NRK > Nyheter

Mandag, 10 Mai, 07:49

NRK - 31 mars 21 kl. 22:36

Smitteutbrudd Ullensvang

Ullensvang kommune stengte ned tirsdag etter å ha påvist flere smittetilfeller med ukjent smittevei. Utbruddet knyttes til den britiske varianten. – Vi forventer at smittetallet vil øke, sier ordfører Roald Aga Haug (Ap) til Dagbladet. Tirsdag hadde kommunen fått påvist 12 smittetilfeller i det nye utbruddet. En er bekreftet å være av den britiske varianten.
Les mer på NRK


Les mer om:
Roald Aga Haug, Dagbladet, Ullensvang, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Smitteutbrudd, Ullensvang
NRK - 05 feb. 21 kl. 16:21

Nytt smittetilfelle i Ullensvang

Ullensvang melder at en person har testet positivt for covid-19. Smitten har trolig sammenheng med utbruddet i Ulvik, og kan dreie seg om den muterte utgaven av viruset. Den smittede er isolert.

NRK - 08 feb. 21 kl. 21:32

Engelsk virus påvist i Ullensvang

Den engelske virusvarianten er påvist i Ullensvang. Det vart i går kjend at det hadde blitt påvist eit mutert virus i kommunen, men ikkje kva for eit av dei..

Dagbladet - 31 mars 21 kl. 21:52

Utbrudd i Ullensvang: - Har ikke kontroll

I går stengte Ullensvang ned kommunen etter å ha påvist flere smittetilfeller med ukjent smittevei og britisk mutasjon. - Vi forventer at smittetallet vil øke, sier ordføreren..

NRK - 18 april 21 kl. 18:50

To døde av korona i Ullensvang

To personar har i dag døydd med korona på Ullensvang kommune si kommunale covid-19 behandlingseining på Bokko. Båe hadde høg alder og underliggjande sjukdomar, opplyser kommunen..

NRK - 08 jan. 21 kl. 13:06

Smitteutbrudd ved Drammen sykehus

Vestre Viken har oppdaget et smitteutbrudd ved ortopedisk avdeling på Drammen sykehus. Ni ansatte har fått påvist smitte, mens 12 ansatte og 20 pasienter er i karantene. Drammen sykehus har vært i kontakt med FHI..

Dagbladet - 23 jan. 21 kl. 20:31

109 smittet i stort smitteutbrudd

Oslo kommune opplyser i en pressemelding at det er flere store smitteutbrudd på sykehjem og helsehus. Det undersøkes nå om det er snakk om mutanten fra Storbritannia..

Dagbladet - 23 jan. 21 kl. 20:31

149 smittet i stort smitteutbrudd

Oslo kommune opplyser i en pressemelding at det er flere store smitteutbrudd på sykehjem og helsehus. Det undersøkes nå om det er snakk om mutanten fra Storbritannia..

Dagbladet - 27 jan. 21 kl. 09:47

Avbryter studentpraksis etter smitteutbrudd

Det er et smitteutbrudd i Sunnfjord kommune. Utbruddet knyttes til studentmiljøet i kommunen..

VG - 31 jan. 21 kl. 22:25

Smitteutbrudd i Østfold: Dette er de nye tiltakene

Regjeringen innfører nye tiltak for flere kommuner på Østlandet etter et større smitteutbrudd i Østfold..

VG - 16 feb. 21 kl. 22:59

Smitteutbrudd i Oslo: Stenger Norges største barnehage

Det pågår et stort smitteutbrudd i Maragarinfabrikken barnehage i Sagene bydel i Oslo. – Barnehagen stenger ut uken, bekrefter bydelsdirektør Morten Sanden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

100 mil på traktor i protest

Gardbruker og styremedlem i Norges Bondelag, John-Erik Johansen fra Dønna utenfor Sandnessjøen i Nordland, kjører 100 mil på traktor til Stortinget. Han protesterer mot statens holdning i landbruksoppgjøret. Søndag traff han kolleger på Dovre..

NRK - 30 minutter siden

Avlyser feiring på Gaustatoppen

Årets 17. mai-feiring på Gaustatoppen er avlyst på grunn av koronapandemien. 17.

NRK - 30 minutter siden

115 russ koronasmittet

I løpet av helgen har ytterligere 31 russ testet positivt for covid-19 i smitteutbruddet etter russefeiringer sist helg. Ti nærkontakter har også fått påvist koronasmitte. Dermed er 115 russ blitt koronasmittet, og 16 nærkontakter av russ..

NRK - 15 minutter siden

Mistenkt for drapsforsøk

Ein person er pågripen, mistenkt for mordbrann og drapsforsøk i Göteborg, melder Aftonbladet. Ein annan person er også mistenkt i saka, men er framleis på frifot. Ein mann var vitne til at to menn forsøkte å setja fyr på ein bil i bustadområdet i byen.

NRK - 30 minutter siden

T-banen stenger i helga

Mens Sporveien utfører vedlikeholdstiltak fra torsdag 13. mai til søndag 16. mai, stenges T-banen mellom Stortinget og Majorstuen T-banestasjoner i Oslo.

NRK - 1 time siden

Flere tilrettelagte arbeidsplasser

I revidert nasjonalbudsjett foreslås ytterligere 300 varig tilrettelagte arbeidsplasser (VTA). Samtidig går regjeringspartiene til valg med løfte om flere. Ifølge Dagbladet er dette det første felles valgløftet fra Høyre, KrF og Venstre.

NRK - 1 time siden

Flere tilrettelagte arbiedsplasser

I revidert nasjonalbudsjett foreslås ytterligere 300 varig tilrettelagte arbeidsplasser (VTA). Samtidig går regjeringspartiene til valg med løfte om flere. Ifølge Dagbladet er dette det første felles valgløftet fra Høyre, KrF og Venstre.

NRK - 1 time siden

11 drept av veibombe i Afghanistan

En buss kjørte mandag på en veibombe i Zabul-provinsen sør i Afghanistan, opplyser landets innenriksdepartement. Minst elleve personer ble drept. I tillegg er minst 28 personer såret, opplyser en talsmann for departementet.

NRK - 1 time siden

Langtidsledigheten har eksplodert

33.600 personer var langtidsledige ved utgangen av mars. Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H) frykter at de skal falle utenfor for godt.

NRK - 1 time siden

Sperringar på Mount Everest

Kinesiske myndigheiter har sett opp sperringar som skal halda klatrarar åtskilde, då fleire klatrarar dei siste vekene har blitt koronasjuke på veg opp til Mount Everest. Over 30 klatrarar har dei siste vekene blitt evakuerte frå basecampen. Det er frykta at koronaviruset vil øydeleggja klatresesongen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt