Dagbladet > Utenriks

Monday, 16 May, 23:09

Dagbladet - 28 jul 21 kl. 14:19

Smittetallene synker: Klør seg i hodet

Ekspertene klør seg i hodet over synkende smittetall tross gjenåpning i England. Fotball-EM kan ha «skylda»..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
England, EM

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Smittetallene, synker, Klør, segi , hodet
Klartale - 15 okt 21 kl. 11:15

Reiser på høydetrening

Torsdag reiste Johannes Høsflot Klæbo på samling med sprintlandslaget i ski. Høydesamling, som det også kalles. De reiser til høye topper for å utnytte seg av den tynne luften.

NRK - 25 apr 22 kl. 12:29

Klæbo forhandler med Skiforbundet – fortsatt ikke enighet

Langrennsstjernen Johannes Høsflot Klæbos avtale med Norges Skiforbund går ut 30. april. Manageren Haakon Klæbo tror på en løsning.

NRK - 12 apr 21 kl. 11:12

Smittetallene ned etter påske

Smittetallene går nedover både nasjonalt og i Oslo i kjølvannet av påskeferien. Det siste døgnet er det registrert 421 nye smittetilfeller nasjonalt, noe som er 153 færre enn samme dag for én uke siden. I hovedstaden har tallene gått nedover den siste tiden.

NRK - 13 apr 21 kl. 04:49

180 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 180 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 39 under snittet de sju foregående dagene. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 226 smittede per dag.

NRK - 13 apr 21 kl. 07:44

– Smittetallene bedre enn fryktet

Smittetallene etter påske er bedre enn fryktet, mener assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad. En uke med testing viser at det ikke har vært noen stor økning, men heller en liten nedgang i smitte de fleste steder..

NRK - 14 apr 21 kl. 04:47

244 nye koronasmittet i Oslo

Det er registrert 244 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 26 over snittet de sju foregående dagene. Smittetallene er høyest i bydel Stovner med 894 smittede per 100.

NRK - 15 apr 21 kl. 05:12

150 nye smittede i Oslo

Det er registrert 150 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 57 under snittet de sju foregående dagene. 150 tilfeller er 93 færre enn på tirsdag, og 187 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 16 apr 21 kl. 05:15

191 nye koronatilfelle i Oslo

Det er registrert 191 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er elleve over snittet de sju foregående dagene. 191 tilfeller er 44 flere enn på onsdag, men 67 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 16 apr 21 kl. 05:15

191 nye koronatilfeller i Oslo

Det er registrert 191 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er elleve over snittet de sju foregående dagene. 191 tilfeller er 44 flere enn på onsdag, men 67 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 17 apr 21 kl. 05:43

134 nye koronasmittet i Oslo

Det er registrert 134 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 37 under snittet for de sju foregående dagene. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 209 smittede per dag.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

Dyster spådom: - Kan bli blodig

Oberstløytnant Geir Hågen Karlsen kaller russernes taktikk for en «fadese», og tror samtidig Ukraina forbereder et blodig motangrep..

Dagbladet - 6 timer siden

Mars-bilde skaper romvesen-teorier

Kan dette være tegnet på at det en gang har eksistert intelligent liv på «den røde planeten»?.

Dagbladet - 7 timer siden

Fly med tydelig krigsbudskap

Det tok piloten nesten fire timer å tegne budskapet i lufta..

Dagbladet - 10 timer siden

Varselet om den totale ondskap

Tre av fire begreper som beskriver den totale ondskap i forrige århundre har sitt opphav, ikke i Hitler-Tysklands galskap, men i armenernes tragedie, skriver Morten Strand..

Dagbladet - 17 timer siden

- Stor trussel mot Norge på sikt

Mer enn en av fire nordmenn frykter Russland, ifølge Dagbladets ferske undersøkelse. Det har de grunn til, mener oberstløytnant Geir Hågen Karlsen - i hvert fall i det lange løp..

Dagbladet - 19 timer siden

Hyller norske høyreekstreme terrorister

18-åringen, som er siktet for ha drept ti personer i en masseskyting i New York lørdag, skal ha vært inspirert av voldelige høyreekstreme terrorister - blant dem både Anders Breivik og Philip Manshaus..

Dagbladet - Igår: 13:46

Hevder bildene viser skrekkbomber

Nye videoer fra Ukraina viser det som skal være brannbomber eller fosforosbomber «som er umulige å stoppe» mot de beleirede soldatene i Azovstal-stålverket..

Dagbladet - Igår: 12:28

Putins krav ble avgjørende

Finlands regjering omtaler landet offisielle Nato-søknad som historisk. - Et vendepunkt, sier Norges utenriksminister Anniken Huitfeldt..

Dagbladet - I førrgår: 03:01

Vil vippe Trump av tronen

Mike Pence var visepresident da Donald Trump var USAs president. Nå er han en av flere republikanere som jobber aktivt for å undergrave maktposisjonen til sin tidligere sjef..

Dagbladet - 13 maj 22 kl. 22:15

- Gi oss et barnebarn eller seks millioner

Foreldre saksøker sønnen sin for å ikke ha gitt dem et barnebarn etter seks års ekteskap..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt