NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 16:38

NRK - 10 juni 21 kl. 19:50

Smitte på Hamar Katedralskole

Flere elever på Katta har fått påvist smitte de siste dagene. Smittesporingsteamet jobber med å få oversikt. Kommuneoverlegen ber russen ta en pause i feringen for å forebygge. Skolen har valgt å avlyse all undervisning fredag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Katta, Hamar Katedralskole

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Smitte, Hamar, Katedralskole
NRK - 10 juni 21 kl. 19:50

Ber russen ta pause i feiringen

Kommuneoverlegen ber russen i Hamar om å ta pause i feiringen igjen, fordi det er påvist flere smittetilfeller ved Hamar katedralskole de siste dagene. Smittesporingsteamet forventer å vite mer om et par dager, skriver skolen på sine nettsider..

NRK - 11 mars 21 kl. 05:51

Lite smitte i butikk og servering

I Oslo-området måtte over 3000 butikker og serveringssteder stenge forrige uke. Men svært få er blitt smittet på slike steder hittil i år. Tall fra Aftenpostens gjennomgang av smittesporing og smitteverntilsyn i Oslo siden nyttår viser at det nesten ikke er rapportert smitte på serveringssteder.

NRK - 07 april 21 kl. 10:16

Brann i en tømmervogn Hamar stasjon

Brannvesenet har rykket ut til brann i en vogn i et tømmertog på Hamar stasjon. Ifølge Bane Nor fører ikke brannen til noen problemer for annen togtrafikk på stasjonen i Hamar..

NRK - 03 juni 21 kl. 06:18

Hamar slipper opp

I dag åpner Hamar-regionen opp igjen etter å ha vært stengt ned på grunn av det store smitteutbruddet. Ordfører i Hamar, Einar Busterud, sier antallet nye smitta nå er så få at han mener det er trygt at regionen følger de nasjonale retningslinjene..

NRK - 17 mars 21 kl. 09:22

Seks nye smitte-tilfeller

I Bodø er det registrert seks nye smitte-tilfeller av covid-19 siste døgn, opplyser helseleder Stian Wik Rasmussen i Bodø kommune. Tre av disse er nærkontakter i karantene og en er import-smitte der personen er i karantene. – De to siste har ukjent smittevei og smittesporing pågår, sier Rasmussen..

Klartale - 12 april 21 kl. 14:46

Korona-smitte fra Gran har spredd seg

Smitte fra samling i Gran kommune i påsken har spredd seg. Seks kommuner sporer smitte som kan ha kommet derfra..

NRK - 22 mai 21 kl. 16:42

Mistenker uoppdaget smitte hos russ

Kommuneoverlegen i Rælingen og Lillestrøm ber alle som har vært i russebussene «Rollerclick» og «Rock in Rio»om teste seg for korona. Årsaken er at flere personer som har vært i bussene har fått påvist smitte, melder Romerikes Blad. Én av dem har ukjent smittekilde.

NRK - 15 juni 21 kl. 09:28

15 nye smittetilfeller i Stavanger

15 personer i Stavanger er registrert smittet av korona det siste døgnet, melder kommunen. Ti av tilfellene er nærkontakter, tre har usikker smittekilde og to tilfeller skyldes innreise. Tolv av de smittede er i aldersgruppen 20 til 29 år.

E24 - 24 mars 21 kl. 09:21

Olav Thon tapte ankesak om navnestrid – Hamar-restaurant beholder navnet

Stortorvet Gjestgiveri på Hamar får beholde navnet, til tross for at Olav Thon-eide Stortorvets Gjæstgiveri i Oslo mener å være beskyttet av varemerkeloven..

NRK - 07 april 21 kl. 10:16

Brann i en tømmervogn er slukket

Brannvesenet har slukket brannen i en vogn i et tømmertog på Hamar stasjon. Ifølge Bane Nor skapte det ikke noen store problemer for annen togtrafikk på stasjonen i Hamar..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ingen nye tiltak i Grimstad

Det vil ikke bli innført nye smitteverntiltak i Grimstad etter det store utbruddet i kommunen. Det sa ordfører Beate Skretting (H) på en pressekonferanse i dag. Det ble registrert 40 nye smittede det siste døgnet i Grimstad.

NRK - 15 minutter siden

Deltavariant kan ta helt over i EU

I de kommende månedene kan andelen covid-19-tilfeller som skyldes deltavarianten av koronaviruset, øke til 90 prosent, advarer EUs smittevernkontor. –Vi anslår at innen utgangen av august vil deltavarianten stå for 90 prosent av nye smittetilfeller i EU, sier smittevernkontoret ECDC onsdag..

NRK - 15 minutter siden

Stormakter diskuterer Libya

Representanter fra Libyas midlertidige regjering møter i dag USA, Frankrike, og Egypts utenriksministere i Berlin. De skal diskutere krisen i det krigsherjede landet som skal avholde valg i slutten av året. Samtalene har støtte fra FN..

NRK - 30 minutter siden

Centerpartiet dropper lovforslag

Centerpartiet i Sverige dropper sitt krav om å frigjøre prisene på husleien. Det skriver avisen Dagens Nyheter. Forslaget som Centerpartiet nå dropper, er det forslaget som fikk Vänsterpartiet, Moderaterna, Kristdemokraterna, og Sverigedemokraterna til å stemme for mistillitsforslaget mot statsminister Stefan Löfven..

NRK - 30 minutter siden

Følg pressekonferanse fra Grimstad

NRK - 45 minutter siden

Vil innkalle britiske ambassadør

Russland vil innkalle den britiske ambassadøren på teppet etter påstanden om at et britisk marinefartøy har seilt inn i russisk farvann ved Krim-halvøya. Storbritannia har avvist påstanden og sagt at skipet seilte i ukrainsk farvann i tråd med folkeretten. Russland annekterte Krim-halvøya fra Ukraina etter en folkeavstemning i 2014.

NRK - 45 minutter siden

Sjokkerende kår på migrantleir

Barn av migranter anholdt ved en grensestasjon i Texas i USA lever i sjokkerende kår, viser en reportasje fra BBC. Det er meldinger om stor spredning av sykdom, helsefarlig mat, og seksuelle overgrep. De siste ukene har USA merket en skarp økning i antallet migranter og asylsøkere fra Sentral-Amerika..

NRK - 1 time siden

Roosevelt-statue fjernes

En stor statue av tidligere president Theodore Roosevelt skal fjernes utenfor USAs naturhistoriske museum fordi den anses å symbolisere rasisme. Bronsestatuen har stått ved inngangen til The American Museum of Natural History ved Central Park i New York siden 1940. Den viser den tidligere presidenten på en hest med en mann fra den amerikanske urbefolkningen på den ene siden og en afrikaner på den andre..

NRK - 1 time siden

21-åring kjøpte sex av 15-åring

En mann i 21-årene er dømt til fem måneders fengsel for å ha kjøpt sex av en 15-åring på Snapchat. 90 dager er gjort betinget med en prøvetid på to år. Straffen er i samsvar med aktors påstand, skriver Bergensavisen.

NRK - 1 time siden

Spania utleverer John McAfee

En spansk domstol vil tillate utleveringen av den britisk-amerikanske forretningsmannen John McAfee til USA. McAfee står bak antivirus-programvaren McAfee, og er ettersøkt for skatteundragelser..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt