NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 11:24

NRK - 04 mai 21 kl. 13:41

Smitten øker noe i Danmark

Mens R-tallet i Danmark lå på 1 for en uke siden, er det nå steget til 1,1. Det innebærer at smitten er økende. – Koronapandemien er lett stigende i Danmark. Det er som ventet, i takt med at samfunnet åpner igjen, skriver helseminister Magnus Heunicke på Twitter tirsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Danmark, Magnus Heunicke, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Smitten, øker, noei , Danmark
NRK - 03 april 21 kl. 07:39

Håper varmere vær vil hjelpe

En vaksineforsker ved UiO sier at det er grunn til å tro at smitten gå ned når våren kommer for alvor. FHI har tidligere sagt at de håper varmere vær vil hjelpe mot smitten. Vaksineforsker Gunnveig Grødeland understreker overfor Aftenposten at vi bare har sett én sesong med viruset i Norge, og at det er mange usikre momenter.

NRK - 07 april 21 kl. 14:26

25 nye døde i Sverige, 3 i Danmark

Det siste døgnet er det registrert 25 koronarelaterte dødsfall i Sverige. I Danmark er det registrert tre nye dødsfall knyttet til pandemien. Siden smitten nådde Sverige, har covid-19 krevd 13.

NRK - 07 april 21 kl. 14:26

45 nye døde i Sverige, 3 i Danmark

Det siste døgnet er det registrert 45 koronarelaterte dødsfall i Sverige. I Danmark er det registrert tre nye dødsfall knyttet til pandemien. Siden smitten nådde Sverige, har covid-19 krevd 13.

NRK - 20 april 21 kl. 14:17

R-tallet over 1 i Danmark

R-tallet i Danmark er beregnet til 1,1, opplyser helseminister Magnus Heunicke. Det er opp fra 1,0 i forrige uke. Heunicke mener likevel det viser at de klarer å holde koronasmitten på et stabilt nivå i Danmark, og at det er et godt utgangspunkt for gjenåpning i morgen.

Dagbladet - 24 feb. 21 kl. 11:56

Oslo-smitten øker:- Flere muterte utbrudd

Smitten stiger i Oslo. Men selv om hovedstaden har kommet med enkelte lettelser i tiltakene, er ikke det nødvendigvis forklaringen, sier fagdirektør i Folkehelseinstituttet, Frode Forland, til Dagbladet..

NRK - 26 feb. 21 kl. 08:52

Paris vurdere ny lockdown

Den franske regjeringen vurderer et forslag om å stenge ned landets hovedstad Paris og 19 andre regioner for å stoppe smitten av covid-19. En talsmann for regjeringen sier til nyhetsbyrået Reuters at det kan bli aktuelt å stenge ned hovedstaden i tre nye uker fra begynnelsen av mars hvis smitten øker ytterligere..

Klartale - 28 feb. 21 kl. 18:21

Dette er de nye strenge tiltakene i Oslo

Korona-smitten øker, spesielt i Oslo. Svært strenge reglene skal bremse smitten om igjen. Butikker og serveringssteder er blant det som må stenge..

NRK - 03 mars 21 kl. 17:08

Smitten i Amerika synker

Den panamerikanske helseorganisasjonen melder om synkende koronasmittetall i alle land i Mellom-Amerika, i USA, Canada og i Mexico, ifølge Reuters. Ifølge organisasjonen øker smitten i de nordre Amazonas-regionene i Sør-Amerika..

VG - 10 mars 21 kl. 19:48

I dette fylket økte smitten med 162 prosent

Pandemien ser ikke ut til å slippe tak over landet enda. I Vestfold & Telemark økte smitten med 162 prosent. Men samtidig som antall smittede og innlagte øker, synker likevel antall døde..

