NRK > Nyheter

Tuesday, 26 October, 17:56

NRK - 01 maj 21 kl. 05:44

Slipper ut av fengsel i Venezuela

Seks amerikanske oljetopper som har sittet fengslet i Venezuela i mer enn tre år løslates til husarrest. Det ses på som en gest til Biden-regjeringen. Oljetoppene er dømt til fengsel mellom 8 og 13 år for korrupsjon. De ble pågrepet i Caracas i 2017..
Les mer på NRK


Les mer om:
Venezuela, Biden, Caracas

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slipperut av , fengseli , Venezuela
NRK - 16 maj 21 kl. 16:02

Venezuela fordømmer kidnapping

Venezuela fordømte søndag det som blir omtala som kidnapping av åtte av landets soldatar i grenseområdet mot Colombia. Det har vore samanstøyt i desse grenseområda i dei siste to månadane. – I kampane blei åtte yrkessoldatar tekne til fange.

NRK - 11 aug 21 kl. 21:31

Norge bekrefter Venezuela-samtaler

Utenriksdepartementet bekrefter for første gang på Twitter at Norge tilrettelegger for nye forhandlinger mellom partene i konflikten i Venezuela. Sju runder med møter i Oslo og Barbados, under norsk oppsyn sommeren 2019, dempet ikke den politiske konflikten. Norske diplomater har bedt Mexico være vertsland denne gangen.

NRK - 26 sep 21 kl. 04:11

Kritiserer Solbergs tale i FN

Det norske teamet som tilrettelegger for Venezuela-forhandlinger, beklager statsminister Erna Solbergs tale i FN. I en setning kritiserte hun menneskerettighetenes kår i Venezuela. Diplomaten Dag Nylander sier i kveld til pressen i Mexico (der forhandlingene pågår) at talen kan svekke troverdigheten til Norges rolle.

NRK - 26 sep 21 kl. 04:11

Beklager Solbergs tale i FN

Det norske teamet som tilrettelegger for Venezuela-forhandlinger beklager statsminister Erna Solbergs tale i FN. Hun kritiserte menneskerettighetenes kår i Venezuela. Talen gjorde Venezuela rasende og i kveld sa diplomaten Dag Nylander til pressen i Mexico, der forhandlingene pågår, at talen kan svekke troverdigheten til Norges rolle.

NRK - 26 sep 21 kl. 04:11

Reaksjoner mot Solbergs tale i FN

Det norske teamet som tilrettelegger for Venezuela-forhandlinger mener det er synd om statsminister Erna Solbergs tale i FN blir oppfattet feil. Hun kritiserte menneskerettighetenes kår i Venezuela. Talen gjorde Venezuela rasende og diplomaten Dag Nylander sier til pressen i Mexico, der forhandlingene pågår, at talen kan svekke troverdigheten til Norges rolle.

NRK - 17 okt 21 kl. 02:05

Venezuela avbryter forhandlinger

Venezuela sier de avbryter forhandlingene med opposisjonen i Mexico etter at en forretningsmann som står president Nicolás Maduro nær, er utlevert til USA. Jorge Rodriguez, som har ledet regjeringens delegasjon til samtalene i Mexico, sa at de avlyser reisen til neste forhandlingsrunde i Mexico søndag. Men han sa ikke at Venezuela trekker seg helt fra forhandlingene, som Norge er tilrettelegger for.

NRK - 03 jun 21 kl. 10:24

Barn slipper karantenehotell

Justisminister Monica Mæland bekrefter overfor NRK at uvaksinerte barn som reiser sammen med fullvaksinerte foreldre slipper karantenehotell. Dette gjelder fra 12.00 i dag.

NRK - 24 feb 21 kl. 16:56

Venezuela utviser EUs ambassadør

Venezuela gir EUs ambassadør 72 timer på å forlate landet etter at Brussel innførte nye sanksjoner mot 19 venezuelanske tjenestemenn. Dette skjer dagen etter at Venezuelas nasjonalforsamling ba regjeringen utvise EU-ambassadør Isabel Brilhante Pedrosa..

NRK - 16 mar 21 kl. 04:37

Venezuela dropper AstraZeneca

Koronavaksinen til AstraZeneca vil ikke tas i bruk i Venezuela. Visepresident Delcy Rodriguez forklarte mandag på statlig fjernsyn at avgjørelsen er tatt som følge av «tekniske vanskeligheter»..

NRK - 20 apr 21 kl. 05:15

FNs matvareprogram i Venezuela

Verdens matvareprogram (WFP) starter operasjoner i Venezuela etter å ha kommet til enighet med venezuelanske myndigheter. WFP skal fokusere på å bidra med mat til barn i områder der matsikkerheten er dårligst, melder AP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Møter russisk utenriksminister

Statsminister Jonas Gahr Støre møter Russlands utenriksminister Sergej Lavrov i Oslo i ettermiddag, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Mor og barnevogn påkjørt av varebil

Mor med barnevogn som var påkjørt av en varebil. Mor er skadd, uvisst skadeomfang, mens barnet i barnevogna fremstår uskadd. De kjøres med ambulanse, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

FN: Nasjonale mål langt fra nok

De nasjonale klimamålene som er meldt inn til FN så langt vil bare redusere klimagassutslippene med 7,5 prosent i 2030. Det er et godt stykke unna målet om 55 prosent kutt som er nødvendig for å begrense global oppvarming til 1,5 grader. Det skriver FNs miljøprogram (UNEP) i sin nyeste Emissions Gap Report.

NRK - 2 timer siden

FN: Nasjonale mål ikke nok

De nasjonale klimamålene som er meldt inn til FN så langt vil bare redusere klimagassutslippene med 7.5 prosent i 2030. Det er et godt stykke unna målet om 55 prosent kutt som er nødvendig for å begrense global oppvarming til 1.

NRK - 2 timer siden

Dronning Elizabeth tilbake på jobb

Dronning Elizabeth (95) viste seg offentlig for første gang på en uke. I forrige uke tilbrakte hun natten på sykehus av «praktiske årsaker» og har tatt ulike tester. Etter dette har dronningen jobbet hjemmefra, og skal være «ved godt mot».

NRK - 2 timer siden

Skal søke etter savnede med droner

Politiet orienterer leteaksjonen i Kvam tirsdag. I løpet av det siste døgnet har de drevet leteaksjon ved hjelp av helikopter. – I natt har vi hatt observasjonsposter uten at vi har funnet noe av interesse.

NRK - 2 timer siden

Skal søke med drone

Politiet orienterer leteaksjonen i Kvam. I løpet av det siste døgnet har de drevet leteaksjon ved hjelp av helikopter. – I natt har vi hatt observasjonsposter uten at vi har funnet noe av interesse.

NRK - 2 timer siden

Pressebrief om båtulykken kl 15

Politiet gjennomfører pressebrief utenfor stasjonen og vil gi en kort statusoppdatering om båtulykken i Kvam..

NRK - 3 timer siden

Passert 15.000 koronadødsfall

Svenske myndigheter har tirsdag registrert ni nye koronadødsfall. Dermed har det samlede antall dødsfall som knyttes til koronaviruset i Sverige passert 15.000.

NRK - 3 timer siden

Tidligere anmeldt av Coop

Siktede for Kongsberg-drapene har tidligere blitt anmeldt av Coop, melder VG. – Jeg kan bekrefte at gjerningsmannen tidligere er anmeldt av oss. Utover dette har vi ingen kommentar, og alle spørsmål vedrørende anmeldelsen må rettes til politiet, sier Silje Verlo Alisøy, kommunikasjonsrådgiver i Coop Norge, til VG.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt