Klartale > Nyheter

Thursday, 30 June, 10:23

Klartale - 10 maj 22 kl. 15:34

Slukket stor bilbrann i Oslo

Lastebilen står på veien E6 ved Bryn senter. Det er noen få kilometer ut fra Oslo sentrum. Trafikken ble stoppet. Både på vei og t-bane.– Det er så kraftig brann og mye røyk at vi ikke kan nærme oss lastebilen ennå.
Les mer på Klartale


Les mer om:
E6, Bryn, Oslo, Svein Christian Lie, NTB, Avisa Oslo,  twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slukket, stor, bilbranni , Oslo
NRK - 23 maj 22 kl. 11:30

Brann i blokk i Oslo slukket

Oslo brann og redningsetat melder at brannen i Sinsenveien er slukket. – Brannvesenet bekrefter at brannen er slukket. Ingen beboere befant seg i leiligheten, skriver Oslo politidistrikt på Twitter.

NRK - 14 mar 22 kl. 04:21

Bilbrann slukket

Brannvesenet i Oslo har slukket brannen i en bil på Ellingsrud, melder politiet på Twitter. Årsaken til brannen er uavklart. Politiet gjør tekniske undersøkelser på stedet, og har opprettet sak på forholdet..

NRK - 05 mar 22 kl. 04:03

Politiet mistenker bilbrann i Oslo er påsatt

Natt til lørdag oppdaget politiet i Oslo en bilbrann i nærheten av Shell-stasjonen på Grorud i Oslo. – Det er uvisst hva som er årsaken til at bilen begynte å brenne, men alt tyder på at den er påsatt. Hundepatruljen har gått spor i området uten at det har ført til noe, opplyser operasjonsleder Christian Engeseth i Oslo politidistrikt.

NRK - 25 mar 22 kl. 02:34

Bilbrann i Oslo

Nødetatene rykket natt til fredag ut til en bilbrann på Bjerke i Oslo. Politiet sier ingenting tyder på at det ligger noe kriminelt bak. En person som hadde sett flammer og hørt smell, ringte inn og varslet om hendelsen ved 2-tiden natt til fredag.

NRK - 30 apr 22 kl. 11:26

Slukket gressbrann i Vestby

Ved 10.30-tiden meldte Øst politidistrikt om en ny gressbrann langs toglinjen. Denne gang sør for togstasjonen ved Myrvoll.

NRK - 30 okt 21 kl. 19:18

Bilbrann ved Harebakken

Nødetatene har rykket ut til en bilbrann ved Harebakken i Arendal. Trafikken på E 18 er stengt mellom Harebakken og Torsbuåsen..

NRK - 30 okt 21 kl. 19:18

Bilbrann - tre personer til sykehus

Nødetatene rykket tidligere lørdag kveld ut til en bilbrann ved Harebakken i Arendal. Tre personer er sendt til sykehus for videre oppfølging, opplyser politiet. De skriver på Twitter det ser ut som at det har skjedd en trafikkulykke i forkant av brannen.

NRK - 05 jun 22 kl. 16:46

Melding om bilbrann i Sandefjord

Nødetatene rykker ut etter melding om bilbrann på E18 i Tassebekk i Sandefjord. Det skriver politiet på Twitter..

NRK - 05 jun 22 kl. 16:46

Store trafikale problemer etter melding om bilbrann i Sandefjord

Nødetatene rykker ut etter melding om bilbrann på E18 i Tassebekk i Sandefjord. Det skriver politiet på Twitter. Det er ikke meldt om personskade, men om store trafikale problemer på stedet..

NRK - 25 feb 22 kl. 02:05

Søppelkasser påtent i Oslo

Natt til fredag begynte det å brenne i søppelkasser tre steder på Hovseter i Oslo. Politiet sier brannene er påtent. – De ble heldigvis slukket raskt, delvis av vitner på stedt og delvis av brannvesenet, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 1 time siden

Russland med nye kamper i Lysytsjansk

Lysytsjansk er tvillingbyen til Sievjerodonetsk. Den ligger på den andre sida av elva Donets. I snart to måneder har det vært kamper der.

Klartale - 1 time siden

Tusenvis av menn samlet for å finne ut av Talibans politikk

Fremtiden for Talibans styre i Afghanistan skal avgjøres. Samlingen kalles jirgaen. Det er er den største politiske samlingen siden Taliban tok over kontrollen i fjor.

Klartale - 1 time siden

Advarer om at vi kan se flere dataangrep framover

– Alt tyder på at angrepet kom fra et russisk, og vil jeg si, kriminelt miljø. Det sa Emilie Enger Mehl til pressen onsdag kveld. Hun er justisminister.

Klartale - 3 timer siden

Maria Ressa nekter å stenge nyhetsside

– Vi stenger ikke ned. Eller, jeg burde ikke ha sagt det. Vi har rett til å anke denne beslutningen.

Klartale - 16 timer siden

Frykter følgene av at færre nordmenn finner ny musikk på radio

De som skaper musikk merker nå at folk har fått nye medievaner, sier Willy Martinsen. Han er kommunikasjons-direktør i Tono. Det er interesse-organisasjonen for de som skaper musikk i Norge.

Klartale - 18 timer siden

Dataangrep mot flere aviser

Øyvind Brenne er utviklings-redaktør i VG. Han sier til sin egen avis at de er utsatt for et angrep, som har ført til at nettsidene er ustabile.– Jeg har nå fått bekreftet at dette skyldes et tjenestenekt-angrep.

Klartale - 19 timer siden

Nato inviterer inn Sverige og Finland

Sverige og FInland vil bli tatt opp som nye medlemmer i forsvars-samarbeidet Nato.Onsdag bestemte ledere i Nato seg for å invitere landene inn. Det ble avgjort på et toppmøte i Nato.

Klartale - 19 timer siden

Politiet er usikre på om skytteren har fått hjelp før angrepet

43 år gamle Zaniar Matapour er siktet for terror, drap og drapsforsøk. Han skjøt mot to utesteder i Oslo natt til lørdag. Politiet er ganske sikre på at han angrep alene.

Klartale - 20 timer siden

Flere vil få tilbud om fjerde dose korona-vaksine

– Overvåkingen vår viser at det blir mer smitte, sier Ingvild Kjerkol. Hun er helseminister.Kjerkol sier vaksinen er den viktigste delen av beredskapen til regjeringen.

Klartale - 20 timer siden

Dette kan være årsaken til angrepet

Dataangrepet mot Norge skal ha startet natt til onsdag. Det ble meldt på en kanal som blir brukt av hackergruppa Killnet. Den er på det sosiale mediet Telegram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com