NRK > Nyheter

Tuesday, 28 November, 12:11

NRK - 28 jul 23 kl. 20:28

Smell for Ruud – tapte mot 19-åring

Casper Ruud fikk nesten ingenting til å stemme i kvartfinalen mot Arthur Fils (19) i ATP500-turneringen i Hamburg. Han ble knust i strake sett. Den førsteseedet nordmannen ble lekt med i store deler av kampen. Fils booket semifinaleplass med sifrene 6-0, 6-4. Ruud ble feid av grusen og ydmyket i første sett.
Les mer på NRK


Les mer om:
Ruud, Arthur Fils, ATP500, Hamburg, Fils, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Smell, for, Ruud, taptemot , 19-åring
Klartale - 08 jun 23 kl. 08:51

Casper Ruud er klar for semifinale

Norske Casper Ruud spiller tennis. Onsdag spilte han kvartfinale mot danske Holger Rune. De spiller for tiden i turneringen Roland Garros.

NRK - 31 aug 23 kl. 04:32

Casper Ruud slått ut av US Open – tapte for kinesiske Zhang Zhizhen

Casper Ruud tapte overraskende andre runde i US Open onsdag mot kinesiske Zhang Zhizen onsdag. I fjor kom nordmannen til finalen. Ruud måtte gjennom fem sett og tapte til slutt for kineseren som er rangert som nummer 67 i verden.

Klartale - 12 jun 23 kl. 09:30

Djokovic vant mot Ruud og ble historisk

Norske Casper Ruud møtte serbiske Novak Djokovic. De spilte om å vinne tennis-turneringen Roland-Garros som er en av de største.Djokovic ble for god for Ruud og vant 3-0.

NRK - 09 aug 23 kl. 06:03

Ruud videre i storturnering

Casper Ruud slo tsjekkiske Jiri Lehecka i andre runde i Masters 1000-turneringen i Toronto natt til onsdag. Lehecka er rangert som nummer 36 i verden og mot verdensfemmer Ruud, fulgte spillerne hverandre tett i det første settet. Det ble til slutt avgjort i et tiebreak, hvor Lehecka fikk en tidlig 4-0-ledelse og hadde to settballer.

Klartale - 31 aug 23 kl. 09:09

Casper Ruud ute av viktig turnering

Tennisstjernen Casper Ruud er ute av turneringen US Open. Han tapte kamp nummer to av turneringen. Forrige gang den ble arrangert, kom han seg til finalen.

NRK - 28 apr 23 kl. 12:46

Nytt sjokktap for Casper Ruud

Den svake sesongen fortsetter for Norges tennisstjerne Casper Ruud. Nordmannen ble feid av grusen av ukjente Matteo Arnaldi i 2. runde av Madrid Masters.

NRK - 17 maj 23 kl. 21:48

Ruud videre til semifinale i storturnering

Casper Ruud slo argentinske Francisco Cerundolo 7–6, 6–4 i kvartfinalen av Masters 1000-turneringen i Roma. Ruud møter danske Holger Rune i semifinalen. Nordmannen har vunnet samtlige fire foregående møter mot 20-åringen.

VG - 30 maj 23 kl. 13:18

Casper Ruud med utklassing: Svenske Ymer var sjanseløs

(Elias Ymer–Casper Ruud 4–6, 3–6, 2–6) Casper Ruud (24) fikk en solid start på French Open, og senket sin svenske motstander. I siste sett var Ruud fullstendig overlegen..

Klartale - 16 nov 23 kl. 14:42

Savnet kvinne funnet død etter tolv år

19 år gamle Ingvild Kvalvik Ruud forsvant. Det skjedde i Vinstra 10. juli i 2011.

Aftenposten - 25 maj 23 kl. 21:50

Smell for Casper Ruud før French Open: Snublet i kvartfinalen i Genève

(Casper Ruud - Nicolas Jarry 6-3, 6-7, 5-7) Casper Ruud (24) kom best i gang, men maktet ikke å slå chilenske Nicolas….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Vil gjere Frankrike røykfritt

Den franske regjeringa sa tysdag at dei ville forby røyking på alle strendene i landet, i offentlege parkar og skogar og i nærleiken av skular. – Frå no av vil røykfrie område vere norma,sa helseminister Aurelien Rousseau til journalistar på ein presentasjon av antirøykeprogrammet til regjeringa. Skattane på tobakk skal også aukast og waping skal bli forbode.

NRK - 30 minutter siden

Skuffa over at Sverige ikkje er med

Nato-sjef Jens Stoltenberg hadde håpa at Tyrkia og Ungarn hadde godkjent Sveriges medlemssøknad før Natos utanriksministermøte. Men framleis vaiar ikkje det svenske flagget blant dei andre framfor Nato-hovudkvarteret i Brussel. – Eg hadde håpa at Sverige hadde vorte medlem før møtet.

NRK - 45 minutter siden

Siktet i Jonas-saken varetektsfengsles i tre nye uker

30-åring som er siktet for drap eller medvirkning til drap på Jonas Aarseth Henriksen varetektsfengsles i tre nye uker. Det kommer frem i en kjennelse fra Ringerike, Asker og Bærum tingrett tirsdag. Elverum-mannen ble pågrepet 20.

NRK - 1 time siden

Fryktar båtflyktningar frå Russland

Det svenske forsvaret fryktar at det kan kome båtflyktningar frå den russiske enklaven Kaliningrad. Dette som ein del av Russland sine forsøk på å destabilisere regionen, melder SVT. I ein ny rapport blir det peika på som eit av fleire scenario saman med dataangrep og sabotasjeaksjonar under vatn.

NRK - 1 time siden

Hjelpen har nådd fram

Flere tonn nødhjelp har nådd inn i den nordlige delen av Gazastripen, opplyser FNs nødhjelpskontor (OCHA) tirsdag. Det er blant annet snakk om ferdige måltider, drikkevann, telt og tepper, samt medisiner, ifølge FN-byrået. Det ble også levert drivstoff til strømproduksjon og utstyr til driften av avsaltings- og avløpsrenseanlegg og vannpumpestasjoner.

NRK - 1 time siden

Avisa Oslo: Grunde Almeland tar ikke gjenvalg som Oslo Venstre-leder

Grunde Almeland stiller ikke til gjengvalg som leder for Oslo Venstre. Det melder Avisa Oslo. Almeland svarer til Avisa Oslo at han ønsker å gi andre i partiet muligheten til å prøve seg i vervet.

NRK - 2 timer siden

Norges Bank-tabbe: Publiserte tall for tidlig

Ved en feil publiserte Norges Bank deler av sin rapport Regionalt nettverk tirsdag. Den skulle egentlig vært publisert torsdag neste uke. Rapporten er en form for temperaturmåling av den norske økonomien, og viser hvordan ulike næringer ser for seg at ståa i økonomien vil være fremover.

NRK - 1 time siden

BankID endeleg på nynorsk

I 20 år har BankID vore tilgjengeleg på bokmål og engelsk. No er også nynorsk eit alternativ for dei som ønskjer det. – BankID er ein sentral og synleg teneste i den moderne kvardagen.

NRK - 2 timer siden

Brann i bolig i Farsund: – Helt overtent

Det brenner i et bolighud på Vanse i Farsund, melder politiet på X. – Huset er helt overtent. Vi har kontroll på beboer i huset.

NRK - 1 time siden

Doblar prisane under OL

Prisane på offentleg transport vil bli dobla under OL i Paris neste sommar. Det er varsla kaos i kollektivtrafikken i heile regionen under leikane som startar 26. juli.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com