Dagbladet > Nyheter

Thursday, 28 March, 12:19

Dagbladet - 01 nov 21 kl. 08:36

Smittetrykk i Danmark: - Kan bli kritisk

Flere og flere blir innlagt på sykehus etter coronasmitte i Danmark. Det bekymrer ekspertene, som vil sette inn tiltak for å begrense smitten..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Danmark

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Smittetrykki , DanmarkKan bli , kritisk
Klartale - 25 aug 23 kl. 13:33

Danmark vil gjøre dette forbudt

Koranen er islams hellige bok. Den har blitt brent flere ganger i Sverige og Danmark. Dette har ført til stor misnøye i flere muslimske land.

NRK - 06 mar 22 kl. 19:11

Danmark øker forsvarsbudsjettet

Danmark skal øke forsvarsbudsjettet i årene fremover slik at det i år 2033 utgjør 2 prosent av BNP: Det opplyste statsminister Mette Fredriksen da hun søndag la frem et nasjonalt kompromiss om Danmarks sikkerhets- og forsvarspolitikk. Det ble også klart at Danmark 1. juni skal holde folkeavstemning om Danmark skal bli med i EUs forsvarssamarbeid.

Klartale - 08 dec 23 kl. 08:58

Danmark forbyr brenning av Koranen

Politikerne i Danmark forbyr brenning av koraner. Det samme gjelder andre religiøse skrifter. Ingen har lov å brenne dem på offentlig sted.

NRK - 02 nov 22 kl. 13:22

Blå blokk lite begeistret for nordatlantisk støtte til rød blokk

Partiledere på konservativ side i Danmark er opprørt over at nordatlantiske mandater sikrer rød blokk et knapt flertall. Rød blokk fikk flertall med 87 mandater samt tre nordatlantiske mandater, etter en valgkveld der det var tvil om stemmefordelingen til siste slutt. – Det er tankevekkende at danskene har sagt at de ønsker muligheten til å få en annen statsminister.

Klartale - 16 jun 23 kl. 16:30

– Deilig å være norsk i Danmark, synes kongen

Kong Harald og dronning Sonja er i Danmark. Torsdag deltok kongeparet i gallamiddag på Amalienborg slott i København. Der holdt kongen tale.

NRK - 02 sep 21 kl. 16:21

Ikke gult nivå på alle osloskoler

Byrådet i Oslo har i dag besluttet å ikke innføre gult nivå på samtlige skoler. De mener de allerede bruker trafikklysmodellen på skoler med stort smittetrykk. – Vi har en rekke andre tiltak for å redusere smitte og sammen med opptrapping av massetesting som kommer i gang på skolene fra mandag kommende uke, vil dette bidra til oversikt og bedre kontroll.

NRK - 28 okt 21 kl. 14:05

Oppdatert europeisk smittekart

Hele Norge, med unntak Vestfold og Telemark, Agder og Innlandet, er rødt på ECDCs oppdaterte smittekart. Hele Sverige er oransje på det samme kartet. Som i Norge bruker ECDC et fargesystem for å fortelle noe om hvor ille smittesituasjonen i et land eller område er.

NRK - 04 nov 21 kl. 18:08

Ber kommunar vurdere lokale tiltak

Kommunar med høgt smittetrykk, bør vurdere å innføre tiltak ved behov, seier helseminister Ingvild Kjerkol (Ap). Dei siste vekene har smitten auka i fleire kommunar. Helseministeren har torsdag hatt møter med kommunar med høgt smittetrykk.

NRK - 06 mar 22 kl. 17:49

Danske medier: Skal holde folkeavstemning om medlemskap i EUs forsvarssamarbeid

Den danske regjeringen skal klokken 19.00 søndag holde pressekonferanse om et nasjonalt kompromiss om landets sikkerhetspolitikk, i lys av Russlands angrep på Ukraina. Ifølge Ekstra Bladet, BT og Berlingske er en del av kompromisset at det innen sommeren skal holdes folkeavstemning om Danmark skal bli med i EUs forsvarssamarbeid.

NRK - 17 mar 23 kl. 22:46

FN kritisk til at Danmark vil returnere flyktninger til Syria

FNs høykommissær for flyktninger (UNHCR) er bekymret over at Danmark åpner for utvidet retur av flyktninger til Syria. Danske myndigheter besluttet fredag at det vil være trygt for syriske flyktninger å returnere til Latakia-provinsen vest i Syria, der landets regjering har full kontroll. Danmark har siden 2019 trukket tilbake oppholdstillatelsen til 150 syrere som kom fra Damaskus-området.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 2 timer siden

- Vil skyte ned F-16

Også dersom flyene tar av fra tredjeland, sier Vladimir Putin..

Dagbladet - 3 timer siden

Varsler regnpåske

Påsken kommer ikke til å levere i år, skal vi tro meterologen..

Dagbladet - 3 timer siden

Gullgruve nesten oversvømt

Ingen vet hvordan det går med de savnede arbeiderne..

Dagbladet - 5 timer siden

Finn Viggo Schjøll: Om livet, helsa og savnet

Finn Viggo Schjøll tar imot Dagbladet en sein mars-dag, og forteller om den første tida på TV, savnet etter Toppen Bech og det som står øverst på lista over hva han vil gjøre før han dør..

Dagbladet - 8 timer siden

Hyllet for sorgbok - drapssiktet

Barnebokforfatteren Kouri Richins (33) ble i fjor siktet for drapet ektemannen Eric Richins (39). Nå er siktelsen utvidet med et tidligere, angivelig drapsforsøk..

Dagbladet - 14 timer siden

- Situasjonen er grusom

Rundt 20 personer med norsk tilknytning er fortsatt i Gaza. En av dem, Emad Handouqa, forteller om ekstrem sult, kulde, hyppige angrep - og desperasjon etter å få familien med seg ut..

Dagbladet - 23 timer siden

- Hele brua falt nettopp ned

Lydlogg fra da brua Francis Scott Key kollapset, er frigitt..

Dagbladet - 23 timer siden

Skjønner ikke hvorfor ingen våknet

Drapsvåpenet hadde ingen lyddemper. Likevel våknet ingen av skuddene som drepte fire personer på Torpo..

Dagbladet - Igår: 09:15

13 innesperret i gullgruve

Risiko for nye ras stanser det meste av redningsarbeidet i en gullgruve i Russland, hvor 13 personer har vært innesperret siden 18. mars..

Dagbladet - Igår: 05:51

«De gledet seg sånn til reisen»

Ekteparet Pavel og Irina Oksjijev var i hovedstaden for å feire bursdag. Fredag ble de drept i terrorangrepet i Moskva..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com