NRK - 25 mars 21 kl. 09:10

95 nye smittetilfeller i Østfold

Det siste døgnet er det meldt om 95 nye smittetilfeller i Østfold. Det betyr at smitten fortsatt øker. Flest tilfeller er det i Sarpsborg med 33 og Fredrikstad med 25 nye.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

SV: Får en enorm ryddejobb i høst

SVs finanspolitiske talsperson Kari Elisabeth Kaski mener oljedirektørene trumfer de arbeidsløse i regjeringens krisepolitikk. – Den blir ikke en krone bedre av det som legges frem i dag, sier Kaski om regjeringens forslag til revidert nasjonalbudsjett. Regjeringens største krisesatsning er fortsatt oljeskattepakken, fastslår hun.

NRK - 15 minutter siden

Støre: Lite plaster på stort sår

Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre beskylder regjeringen for å kjøre Norge inn i et blindspor på vei ut av krisen. – Dette reviderte budsjettet er et plaster på et sår som regjeringen har latt vokse gjennom åtte år, og som vil fortsette å vokse med fortsatt høyrepolitikk, sier Støre om regjeringens forslag til revidert nasjonalbudsjett. – Mer penger til kommuner og psykisk helse i et revidert budsjett kan bøte litt på den akutte krisen vi står i, men det bøter ikke på åtte år med velferdskutt, privatisering og nedprioritering, sier han..

NRK - 15 minutter siden

Rykter om smittehandel blant unge

Skien kommune har fått en bekymringsmelding om at ungdomsskoleelever betaler for å bli smittet av koronavirus. SLT-koordinator i Skien kommune, Natasha Ferguson Finseth, sier det er ryktespredning og at de ikke har funnet noe bevis på at det skjer..

NRK - 10 minutter siden

Børsfall i Asia

Nikkei-indeksen på Tokyo-børsen falt 3 prosent tirsdag i kjølvannet av fallet i New York dagen før. Også Hongkong endte i rødt..

NRK - 15 minutter siden

Putin varslar våpenkontroll

Putin varslar våpenkontroll etter skuleskytinga i den russiske byen Kazan. Det melder nyheitsbyrået AFP..

NRK - 15 minutter siden

Krever tiltak mot grensehandel

Fremskrittspartiet er kritiske til at regjeringen i forslaget til revidert nasjonalbudsjett ikke reduserer grensehandelsavgiftene. – Det er ingen tvil om at kuttene Frp fikk gjennomslag for i budsjettavtalen før jul, har vært med å skape flere nye arbeidsplasser. Dette blir enda viktigere når grensene åpnes, sier finanspolitiker Hans Andreas Limi i Frp.

NRK - 15 minutter siden

Hever pensjonistenes minstefradrag

Regjeringen ønsker at minstepensjonister uten andre inntekter skal slippe inntektsskatt og hever derfor taket for hvor mye de kan tjene uten å skatte. – Det er vedtatt å øke minstepensjonen for enslige. Regjeringen ønsker at minstepensjonister uten andre inntekter ikke skal betale inntektsskatt, skriver regjeringen i forbindelse med revidert nasjonalbudsjett.

NRK - 15 minutter siden

Ekstra penger til sårbare grupper

Politiets arbeid med å bekjempe vold og overgrep mot sårbare grupper under pandemien får tilført 32 millioner kroner ekstra i revidert nasjonalbudsjett. Regjeringen foreslår en tiltakspakke på 260 millioner kroner, på toppen det som allerede er foreslått i statsbudsjettet for 2021. Justisdepartementet får tilført 32 millioner kroner av denne potten.

NRK - 15 minutter siden

Britisk klimaaktivist pågrepet

Gail Bradbrook som er en av grunnleggerne av aktivistgruppen Extinction rebellion, er pågrepet av britisk politi, ifølge en talskvinne for organisasjonen. Bradbrook er siktet for å ha planlagt kriminelle handlinger og svindel, melder Reuters..

NRK - 15 minutter siden

Mer kompensasjon til pelsdyrnæring

I forbindelse med avviklingen av pelsdyrnæringen økes kompensasjonsordningen med 150 millioner kroner. Regjeringen foreslår også å øke bevilgningen til omstillingsordningen for oppdrettere med 15 millioner kroner i år. Mange har søkt på ordningen, ifølge regjeringen, som ønsker å gjøre det mulig med en rask omstilling til annen virksomhet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt