frankrike har lagt frem et forslag til en felles resolusjon om krigen mellom Israel og Hamas på Gazastripen på møtet i sikkerhetsrådet tirsdag, ifølge Reuters. Frankrike, Egypt og Jordan har også kommet til enighet om å lansere et humanitært initiativ i Gaza..

NRK - 1 time siden

19 nye smittetilfeller i Porsgrunn

Det er påvist 19 nye smittetilfeller i Porsgrunn siste døgn. Kommunen mener det må tas høyde for en ny runde med stigende smittetall. Kommunen skriver at de ikke er overrasket over smitteøkningen..

NRK - 1 time siden

Opphever lokal forskrift

Den lokale forskriften i Lindesnes kommune oppheves fra i morgen. Fra da av er det de nasjonale anbefalingene og reglene som gjelder. Det har vært synkende smittetall i kommunen siden den lokale forskriften ble iverksatt..

NRK - 1 time siden

Ingrid Moe Wold legger opp

Landslagsspiller Ingrid Moe Wold skriver på Instagram at hun legger opp etter denne sesongen. I innlegget takker hun alle som har hjulpet henne igjennom hennes karriere..

NRK - 1 time siden

Foreslår våpenhvile fra torsdag

Egypt har foreslått en våpenhvile mellom Hamas og Israel som skal tre i kraft torsdag, melder den israelske kringkasteren N12. Ifølge kringkasterens palestinske kilder har Hamas gått med på forslaget om en våpenhvile fra torsdag klokka 6. Israel har ikke svart, melder Times of Israel tirsdag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt