E24 > Økonomi

Sunday, 29 January, 04:09

E24 - 06 sep 21 kl. 06:00

Slik vil prisene på bruktbiler utvikle seg fremover

Med over 400.000 elbiler på veiene har Norge blitt et testlaboratorium for fremtidens bilmarked. Slik vil bensin- og dieselbilprisene kunne bli påvirket..
Les mer på E24


Les mer om:
Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slik, vil, prisene, bruktbiler, utvikle, seg, fremover
Klartale - 11 okt 22 kl. 11:25

Derfor har strøm vært billig de siste dagene

Strøm har vært et hett tema det siste året. Lite regn, lite vind og høye priser på gass er noen av årsakene. Folk som kommer fra Sør-Norge har måttet betale mye for strøm hver måned.

Klartale - 17 jan 23 kl. 06:00

Du må betale mer for mat 1. februar

Én ting er sikkert: Vi trenger alle mat. Men turen til butikken kan være alt annet enn hyggelig, dersom du har lite penger på konto. På ett år (desember 2021 til desember 2022) ble mat og drikke 11,5 prosent dyrere.

Klartale - 09 jan 23 kl. 14:15

Støre sier han vil gjøre alt for å få ned prisene på strøm

Jonas Gahr Støre er Norges statsminister. De siste årene har det vært mye prat om prisene på strøm. De har vært veldig høye, noe som har ført til at staten har måttet støtte folk med penger for å betale regningene.

NRK - 19 maj 22 kl. 12:26

EU vil saksøke Malta

EU sier torsdag at de vil saksøke Malta på grunn av skattelovgivningen deres, melder Reuters. Ifølge byrået skal Malta skattelegge bruktbiler kjøpt på Malta mindre enn bruktbiler kjøpt i resten av eurosonen, noe EU-kommisjonen mener er i strid med deres lovverk..

Aftenposten - 14 dec 22 kl. 11:02

Europa mangler biler. Det har skapt et nytt marked for norske bruktbiler.

Salget av norske bruktbiler til utlandet har eksplodert. I år er det solgt biler ut av landet for over én milliard….

NRK - 30 jun 22 kl. 22:59

Trelastprisene går ned

Prisene på trelast har falt med 23 prosent fra august i fjor til juni i år, viser en markedsundersøkelse utført av Treindustrien. Markedsundersøkelse tar utgangspunkt i en konstruksjonspakke på til sammen 15–20 kubikkmeter trelast til en enebolig på 160 kvadratmeter med terrasse og garasje. – Prisene på trelast var i fjor på et historisk høyt nivå.

Klartale - 10 aug 22 kl. 08:33

Så mye har prisene steget på et år

Hvor mye har prisene steget? Det måler vi i konsumpris-indeksen (KPI). KPI steg 6,8 prosent fra juli i fjor til juli i år.

NRK - 01 sep 22 kl. 11:21

Obos-prisene steg i august

Prisene for brukte OBOS-boliger i Oslo steg med 1,3 prosent fra juli til august. På landsbasis var oppgangen 1,6 prosent, skriver Obos i en pressemelding. Etter utflating i prisene for OBOS-boliger i Oslo gjennom sommeren, steg prisene i august.

NRK - 15 sep 22 kl. 10:11

Kraftig oppgang i prisene på nye boliger

Prisene på nye boliger økte med 6,9 prosent i andre kvartal i år sammenlignet med samme kvartal året før. Størst var oppgangen i prisene for nye blokkleiligheter og småhus med en prisvekst på 9,0 prosent fra andre kvartal i fjor til andre kvartal 2022, viser nye tall fra SSB. Prisene på nye eneboliger økte med 2,1 prosent fra andre kvartal 2021 til andre kvartal 2022.

NRK - 10 okt 22 kl. 08:00

Prisene har steget med 6,9 prosent

Prisene i Norge var 6,9 prosent høyere i september enn for ett år siden. Det viser konsumprisindeksen til Statistisk sentralbyrå (SSB). Fra august til september har prisene steget 1,4 prosent.

Fler nyheter fra E24

E24 - 7 timer siden

Undersøkelse blant unge i Europa: Kahoot mer populær enn TikTok og Apple

Unge i Europa setter Kahoot på tredjeplass når de skal rangere merkenavn de liker, ifølge en fersk undersøkelse. Det norske teknologiselskapet kan kun se seg slått av Nike og Netflix..

E24 - 9 timer siden

Play Magnus på kreditorlisten etter kryptokonkurs

Sjakklæringsselskapet Play Magnus er på kreditorlisten til den konkursrammede kryptobørsen FTX, men tviler på at de får noe fra boet..

E24 - 11 timer siden

Equinor forsvarer Melkøya-prosjektet: – Mye mer enn en stor kraftforbruker

Elektrifisering av Melkøya vil forlenge levetiden til anlegget, gi store ringvirkninger lokalt, og gi store kutt i klimautslippene, sier Equinor-direktør Trond Bokn. – Dette er det største klimatiltaket Equinor har..

E24 - 14 timer siden

Avviser å stanse turbinene for Reiulf: «Vil ha betydelige økonomiske konsekvenser»

Vindkraftselskapet avviser alle krav om å tilrettelegge for at Reiulf Aleksandersen kan fortsette med reindrift på Sør-Kvaløya i Troms. De mener det vil koste dem opptil 15 millioner kroner..

E24 - 14 timer siden

Snart kommer nytt prishopp på dagligvarer: – Får mindre for pengene enn før

De økte matvareprisene er blant de viktigste årsakene til at kjøpekraften går ned. Snart øker prisene igjen. Tonje Ervik merker at hun får mindre for pengene enn tidligere når hun handler..

E24 - 17 timer siden

Taper titalls milliarder etter bedragerianklager

Et investeringsselskap har anklaget en av verdens riksete for bedrageri og manipulasjon. Nå lekker milliardene ut av lommene på Gautam Adani..

E24 - 18 timer siden

– Ingen er miljøvernerne fordi det er morsomt

Mens andre aktivister blir arrestert for sivil ulydighet, går Mari Qviller i dialog med oljebransjen..

E24 - 18 timer siden

Vin, øl og sprit kan få helseadvarsel

Irland skal trykke en advarsel på alle flasker som inneholder øl, vin eller sprit. Norge kan følge ganske raskt etter..

E24 - 20 timer siden

Tjener millioner på design av klær som ikke finnes

SAN FRANCISCO (E24): Samuel Jordan (23) er del av en voksende milliardindustri, hvor folk betaler mange tusen kroner for varer de hverken kan smake, lukte eller føle..

E24 - 22 timer siden

Klimasynd er den nye sexskandalen

Det finnes en jernlov i politikken som deltagerne i Davos bør lese seg opp på. De kan starte i Storbritannia på 90-tallet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com