Klartale > Nyheter

Saturday, 13 April, 01:33

Klartale - 03 feb 23 kl. 10:45

Slik skal Forsvaret bli styrket

Regjeringen holder pressekonferanse fredag. Statsminister Jonas Gahr Støre er der. De skal snakke om styrking av Forsvaret. Pressekonferansen blir holdt på Rena leir. Det er Norges nyeste militærbase.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Jonas Gahr Støre, Forsvaret, Rena, Norges, Trygve Slagsvold Vedum, Bjørn Arild Gram, Norden, Støre, Leopard, 2A7, Gram, Tale

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slik, skal, Forsvaretbli , styrket
NRK - 08 mar 23 kl. 15:00

Høgre ber forsvarsministeren gje klare fristar for tiltak etter varslarsakene

Færre vil nå tilråda jenter eit år i førstegongstenesta enn tidlegare, syner ferske tal Norstat har samla inn på vegner av NRK. Målinga blei gjort etter sakene om seksuell trakassering og valdtekter i det norske forsvaret. Nå meiner Høgre at forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) må vera tydelegare på kva han nå forventar av endringar i Forsvaret.

NRK - 05 apr 24 kl. 07:27

Moxnes vil tvinge Forsvaret til å handle lokalt

Tidlegare Raudt-leiar Bjørnar Moxnes ønsker at Forsvaret skal handle lokalt. Han vil at Stortinget skal pålegge lokal handel. I staden for å spare kroner og øre på å kjøpe forsvarsmateriell langvegsfrå, vil Bjørnar Moxnes støtte opp om det lokale næringslivet, skriv Klassekampen.

Klartale - 05 jun 23 kl. 06:00

Dette er partienes viktigste saker

11. september 2023 er valgdagen for kommune- og fylkestingsvalget. Der skal det bestemmes hvem som skal styre de ulike kommunestyrene og fylkestingene rundt om i landet.

NRK - 21 feb 23 kl. 13:35

Melby: – Forsvaret må slutte å tro at kvinner bare fungerer som reklameplakater

Det kommer fortsatt reaksjoner på NRKs avsløring av utbredt seksuell trakassering og overgrep i Forsvaret, blant annet fra Venstre-leder Guri Melby. – Det er ubegripelig at det fortsatt dukker opp nye historier om seksuell trakassering og overgrep mot kvinner i Forsvaret, hvor håndteringen er så dårlig. Jeg er glad for at de tillitsvalgte i dag går ut av møtet med forsvarsministeren og forsvarsledelsen og opplever at det har blitt lyttet til og tatt på alvor, forteller hun.

NRK - 15 jun 23 kl. 09:52

Forsvaret fortsetter å selge Freia-produkter i kiosker på militærleirer

Forsvaret fortsetter å selge Freia-produkter i kiosker på militærleirer Det blir foreløpig ingen Freia-boikott i Forsvaret. De opplyser at de gjør sine vurderinger i tråd med gjeldende retningslinjer fra Forsvarsdepartementet. På spørsmål fra Forsvarets forum om Forsvaret fortsetter å selge Freia-produkter i sine kiosker på militærleirer, svarer Per Gunnar Grosberghaugen, pressevakt i Forsvaret, at de ikke har informert kioskene om ikke å selge Freia-produkter.

NRK - 22 feb 23 kl. 23:41

Forsvaret selger billig øl i barer, kobles til trakassering

Forsvaret selger billig alkohol i befalsmesser over hele landet. Skjenkingen har vært et tema i flere straffesaker. Advokat John Christian Elden har jobbet med flere saker fra Forsvaret.

NRK - 23 feb 23 kl. 13:53

Rødt vil ha svar om alkohol i Forsvaret

Rødt krever en gjennomgang av alkoholservingen i Forsvaret, etter NRKs sak om at de selger billige alkohol til sine ansatte. – Forsvarsombudet sier det er på tide å diskutere alkoholkulturen i Forsvaret. Vi mener det er langt på overtid.

NRK - 08 mar 23 kl. 17:45

Forsvaret vil beklage til vernepliktige etter ulovlige kontroller

Forsvaret vil beklage til vernepliktige som ble rammet av den mangeårige og ulovlige praksisen til Forsvarets narkotikagruppe. Forsvaret vil beklage til vernepliktige som ble kastet ut etter ulovlig kontroll, skriver Dagens Næringsliv. Det skjer etter at avisen i forrige uke skrev om at kommende soldater i mange år har blitt kontrollert ulovlig i politiets registre av Forsvarets narkotikagruppe.

NRK - 05 apr 24 kl. 14:40

Mistanke styrket mot siktet mann i Arendal

Mistanken mot den siktede mannen etter drapet i Arendal er styrket. Det opplyser politiet i en pressemelding. – Etterforskningen i saken har styrket mistankegrunnlaget mot den siktede.

Klartale - 21 dec 22 kl. 14:43

Putin lover at militæret skal få alt de trenger

Vladimir Putin er president i Russland. Han holdt onsdag en tale i det russiske forsvars-departementet. – Kampevnen til våre soldater blir bedre dag for dag, hevdet Putin.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 10 timer siden

Tenne bål i skogen? Da må du vite dette

Fra 15. april til 15. september er det generelt forbud mot bål i Norge.

Klartale - 12 timer siden

O.J. Simpson er død

O.J. Simpson er død.

Klartale - 13 timer siden

Norske vintre vil bli varmere

Årets vinter har vært kald og med mye snø. Det er ikke sånn norske forskere tror vintrene blir fremover. Forskere i Cicero sier til NRK at vinteren blir varmere fremover.

Klartale - 14 timer siden

Tre av fire har ikke fylt på vaksinene sine

Du bør fylle på vaksinene dine. Det sier Folkehelse-instituttet (FHI). Men mange av oss har ikke gjort det.

Klartale - 14 timer siden

Kjerkol slutter som helseminister

Ingvild Kjerkol ble tatt for å jukse på masteroppgaven sin. Det ble kjent torsdag. Kjerkol og statsminister Jonas Gahr Støre talte til pressen fredag formiddag.

Klartale - 15 timer siden

Barnefamilier må evakuere fra Russlands grense

Familier med barn må forlate 47 landsbyer og tettsteder på grensa til Russland. Det gjelder Kharkiv-regionen øst i Ukraina. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

Klartale - 16 timer siden

Mann siktet for drap kan ha vært psykotisk

Miriam Daniela Ayres Cea ble funnet hardt skadd i Arendal sentrum. Det skjedde tirsdag i forrige uke. Hun døde av skadene kort tid etter.

Klartale - 19 timer siden

Nordmenn er dårligst til å bruke kondom i Norden

Nordmenn er dårligst i Norden på å bruke kondom. Det viser en ny undersøkelse fra RFSU. De undersøker årlig hvor flinke folk i Norden er til å bruke kondom.

Klartale - Igår: 16:00

Advarer om dårlige russebusser

Russetiden nærmer seg. Elever skal feire at de er ferdige med 13 år på skole.Mange kjøper busser som brukes til feiringen.

Klartale - Igår: 12:55

Må du møte på dugnad?

Om våren holdes det dugnad i idrettslag, barnehager og borettslag. Da skal det rakes, kostes og ryddes utenfor leilighetene.I noen borettslag velger de å gi bot til de som ikke møter på dugnad.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com