NRK > Nyheter

Thursday, 30 June, 10:20

NRK - 14 maj 22 kl. 02:11

Smell i Oslo kan skyldes skudd

Politiet rykket natt til lørdag ut til Grønland i Oslo etter meldinger om å flere smell. De tror det kan være snakk om skudd. På en vegg i området er det funnet merker som trolig skyldes skudd avfyrt av et håndvåpen. – Vi har ikke fått melding om at noen personer er skadd, og vi vet heller ikke hva som kan ha vært foranledningen til hendelsen, sier operasjonsleder Sven Christian Lie i Oslo politidistrikt til NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Grønland, Oslo, Sven Christian Lie, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Smelli , Oslokan , skyldes, skudd
NRK - 12 jun 22 kl. 22:41

Minst to skudd mot boliger på Kjelsås i Oslo

Det skal være skutt gjennom vinduene i to ulike leiligheter på Kjelsås i Oslo. Ingen personer er fysisk skadd, men beboerne er selvsagt preget av det som har skjedd, sierpolitiets innsatsleder Arve Røtterud til NRK. Han sier at vitner har fortalt om høye smell som de oppfattet som skudd.

NRK - 24 jun 22 kl. 14:56

Rapport: 40 prosent av dødsulykkene skyldes lovbrudd

En analyse av dødsulykker på norske veier viser at 40 prosent skyldes kjøring i høy fart, med promille eller uten sikkerhetsbelte. Det er Transportøkonomisk institutt som har analyser dødsulykkene fra 2017 til 2020. Materialet er hentet fra Vegvesenets eget materiale som er samlet inn i forbindelse med ulykkene.

NRK - 19 maj 22 kl. 05:45

Mange reagerte på høye smell i Oslo sent i går kveld

Sent i går kveld var det mange som hørte høye smell i Oslo sentrum. Årsaken var oppskyting av fyrverkeri fra et cruiseskip på Filipstadkaia. Brannvesenet hadde gitt tillatelse til oppskytingen.

NRK - 14 maj 22 kl. 09:53

Politiet: Flaks at ingen ble skadet

– Det var flaks at ingen ble skadet da det trolig ble skutt mot et serveringssted på Grønland natt til lørdag, sier Anders Johnsrud, krimleder i Oslo-politiet. Det var folk inne på stedet, og mange vitner. Politiet sier dette var farlig og at de ser svært alvorlig på saken.

NRK - 23 okt 21 kl. 16:08

Meldte om mulig skudd på Kjelsås

Politiet søker i området rundt Kjelsås med helikopter og annet politi etter at noen meldte inn smell som kunne tyde på skudd i området. Operasjonsleder, Bjørn Gunnar Nysæter sier at politiet ikke har funnet eller observert noe som underbygger mistanken. – Vi kommer sannsynligvis til å runde av ganske raskt her..

Klartale - 25 jun 22 kl. 07:38

To drept i angrep på pub for homofile og utested i Oslo

Minst 19 mennesker ble skadd og måtte få hjelp av helsetjenesten etter angrepet. Minst åtte av dem er sendt til sykehus, og flere av dem skal være skutt. Politiet sier lørdag morgen at det er uklart om angrepet er terror.

Klartale - 25 jun 22 kl. 07:38

Minst to personer drept i angrep på pub for homofile og utested i Oslo

Minst 19 mennesker ble skadd og måtte få hjelp av helsetjenesten etter angrepet. Minst åtte av dem er sendt til sykehus, og flere av dem skal være skutt. Politiet sier lørdag morgen at det er uklart om angrepet er terror.

NRK - 24 apr 22 kl. 02:13

Meldinger om skudd på Grønland i Oslo

Politiet i Oslo har fått flere meldinger om at det skal være avfyrt flere skudd sentralt på Grønland i Oslo. – Vi har ikke kommet i kontakt med noen som er skadd, men er i kontakt med flere vitner. Vi søker i området, skriver operasjonssentralen på Twitter..

NRK - 12 jun 22 kl. 21:14

Politiaksjon i Oslo etter mulig skudd gjennom vindu

Politiet i Oslo har satt i gang en aksjon etter en melding om at det er blitt avfyrt skudd gjennom et vindu i en bolig. Spor på stedet tyder på at det kan være skutt gjennom et vindu på stedet. Beboeren opplyser til politiet at vedkommende ikke er i konflikt med noen..

NRK - 12 jun 22 kl. 21:14

Politiaksjon i Oslo etter skudd gjennom vindu

Politiet i Oslo har satt i gang en aksjon etter at det er blitt avfyrt skudd gjennom et vindu i en bolig på Kjelsås. Politiet bekrefter at det er skutt gjennom et vindu og opplyser politiet gjennom deres pressetjeneste at det også er skutt gjennom et annet vindu. Ingen personer er skadd.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

NVE byrjar kontinuerleg overvaking av fjellparti i Vang

Ut frå ei samla vurdering av sannsyn og konsekvensar vil fjellpartiet Skutshorn i Vang kommune bli klassifisert som eit høgrisikoobjekt. – Kartlegginga som er utført viser at faren og konsekvensane ved eit skred frå fjellpartiet blir vurdert som så store at vi no ønskjer ei kontinuerleg overvaking, seier geolog i skredseksjonen i NVE, Kjetil Indrevær..

NRK - 15 minutter siden

Oslo Børs faller 2 prosent etter åpning

Oslo Børs startet torsdagens handel solid i rødt. Rett etter åpning var hovedindeksen ned drøyt 2 prosent. Nesten samtlige selskaper notert på hovedindeksen faller torsdag.

NRK - 30 minutter siden

Politiet i Oslo har tiltak rundt 150 arrangement

Det skriv politiet i ei pressemelding. Oslo politidistrikt vil gjere sjølvstendige vurderingar knytt til enkeltarrangement og handteringa av desse, basert på det overordna trugselbilete. PST har endra trugselnivået frå nivå 5 til nivå 4.

NRK - 45 minutter siden

Dobbel renteheving i Sverige

Riksbanken hever styringsrenta i Sverige med 0,5 prosenteiningar til 0,75 prosent. Det er den høgaste hevinga på 22 år..

NRK - 1 time siden

Aleksander Matland (35) omkom i fallulykka i Kvinnherad

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 1 time siden

Frigir namn på omkomen

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 1 time siden

Et skip med 7.000 tonn korn har forlatt ukrainsk havn, ifølge prorussere

Prorussiske tjenestemenn sier at et skip lastet med 7.000 tonn korn har forlatt havna Berdjansk. Kornet skal sendes til det som omtales som «vennlige land».

NRK - 1 time siden

Flere ofre for seksuallovbrudd i fjor

I løpet av 2021 er nær 5.800 personer registrert som ofre for seksuallovbrudd. Det er 570 flere enn året før.

NRK - 2 timer siden

– Slipp ut torsk du får på kroken

Fiskeridirektoratet oppfordrer hobbyfiskere i Oslofjorden som får torsk på kroken, om å slippe den ut igjen. Det er forbudt å fiske torsk i fjorden, likevel får direktoratet meldinger fra publikum om at folk ikke respekterer forbudet. – Det er veldig viktig at forbudet blir repektert for å kunne bygge opp igjen en torskebestand i Oslofjorden, sier kommunikasjonsrådgivar Olav Lekve i Fiskeridirektoratet.

NRK - 2 timer siden

SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt som er basert på data fra Avinor og Flightstats. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com