NRK > Nyheter

Mandag, 26 Juli, 16:04

NRK - 23 juni 21 kl. 17:23

Smitten stiger i Storbritannia

Det ble registrert 16.135 nye smittetilfeller i Storbritannia i dag, en sterk økning fra dagen før, og det høyeste tallet siden starten av februar. Det skriver Reuters. Det ble også registrert 19 nye koronadødsfall, opp fra fem i går. Nesten halvparten av befolkningen i Storbritannia er fullvaksinert.
Les mer på NRK


Les mer om:
Storbritannia, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Smitten, stigeri , Storbritannia
Aftenposten - 09 juni 21 kl. 05:46

Smitten stiger. Åpner Oslo for fort? Eller går åpningen bedre enn fryktet?

Tre uker med fest, åpne ølkraner og rekordomsetning. Smitten stiger igjen i Oslo..

NRK - 03 april 21 kl. 07:39

Håper varmere vær vil hjelpe

En vaksineforsker ved UiO sier at det er grunn til å tro at smitten gå ned når våren kommer for alvor. FHI har tidligere sagt at de håper varmere vær vil hjelpe mot smitten. Vaksineforsker Gunnveig Grødeland understreker overfor Aftenposten at vi bare har sett én sesong med viruset i Norge, og at det er mange usikre momenter.

NRK - 11 juli 21 kl. 04:03

Smitten opp 30 % i Storbritannia

Lørdag ble det registrert 32.000 nye koronatilfeller i Storbritannia, noe som tilsvarer en smitteøkning på over 30 prosent på en uke, melder Sky News. Dødstallene stiger også bratt, med 43 døde siste døgn.

NRK - 30 juni 21 kl. 17:45

26,000 smittede i Storbritannia

Det er registrert 26.068 koronasmittede i Storbritannia siste døgn. Det er det høyeste siden 29.

NRK - 16 april 21 kl. 16:11

Smitten i Storbritannia går ned

Tallet på koronasmittede i alle deler av Storbritannia er lavere enn de har vært siden september i fjor. Det britiske statistikkbyrået ONS har beregnet at én av 480 personer i England var smittet forrige uke, mens forholdet var én til 340 uka før..

Klartale - 23 mars 21 kl. 16:35

Vil det bli strengere regler for å stoppe smitten?

Bent Høie skal si mer om hva regjeringen gjør for å få ned smitten med korona. Du kan se det her fra 18.00..

E24 - 24 mars 21 kl. 07:55

Anbefaler to ukers besøksstans hvis smitten ikke går ned

Nasjonalt forbud mot innendørs arrangementer og aktiviteter og to uker besøksstans er blant anbefalingene for nye nasjonale tiltak dersom smitten ikke går ned..

VG - 24 mars 21 kl. 10:37

Anbefaler to ukers besøksstans i hele Norge hvis smitten ikke går ned

Vi bes nå om å begrense sosiale kontakter mest mulig, men hvis smitten likevel ikke går ned kan det bli aktuelt med ny nasjonal besøksstopp i hjemmet..

NRK - 25 mars 21 kl. 09:10

95 nye smittetilfeller i Østfold

Det siste døgnet er det meldt om 95 nye smittetilfeller i Østfold. Det betyr at smitten fortsatt øker. Flest tilfeller er det i Sarpsborg med 33 og Fredrikstad med 25 nye.

NRK - 27 mars 21 kl. 05:02

322 nye koronatilfeller i Oslo

Smitten i Oslo er fortsatt på et høyt nivå, og det er registrert 322 nye koronasmittede i byen siste døgn. Det er tre flere enn snittet de sju siste dagene. 322 tilfeller er likevel 27 færre enn dagen før, og 67 færre enn samme dag forrige uke.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fremdeles ingen meldt savnet

Hittil er ingen meldt savnet etter meldinga om en drukningsulykke på Bystranda i Steinkjer. Nødetatene foretar nå en rundspørring blant badegjestene..

NRK - 15 minutter siden

Rekordhøyt smittetall i Irak

Myndighetene i Irak har registrert 12.180 koronatilfeller i løpet av et døgn, det høyeste tallet så langt i pandemien. Smittetallet ble presentert av det irakiske helsedepartementet mandag.

NRK - 15 minutter siden

Brann i bil i Operatunnelen

Det brenner i en bil rett ved lysåpningen i Operatunnelen i området ved Langkaia. Nødetatene er på vei til Operatunnelen østgående retning. Det er mye røyk på stedet.

NRK - 30 minutter siden

Mulig drukningsulykke

Dykkere er sendt til Bystanda i Steinkjer, til det som er en mulig drukningsulykke. En mann var sett ute i vannet, men er nå ute av syne. Ingen er derimot savnet på det nåværende tidspunkt..

NRK - 30 minutter siden

Ny rekord for Pantelotteriet

Så langt i år har Pantelotteriet omsatt for 171 millioner kroner, mot 131 millioner kroner på samme tid i fjor. – Vi setter rekord på rekord og er stolte over at lotteriet i år vil tilføre Norges Røde Kors mer enn 100 millioner kroner, sier daglig leder Gaute Langdal i Norsk Pantelotteri. Han forklarer økningen blant annet med delvis stengte grenser, varmt vær, høyt salg av drikkevarer med norsk pantemerke og en økt interesse for lotteriet.

NRK - 45 minutter siden

Avslutter leteaksjonen

Leteaksjonen etter mannen som ble observert kavende i Venneslafjorden i Vennesla avsluttes da politiet har kommet i kontakt med en mann som stemmer med beskrivelsen. Mannen som er fra Nederland var ute og svømte butterfly i det aktuelle tidsrommet. Mannen gikk i land etter svømmeøkten og har det bra..

NRK - 45 minutter siden

Mista tusen liter maling på E16

Gudvangatunnelen og Fretheimstunnelen på E16 er stengde på grunn av malingssøl. Ein tankbil skal ha mista over tusen liter med måling..

NRK - 45 minutter siden

Avblåser leteaksjonen

Leteaksjonen etter mannen som ble observert kavende i Venneslafjorden i Vennesla avblåses da politiet har kommet i kontakt med en mann som stemmer med beskrivelsen. Mannen som er fra Nederland var ute og svømte butterfly i det aktuelle tidsrommet. Mannen gikk i land etter svømmeøkten og har det bra..

NRK - 1 time siden

Tror bryllup-utbruddet er over

51 personer har fått påvist koronasmitte etter et bryllup på Strømmen i starten av juli. Lillestrøm kommune regner ikke med at det kommer flere..

NRK - 1 time siden

Bergensbanen er i trafikk att

Toget går att på Bergensbanen etter å ha vore stengd eit par timar grunna brann i eit overbygg ved ein tunnel på Ustaoset. Truleg har gneistregn frå togskinnene sett fyr på gras og spreidd seg til overbygget, opplyser Sørøst politidistrikt til NRK..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt