NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 12:04

NRK - 03 jan. 21 kl. 22:02

Smittet etter musikkbingo

Seks personer er bekreftet smittet av koronaviruset i Kristiansand, etter et arrangement på utestedet «Bakgården Både Og». Kommunen ber alle som var til stede på musikkbingo mandag 28. desember om å kontakte Koronasenteret for å bestille time til test mandag 4. januar..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kristiansand, Både Og, Koronasenteret

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Smittet, etter, musikkbingo
VG - 19 jan. 21 kl. 10:08

57 smittet etter musikkbingo: Flere politifolk deltok

Flere tjenestemenn ved Harstad politistasjon deltok på romjulens musikkbingo på serveringsstedet Verftet, der minst 18 skal ha blitt smittet av coronaviruset..

NRK - 05 jan. 21 kl. 21:09

20 smittet etter musikkbingo

Det er nå påvist koronasmitte hos 20 personer som deltok i musikkbingo på et utested i Kristiansand. Til sammen deltok 150 personer på arrangementet. Kommuneoverlege Styrk Fjærtoft Vik sier til Fædrelandsvennen at smittespredningen etter arrangementet er uventet kraftig..

NRK - 03 jan. 21 kl. 22:02

Seks nye smittet i Kristiansand

Seks nye personer er bekreftet smittet i Kristiansand. De ble smittet etter et arrangement på utestedet «Bakgården Både Og». Kommunen ber alle som var til stede på musikkbingo mandag 28.

NRK - 08 jan. 21 kl. 21:46

41 smittet etter musikkbingo

41 er nå bekreftet smittet med covid-19 etter musikk­bingo på Bakgården Både Og i Kristiansand i romjula. 26 av disse var på stedet mens 15 er nærkontakter. Det skriver Fvn.

NRK - 07 jan. 21 kl. 13:31

37 smittet etter bingo

37 personer har fått påvist koronasmitte etter å ha deltatt på musikkbingo i Kristiansand 28.desember, skriver Fædrelandsvennen. 130 mennesker deltok på arrangementet.

NRK - 05 jan. 21 kl. 21:06

Uventet kraftig smitte etter bingo

Det er nå påvist koronasmitte hos 20 personer som deltok i musikkbingo på et utested i Kristiansand 28. desember. 150 personer deltok på arrangementet.

VG - 13 feb. 21 kl. 11:19

TV-anmeldelse «Den du veit»: Fnisete musikkbingo

Lørdagsunderholdningen for deg som alltid har synes «Beat for Beat», «Hit for Hit» og «Popstokk» burde vært ett program..

NRK - 31 jan. 21 kl. 15:31

Seks smittet av mutert virus i Oslo

Seks personer er siden i går kveld smittet i Oslo av det muterte koronaviruset som først ble oppdaget i Storbritannia. Én av dem er sannsynligvis smittet i utlandet, mens de fem andre er smittet i Norge. Samtidig er det klart at de tolv som har testet positivt på byggeplassen til Pressens hus i Oslo, ikke er smittet av den muterte varianten.

NRK - 17 mars 21 kl. 12:11

En tredel smittet på skolen

En tredel av barn og unge under 20 år som ble registrert smittet i Oslo i forrige uke, ble smittet i barnehagen eller på skolen. Det kommer fram Oslo kommunes ukerapport for uke 10. I forrige uke ble det registrert 1.

NRK - 16 feb. 21 kl. 15:08

59 i karantene og en ny smittet

59 personer i hjemmetjenesten er tirsdag i karantene etter at en ansatt ble smittet med den sørafrikanske virusvarianten. Av disse er 27 mottakere og 32 ansatte, opplyser helsebyråd Beate Husa. Ytterligere en ansatt er i dag bekreftet smittet av covid-19.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Frigir navnet etter dødsulykke

Andreas Søpstad Reiten fra Melhus døde i motorsykkelulykken med en elg natt til onsdag. Navnet frigis torsdag formiddag, i samråd med familien..

NRK - nu

25 koronasmittede på sykehus

Torsdag var 25 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på fire pasienter fra dagen før. Tre av pasientene får respiratorbehandling, og seks ligger på intensivavdeling..

NRK - 30 minutter siden

Mistenkelig dødsfall i Fredrikstad

Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall på en adresse i Fredrikstad. Politiet ble varslet om dødsfallet av helsepersonell 09.50 torsdag formiddag.

NRK - 1 time siden

Mann død etter drukningsulykke

En mann i 70-årene har omkommet etter en drukningsulykke i Steinfjord på Senja i Troms i går kveld. Operasjonsleder Morten Augensen forteller at mannen ikke har vært om bord i båt, og at han ble funnet i vannkanten. Pårørende til den avdøde er varslet..

NRK - 45 minutter siden

Bygger opp att kulturminne-bru

5-6 millionar kroner skal brukast på å bygge opp att ein gamal jernbarnebru ved Grimen på Hardangervegen som blei knust då eit vogntog krasja i det i mars. Bane Nor vil kreve erstating frå transportselskapet Royal Transport for dette, skriv BT..

NRK - 45 minutter siden

Oljeflak i Langesund

Det er observert et stort oljeflak i fjorden ved Smietangen. Brannvesenet undersøker hvor oljeutslippet kommer fra, skriver TA. De vurderer å bruke drone for å kunne få en bedre oversikt..

NRK - 1 time siden

Ny smitterekord i Japan

Dagens smittetall i Japan registrerer over 10.000 tilfeller, skriver Reuters. Ifølge den japanske TV-kanalen Nippon TV er det ny rekord..

NRK - 2 timer siden

94.000 uvaksinerte voksne i Oslo

Alle i Oslo skal nå ha fått et tilbud om koronavaksine. Likevel er én av fem unge voksne i Oslo ikke vaksinert, skriver Aftenposten. I alt 15 prosent av den voksne befolkningen har ikke mottatt noen doser med vaksine, skriver avisen.

NRK - 2 timer siden

Mustafa Hasan vant i retten

Mustafa Hasan vant mot Utlendingsnemda i retten. Nå får han saken sin prøvd på nytt, skriver VG. I 2019 vedtok UNE at Hasan skulle bortvises fra landet, fordi moren ikke hadde vært ærlig på hvor familien kom fra.

NRK - 2 timer siden

Raketter traff nær USA-ambassade

To raketter skal ha truffet i nærheten av den USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt