VG > Nyheter

Monday, 26 September, 01:06

VG - I førrgår: 22:51

Slik ser Mykhailo ut etter fire måneder i russisk fangenskap

Bildet til høyre viser hvordan Mykhailo Dianov ser ut etter fire måneder som russisk krigsfange. Før det var han en av soldatene som forsvarte Azovstal-stålverket i Mariupol..
Les mer på VG


Les mer om:
Mykhailo Dianov, Azovstal, Mariupol, Mykhailo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slik, ser, Mykhailout , etter, fire, månederi , russisk, fangenskap
Klartale - 22 aug 22 kl. 08:47

Russisk redaktør drept i attentat ved Moskva

Darja Dugina ble drept av en bombe i bilen hun satt i. Det skjedde lørdag, ifølge russiske myndigheter. Bilen var det faren Aleksandr Dugin som eide.

Klartale - 22 jul 22 kl. 14:10

Prøver å få korn ut av Ukraina slik at folk slipper å sulte

Ukraina har mye korn. Det er viktig for verden. Men krigen i landet ødelegger.

NRK - 21 aug 22 kl. 18:30

Ukraina avviser å stå bak attentat utenfor Moskva

Ukrainske myndigheter avviser å stå bak attentatet på den russiske redaktøren Darja Dugina, som lørdag døde i en bileksplosjon utenfor Moskva. Denis Pusjilin, som leder den russiskvennlige separatistbevegelsen i Donetsk i Ukraina, uttalte søndag at «terrorister fra det ukrainske regimet» sto bak eksplosjonen. – Ukraina har selvsagt ikke noe med eksplosjonen å gjøre, fordi vi ikke er en kriminell stat, og særlig ikke en terroriststat, slik Russland er, sier president Volodymyr Zelenskyjs nære rådgiver Mykhailo Podoljak.

NRK - 04 jun 22 kl. 09:37

Ukrainsk rådgiver tror krigen vil vare i opptil et halvt år til

En av rådgiverne til Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj spår at krigen vil vare i ytterligere to til seks måneder avhengig av hvor mye våpen Ukraina får. – Dette kan fortsette i ytterligere to til seks måneder, sier Mykhailo Podoljak i et intervju med den Putin-kritiske russiske nettavisen Medusa. En annen viktig faktor om vil avgjøre krigens varighet, er stemningen i Europa, Ukraina og Russland, mener han.

Klartale - 10 aug 22 kl. 13:54

Hva skjedde da russisk base eksploderte på Krim?

Minst en ble drept i en kraftig eksplosjon på en flybase tirsdag. Det skjedde på Krim-halvøya. Halvøya var tidligere en del av Ukraina.

NRK - 22 maj 22 kl. 07:12

Ukraina avviser våpenhvile i Donbas

Ukraina utelukker våpenhvile eller ettergivelse av russiske krav i Donbas-regionen, der Russland har intensivert offensiven. President Volodymyr Zelenskyjs rådgiver Mykhailo Podoljak sier at Kyiv ikke vil gå med på noen avtale med Moskva hvis det skulle innebære at Ukraina må avgi territorium, melder Reuters. (NTB).

Dagbladet - 24 maj 22 kl. 21:10

Underviser fra kjeller mens bombene faller

Kharkiv-universitetet står i ruiner, men det stopper ikke forelesere og studenter. Foreleser Mykhailo Spodarets har zoom-undervisning fra et klaustrofobisk kjellerrom. Studentene er spredd over hele verden..

NRK - 09 jun 22 kl. 23:20

Ukraina-tap på 100-200 soldater daglig

Ukraina mister nå mellom 100 og 200 soldater hver eneste dag, sier en av president Volodymyr Zelenskyjs nærmeste rådgivere. En av hovedårsakene til at så mange ukrainske soldater blir drept i kamp, er det store utstyrsmessige misforholdet mellom ukrainske og russiske styrker, sier Mykhailo Podoljak til BBC. Ukrainas forsvarsminister Oleksij Reznikov opplyste torsdag at landet nå mister «opptil 100 soldater hver dag».

NRK - 07 jul 22 kl. 17:03

Zelenskyj sørger over Boris Johnsons avgang

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj ringte torsdag Boris Johnson for å uttrykke sin tristhet over den britiske statsministerens skjebne. – Vi har alle mottatt denne nyheten med tristhet. Ikke bare jeg, men hele Ukraina sympatiserer mye med deg, sa Zelenskyj under samtalen.

NRK - 16 sep 22 kl. 11:15

FN skal undersøke angivelig massegrav

FN vil sende et team til den ukrainske byen Izium for å undersøke en angivelig massegrav. Ukraina sier de har funnet 450 mennesker begravd nær byen, som har vært okkupert av russiske styrker. – 450 graver, og dette er bare ett av massegravstedene som er oppdaget nær Izium.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Demonstrasjonene i Iran: – Iranske kvinner er rasende

Videoer av en 20 år gammel kvinne uten hijab ble delt på Twitter i helgen. Nå skal hun være blant minst 57 personene som er drept i voldsomme protestene..

VG - 4 timer siden

Kritiske til tilsyn i fengsler: – Styrer seg selv

En advokat og en jusprofessor mener tilsynsordningen for kriminalomsorgen er for dårlig. Nå tar justis- og beredskapsministeren grep..

VG - 9 timer siden

Boblejakker, skjerf og ull i kirken: – Vi må synge oss varme

OSLO (VG) I et forsøk på å håndtere de høye strømprisene, har Den norske kirke senket temperaturen i alle sine kirker i Oslo. Flere hadde kledd seg godt i Frogner kirke søndag..

VG - 13 timer siden

UD bekrefter: Norges ambassadør til Iran kalt inn på teppet etter Gharakhani-utspill

Iran reagerer kraftig på den norske stortingspresidentens uttalelser, etter at Mahsa Amini døde i iransk varetekt..

VG - 12 timer siden

Ukrainere som har samarbeidet med russerne, blir drept etter tur

Ukrainere som har samarbeidet med de russiske okkupantene, blir tatt av dage etter tur. Hvem står bak drapene?.

VG - 13 timer siden

Reuters: Norsk ambassadør i Iran kalt inn på teppet etter Gharakhani-utspill

Den norske ambassadøren i Iran har ifølge Reuters blitt kalt inn til et møte, etter flere uttalelser fra stortingspresident Masud Gharahkhani..

VG - 13 timer siden

Reuters: Norsk ambassadør kalt inn på teppet i Teheran

Den norske ambassadøren i Iran, har ifølge nyhetsbyrået Reuters blitt kalt inn til et møte etter uttalelser fra stortingspresident Masud Gharahkhani..

VG - Igår: 00:45

Lavrov: Atomvåpen-doktrinen gjelder nye områder i Ukraina

Utenriksminister Sergej Lavrov er klar på at den russiske atomvåpen-doktrinen også vil gjelde i de nye områdene som Russland trolig kommer til å annektere i Ukraina..

VG - Igår: 18:13

Arizona vil gjeninnføre abortforbud fra 1864

Arizona kan håndheve et nær totalforbud mot abort som ikke har vært brukt på 50 år, slår en amerikansk dommer fast. Delstatens justisminister jubler, mens demonstrantene fortviler..

VG - Igår: 17:59

Norge sier «njet» til turistvisum for russere

Fire av ti russere som søkte visum til Norge i august, fikk avslag. Gjennom flere runder er den norske visumpraksisen overfor russiske borgere strammet inn. Så å si alle russere som søker om turistvisum, får nå avslag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com